- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
добре
Ух болят ме двете тазобедрени стави и дясното коляно от тренировъчния ми лагер насам ужас е... А сега съм на прага на нервна криза щото имам среща пак с онова момче... Дано не се паникьосам като миналия път и от нерви не го пребия ( пак...)Той даже ме бъзика че каска ще си носи... Та стискайте палци потеглям .
и кво стана?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
От добре... после натварена.. и ся кофти.. тъпа раота![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
В София най-накрая..мале много съм щастливааа![]()
На морето беше невероятно,голям купон падна с моите лигли.Освен това се събрахме гтина компания с едни сърби и едни нашенци и не сме спали 10 нощи просто...
Сега съм леко изморена от пътя,но много весела..искам да си видя приятелите,да пообиколя магазините ..особено като донесохме слънчевото време с нас...![]()
Скапан...отивам да лягам, че утре пак работа... лека на всички
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ами малко ми е шибано,докато замина на море ще съм си сама в софия (кой на море,кой на село) и така иначе съм доста добре
![]()
Ох супер супер злеНашите си мислят , че съм се наговорила да не направя изпита по математика , за да съм в едно у-ще с моята приятелка и ..
Имам чувството , че всички са срещу мен в момента и ако им се отдаде
възможност ще ме килнат ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Миии за сега бивам.. пъък.. дано и целияден да мине без произшествя![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Зле, объркана, напрегната...толкова много ми се иска да се обади, да покаже, че наистина си струва да опитаме.... Когато телефонът ми звънне, цялото ми същество се преобръща и искам да видя изписано неговото име, но....![]()
![]()
Писна ми да го чакам и все аз да съм тази, която го обича, иска ми се да се наплача едно хубаво и да ми мине, но повече за НЕГО - НЕ!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Заредена с енергиясамо дето няма къде да я приложа
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ами.. Попринцип съм добре(предполагам?!).
Откъм любовен план,обаче.. хм.. Не много.![]()
ТЪПО МИ ЕЕЕ!![]()
Чувствам се У-Ж-А-С-Н-О!!!
Винаги,когато нещата започнат да се подреждат,както искам аз се появява Той и преобръща всичко![]()
Два месеца не се бяхме виждали и ми беше суперСнощи,обаче,се видяхме ... Правех се,че не ми пука ... Дори се опитах да го игнорирам,но той отново успя да навлезе в живота ми
Вярно е - беше ми хубаво,когато видях как му грейнаха очите,когато ме видя ... Беше ми хубаво,когато ме гушна и се опита да си открадне целувка по онзи негов леко разсеян начин ... И все пак знам,че е време най-после да напусне живота ми
6 години беше в него,6 години все започвахме от начало и после слагахме край на всичко по взаимно съгласие и желание ... Време е всичко да приключи и всеки да поеме по своя път...
![]()
![]()
Оффф още 2 дена и се махам ... Надявам се,че докато съм извън града ще успея да реша к'во да правя с това момче ... Поне съм спокойна,че този път няма да има нещо от рода на "от два стола - на земята"![]()
Оффф като изключим снощната случка с това момче ... Ми супер съмСнощи ми заляха белия панталон с бира и ако не се изпере ще извърша убийство
![]()
![]()
... Освен това ми се спи адски много,защото се прибрах в 5 сутринта и станах в 10
![]()
Хммм май след малко ще отида да си легна за още час,че после ще идват тъпите майстори![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Супер съм![]()
Осъзнах,че онзи простак не ме заслужава и сега ще си гледам кефа сама !![]()
Яка седмица се очертава, с много емоции и съм щастлива.![]()
![]()
![]()
![]()
още ме държи морското настроение и ми е веселовидях софия,и няма да откажа да замина пак на морето за седмица-2,че тея 10 дена до никъде не стигнаха...вярно,че се размазахме по-възможно най-добрия начин и все пак-можеше и още
![]()
Като се замисля какви планове съм си подготвила за лятото и какво ме чака ми става зле,но реша ли нещо го постигам,тъй че се стягам и така...друг изход няма![]()
иначе трябва да звънна на моите хора да ги видя,че 2 седмици без тях са мнооого дълго време-особено като ги знаеш какви лудаци са![]()
Пак не съм добре .. пак ще е тъп ден .. както се очертава рождения ми ден ще го прекарам сама с купа пуканки загледана в някоя романтична комедияГаден живот .. ии ужасно тъпо лято
![]()
Още ме държи якото настроение от снощиБеше велико !!! Наистина доста хлътнах и дано този път поне потръгнат както трябва нещата. Сега нямам търпение да се видим пак ( дано само е по - скоро ,че ще избоча )
В Б-я съм си няколко дни, ужасно ми липсва приятелят ми, майка ми също) хубавата новина е ,че не съм пушила вече тея дни
)
Много съм уморена от слънцето + това не съм се наспала като хората.
Сега пак излизам, а ще умра от жега.
Както и да е.
Много си го обичам моя, ще се поболея направо :С Нз ,нз толкова съм глупаво патенце . . пак се чудя и мисля глупости при полужение ,че зная, че нИкОгА няма да ме остави или да ми изневери.Просто ми е тъпо, заради онова шибано момиче :С:С
:# Не искам никога нищо за нея да чуя, защото очите ми се пълнят със сълзи.
Както и да е.И се надявам като се върна в Белгия ,бившият да не ми звъни повече ,защото . . :# Ще стане пак кофти ситуацията :С
Преялаааа![]()
Усмихвам се на пук.Винаги когатоо ми е зле го правя.Ама то си е нож с две устриета
give me that evil look
мии в момента се чувствам превъзбудена по много причини![]()
.. сега ще си оправям косата .. ииии после излизам с Него.. ще си седим в паркчето на нащо си местенце до 10 вечерта , защото утре заминавам и няма да го видя 10 дена ;хх
.. както и да е.
.. сега си слушам Eminem - superman ;д .. много си се кефя , тая седмица отивам по магазините да си накупя някои глупости ;д . след 2 дена излизат резултатите дали съм приета там където искам .. ( СГСАГ моля те вземи ме)
![]()
.. до сега се къпах , чувствам се идеално .. 50 мин под душа ;дд , подлудих сестра ми с пеенето си ;д .. ии така .
.. Приятен Ден ии дано всички са щастливи ;д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ужасно зле се чувствам.....отдавна не съм се чувствала така.....не мога да го обясня.......![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Що така бе Ани не си ли щастлива?Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
По темата:
Не съм много добре, но ще се оправя.
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682