- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се обезскосмявате отдолу?!
Ми аз го правех с самобръсначка и нямаше никакъв проблем,но тази я забутах някаде и от скоро използвам нова.Обаче работата стана сериозна..цялата ми п*тка стана червена на червени точки(пъпки или незнам кво е) и даже се порязах на няколко места и сега ме е страх да продължа да бръсна надолу![]()
Косъмчетата са толкова малки,че направо не мога да ги махам .Та искам да ви питам как се обезкосмявате вие..да ми предложите някакви по-добри начини?!
probvai s kola maska
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
+1 или с епилаторПървоначално написано от Peteto633
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
pinseta ako ima6 zdravi nervi
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Аз ходя на козметик... горещо препоръчвам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
mn qki kozmeti4ki imaama te pove4eto proceduri sa za momi4eta
![]()
? a ako si mom4e.... s krem depilator stava li ? i po to4no vzeh si 1 "elea" stava li za "navsqkade" :P
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Ами аз днеска си махнах малко за първи път с пинцета.![]()
Нищо особено не е болката-болка като болка.![]()
Трай бабо за хубост.
Еми аз от както ми порастнаха косъмчета там, си ги махам с епилатора...Както и навсякъде другаде, където имам окосмяване, което не ми е нужно. :P А като се замисля
никога през живота си не съм се бръснала
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
kozmetik...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
А става ли със лентички?Слагаш и дърпаш.Ако да с какви и обяснете ПОДРОБНО!!!![]()
ти ако имаш косми по кура е доста притеснително![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
az li ?? mi to4no PO KURA nqmam ama .. po princip staa trudno sys samobrasna4ka .. moje bi sam neopiten ahaha trq si namerq nqkoi devoi4e da mi pomogne![]()
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
земи ти го клъцнеПървоначално написано от MiracleMaker
![]()
oофф и аз мисля вече на козметик да ходя щото ми писна с тея самобрасначки,епилатори,и тем подобни-докато се направиш и те поникнали мама имимам чувството че ако стоя и ги гледам ще видя как ръстът
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Най-добре при козметичка. В началото ползвах епилатор и полудях. Сега отивам, плащам, правят ми кола маската и си заминавам. Без да се цапам, без да хабя нерви, че даже имам и с кой да си говоря![]()
Сега се замислям за фотоепилация, но още не съм изчела достатъчно, за да се реша![]()
dobre de tezi koito hodite na kozmetik ne vili e sram da se sabli4ate pred drug![]()
Мен лично не ме е, защото при същата козметичка съм си правила много други процедури - вежди, кола маска на други части от тялото, пилинг и т.н.Първоначално написано от lofff1991.f
![]()
Зависи от козметичката дали ще си смутена. Има такива, които умеят да предразполагат клиентите си. Първоначалният срам минава някъде към средата на кола маската или на второто, третото ходене.![]()
Мен понеже ме е срам да ходя на козметик и се мъча самичка вкъщи с кола маска и ако остане нещо го довършвам с пинцетка. Но е много яко като си направя V прическа. Мъжете полудяват![]()
ох как издържате, аз със епилатор умирам от болка, самобръсначката е гадна, не съм пробвала с кола маска, защото ме е страх,че ще боли повече и от епилатор, искам сама в нас, щото ме е срам да ходя на козметичка. Знам че това и е работата и всеки ден гледа едно и също, ама смущавам се, не мога.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Габи, болката при кола маската е еднократна, защото издърпва всичките ли поне повечето косми. Мен от епилатор също ме боли, а и нямам нерви за него. Но ако до сега изобщо не си се правила с кола маска никъде по тялото по-добре направи първо друг участък докато свикнеш и тогава премини към интимните части.Първоначално написано от gabi_94
![]()
Има един друг плюс при козметичката. Всички като отидат се стягат, пак ги е страх, но не го показват толкова. А и като й се каже, че е за първи път е доста по-внимателна.![]()
на колко години отидохте за 1 път на козметик (за интимните части)
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..