.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Град
    BurgasS

Как се обезскосмявате отдолу?!

Ми аз го правех с самобръсначка и нямаше никакъв проблем,но тази я забутах някаде и от скоро използвам нова.Обаче работата стана сериозна..цялата ми п*тка стана червена на червени точки(пъпки или незнам кво е) и даже се порязах на няколко места и сега ме е страх да продължа да бръсна надолу Косъмчетата са толкова малки,че направо не мога да ги махам .Та искам да ви питам как се обезкосмявате вие..да ми предложите някакви по-добри начини?!

probvai s kola maska
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Цитирай Първоначално написано от Peteto633
    probvai s kola maska
    +1 или с епилатор
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    pinseta ako ima6 zdravi nervi
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Аз ходя на козметик... горещо препоръчвам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    your Heart

jenska mu rabota

mn qki kozmeti4ki ima ama te pove4eto proceduri sa za momi4eta ? a ako si mom4e.... s krem depilator stava li ? i po to4no vzeh si 1 "elea" stava li za "navsqkade" :P
    3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!

Ами аз днеска си махнах малко за първи път с пинцета.
    Нищо особено не е болката-болка като болка.
    Трай бабо за хубост.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Еми аз от както ми порастнаха косъмчета там, си ги махам с епилатора... Както и навсякъде другаде, където имам окосмяване, което не ми е нужно. :P А като се замисля никога през живота си не съм се бръснала
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

kozmetik...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    Велико Търново
    А става ли със лентички?Слагаш и дърпаш.Ако да с какви и обяснете ПОДРОБНО!!!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    ти ако имаш косми по кура е доста притеснително

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    ти ако имаш косми по кура е доста притеснително
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    your Heart
    az li ?? mi to4no PO KURA nqmam ama .. po princip staa trudno sys samobrasna4ka .. moje bi sam neopiten ahaha trq si namerq nqkoi devoi4e da mi pomogne
    3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от MiracleMaker
    az li ?? mi to4no PO "мъжкия полов орган" nqmam ama .. po princip staa trudno sys samobrasna4ka .. moje bi sam neopiten ahaha trq si namerq nqkoi devoi4e da mi pomogne
    земи ти го клъцне

Град
    На края на дъгата :)
    oофф и аз мисля вече на козметик да ходя щото ми писна с тея самобрасначки,епилатори,и тем подобни-докато се направиш и те поникнали мама им имам чувството че ако стоя и ги гледам ще видя как ръстът
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Най-добре при козметичка. В началото ползвах епилатор и полудях. Сега отивам, плащам, правят ми кола маската и си заминавам. Без да се цапам, без да хабя нерви, че даже имам и с кой да си говоря
    Сега се замислям за фотоепилация, но още не съм изчела достатъчно, за да се реша

Голям фен
    dobre de tezi koito hodite na kozmetik ne vili e sram da se sabli4ate pred drug

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Аз ходя на козметик... горещо препоръчвам.
    +1

със Жилета..
    Вокално-инструментален фолклорно-алтернативен растафарияно-пънкарски ансамбъл Кю-тире-чек пожелава Весели Празници и Щастлива Нова Година !!!!

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    dobre de tezi koito hodite na kozmetik ne vili e sram da se sabli4ate pred drug
    Мен лично не ме е, защото при същата козметичка съм си правила много други процедури - вежди, кола маска на други части от тялото, пилинг и т.н.
    Зависи от козметичката дали ще си смутена. Има такива, които умеят да предразполагат клиентите си. Първоначалният срам минава някъде към средата на кола маската или на второто, третото ходене.

Град
    В Страната на чудесата ;р
    Мен понеже ме е срам да ходя на козметик и се мъча самичка вкъщи с кола маска и ако остане нещо го довършвам с пинцетка. Но е много яко като си направя V прическа. Мъжете полудяват
    http://www.girl-in-love.hit.bg

"I love to live and live to love!"

Супер фен Аватара на gabi_94
    ох как издържате, аз със епилатор умирам от болка, самобръсначката е гадна, не съм пробвала с кола маска, защото ме е страх,че ще боли повече и от епилатор, искам сама в нас, щото ме е срам да ходя на козметичка. Знам че това и е работата и всеки ден гледа едно и също, ама смущавам се, не мога.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ох как издържате, аз със епилатор умирам от болка, самобръсначката е гадна, не съм пробвала с кола маска, защото ме е страх,че ще боли повече и от епилатор, искам сама в нас, щото ме е срам да ходя на козметичка. Знам че това и е работата и всеки ден гледа едно и също, ама смущавам се, не мога.
    Габи, болката при кола маската е еднократна, защото издърпва всичките ли поне повечето косми. Мен от епилатор също ме боли, а и нямам нерви за него. Но ако до сега изобщо не си се правила с кола маска никъде по тялото по-добре направи първо друг участък докато свикнеш и тогава премини към интимните части.
    Има един друг плюс при козметичката. Всички като отидат се стягат, пак ги е страх, но не го показват толкова. А и като й се каже, че е за първи път е доста по-внимателна.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    на колко години отидохте за 1 път на козметик (за интимните части)
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Аз бях на 15 мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си