Чувствам се У-Ж-А-С-Н-О!!!
Винаги,когато нещата започнат да се подреждат,както искам аз се появява Той и преобръща всичко
Два месеца не се бяхме виждали и ми беше супер Снощи,обаче,се видяхме ... Правех се,че не ми пука ... Дори се опитах да го игнорирам,но той отново успя да навлезе в живота ми Вярно е - беше ми хубаво,когато видях как му грейнаха очите,когато ме видя ... Беше ми хубаво,когато ме гушна и се опита да си открадне целувка по онзи негов леко разсеян начин ... И все пак знам,че е време най-после да напусне живота ми 6 години беше в него,6 години все започвахме от начало и после слагахме край на всичко по взаимно съгласие и желание ... Време е всичко да приключи и всеки да поеме по своя път...
Оффф още 2 дена и се махам ... Надявам се,че докато съм извън града ще успея да реша к'во да правя с това момче ... Поне съм спокойна,че този път няма да има нещо от рода на "от два стола - на земята"
Оффф като изключим снощната случка с това момче ... Ми супер съм Снощи ми заляха белия панталон с бира и ако не се изпере ще извърша убийство ... Освен това ми се спи адски много,защото се прибрах в 5 сутринта и станах в 10
Хммм май след малко ще отида да си легна за още час,че после ще идват тъпите майстори