.
Затворена тема
Страница 52 от 53 ПървиПърви ... 242484950515253 ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1325
    добре

Ух болят ме двете тазобедрени стави и дясното коляно от тренировъчния ми лагер насам ужас е... А сега съм на прага на нервна криза щото имам среща пак с онова момче... Дано не се паникьосам като миналия път и от нерви не го пребия ( пак...) Той даже ме бъзика че каска ще си носи... Та стискайте палци потеглям .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. искам утрееееееееееее
    що?
    .. ше се виждам с един момък ии ми е интересно да вида кво ше стане ...
    стискай палци ..
    и кво стана?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    От добре... после натварена.. и ся кофти.. тъпа раота
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    В София най-накрая..мале много съм щастливааа
    На морето беше невероятно,голям купон падна с моите лигли.Освен това се събрахме гтина компания с едни сърби и едни нашенци и не сме спали 10 нощи просто...
    Сега съм леко изморена от пътя,но много весела..искам да си видя приятелите,да пообиколя магазините ..особено като донесохме слънчевото време с нас...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Скапан... отивам да лягам, че утре пак работа... лека на всички

Ами малко ми е шибано,докато замина на море ще съм си сама в софия (кой на море,кой на село ) и така иначе съм доста добре

Град
    < 33
    Ох супер супер зле Нашите си мислят , че съм се наговорила да не направя изпита по математика , за да съм в едно у-ще с моята приятелка и ..
    Имам чувството , че всички са срещу мен в момента и ако им се отдаде
    възможност ще ме килнат ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Миии за сега бивам.. пъък.. дано и целияден да мине без произшествя
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Зле, объркана, напрегната...толкова много ми се иска да се обади, да покаже, че наистина си струва да опитаме.... Когато телефонът ми звънне, цялото ми същество се преобръща и искам да видя изписано неговото име, но.... Писна ми да го чакам и все аз да съм тази, която го обича, иска ми се да се наплача едно хубаво и да ми мине, но повече за НЕГО - НЕ!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Заредена с енергия само дето няма къде да я приложа
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Ами.. Попринцип съм добре(предполагам?!).
    Откъм любовен план,обаче.. хм.. Не много.
    ТЪПО МИ ЕЕЕ!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Чувствам се У-Ж-А-С-Н-О!!!
    Винаги,когато нещата започнат да се подреждат,както искам аз се появява Той и преобръща всичко
    Два месеца не се бяхме виждали и ми беше супер Снощи,обаче,се видяхме ... Правех се,че не ми пука ... Дори се опитах да го игнорирам,но той отново успя да навлезе в живота ми Вярно е - беше ми хубаво,когато видях как му грейнаха очите,когато ме видя ... Беше ми хубаво,когато ме гушна и се опита да си открадне целувка по онзи негов леко разсеян начин ... И все пак знам,че е време най-после да напусне живота ми 6 години беше в него,6 години все започвахме от начало и после слагахме край на всичко по взаимно съгласие и желание ... Време е всичко да приключи и всеки да поеме по своя път...
    Оффф още 2 дена и се махам ... Надявам се,че докато съм извън града ще успея да реша к'во да правя с това момче ... Поне съм спокойна,че този път няма да има нещо от рода на "от два стола - на земята"

Оффф като изключим снощната случка с това момче ... Ми супер съм Снощи ми заляха белия панталон с бира и ако не се изпере ще извърша убийство ... Освен това ми се спи адски много,защото се прибрах в 5 сутринта и станах в 10
    Хммм май след малко ще отида да си легна за още час,че после ще идват тъпите майстори
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    при мама
    Супер съм
    Осъзнах,че онзи простак не ме заслужава и сега ще си гледам кефа сама !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Яка седмица се очертава, с много емоции и съм щастлива.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    още ме държи морското настроение и ми е весело видях софия,и няма да откажа да замина пак на морето за седмица-2,че тея 10 дена до никъде не стигнаха...вярно,че се размазахме по-възможно най-добрия начин и все пак-можеше и още
    Като се замисля какви планове съм си подготвила за лятото и какво ме чака ми става зле,но реша ли нещо го постигам,тъй че се стягам и така...друг изход няма
    иначе трябва да звънна на моите хора да ги видя,че 2 седмици без тях са мнооого дълго време-особено като ги знаеш какви лудаци са

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Пак не съм добре .. пак ще е тъп ден .. както се очертава рождения ми ден ще го прекарам сама с купа пуканки загледана в някоя романтична комедия Гаден живот .. ии ужасно тъпо лято

Още ме държи якото настроение от снощи Беше велико !!! Наистина доста хлътнах и дано този път поне потръгнат както трябва нещата. Сега нямам търпение да се видим пак ( дано само е по - скоро ,че ще избоча )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    В Б-я съм си няколко дни, ужасно ми липсва приятелят ми, майка ми също ) хубавата новина е ,че не съм пушила вече тея дни )
    Много съм уморена от слънцето + това не съм се наспала като хората.
    Сега пак излизам, а ще умра от жега.
    Както и да е.
    Много си го обичам моя, ще се поболея направо :С Нз ,нз толкова съм глупаво патенце . . пак се чудя и мисля глупости при полужение ,че зная, че нИкОгА няма да ме остави или да ми изневери.Просто ми е тъпо, заради онова шибано момиче :С :# Не искам никога нищо за нея да чуя, защото очите ми се пълнят със сълзи.
    Както и да е.И се надявам като се върна в Белгия ,бившият да не ми звъни повече ,защото . . :# Ще стане пак кофти ситуацията :С

Мега фен Аватара на babity
    Преялаааа

Мега фен Аватара на teenems
    мокра
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    mnogo wosho mqsto
    Усмихвам се на пук.Винаги когатоо ми е зле го правя. Ама то си е нож с две устриета
    give me that evil look

мии в момента се чувствам превъзбудена по много причини
    .. сега ще си оправям косата .. ииии после излизам с Него .. ще си седим в паркчето на нащо си местенце до 10 вечерта , защото утре заминавам и няма да го видя 10 дена ;хх .. както и да е.
    .. сега си слушам Eminem - superman ;д .. много си се кефя , тая седмица отивам по магазините да си накупя някои глупости ;д . след 2 дена излизат резултатите дали съм приета там където искам .. ( СГСАГ моля те вземи ме )
    .. до сега се къпах , чувствам се идеално .. 50 мин под душа ;дд , подлудих сестра ми с пеенето си ;д .. ии така .

.. Приятен Ден ии дано всички са щастливи ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Ужасно зле се чувствам.....отдавна не съм се чувствала така.....не мога да го обясня.......
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ами.. Попринцип съм добре(предполагам?!).
    Откъм любовен план,обаче.. хм.. Не много.
    ТЪПО МИ ЕЕЕ!
    Що така бе Ани не си ли щастлива?
    По темата:
    Не съм много добре, но ще се оправя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си