- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
мии кофти ми е .. потискам се от тоя дъжд , искам да се видя с него , ама ето на , пак вали![]()
боли ме и корема.. много ми е скучно , замечтано , сънливо ии потиснато ( because of rain ;х ) .. утре пак ще съм самичка до 14.00h .. после ако вали ще се закопая в нас , ще си извикам някоя приятелка и ще прекараме часове в гледане на филми , лигавене и " говорене ;д "
пък сега няма и какво да правя , чакам тати да си легне , за да ме изръчка и мене и аз да ставам да си лягам , щото ме мързи да стана .. а пък ми се спи ..
ии той ( не тати , ами моя катт , мъжът ;д ) ми е обещал приказка за днеска ( както всеки ден ми разказва по телефона преди да заспя , след което като приключи с приказката , кресва веднъж дали съм заспала , ии ако не му отговоря ми казва тихичко , че ме обича , пожелава ми лека и затваря ;д ) .. ама сега никъв го няма , беше на ндк с колелото , а дали не го е отнесла бурята ? ! ;дд![]()
и сега след малко ще си легна , ще гушна мечока , който ми подари и ще се опитам да заспя , въпреки , че ще чувам как от другата стая тати хърка .. ;д![]()
.. тъпоо ми е всички си легнаха , аз седя и чакам някой да ми разкаже приказка ;д ама няма![]()
.. котката ми полудя ии сега тича като луда из целия апартамент , с надеждата някой да си поиграе с нея или да сабори нещо , с цел някой пак да й обърне внимание .. но всички ги мързи .. тате още яде , мама гледа д-р Хаус , кака спи , а аз скучая , седя си на загасена лампа ии си слушам The Kin - Together .. пфф много ми е тъпо
... лягам си ;д![]()
утре пак един скучен ден ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.