- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 17 again
nqkoi moje li da mi dade link za subtitri za tozi film che go izteglih ama e bez...(bez zamunda)
Търси: http://subs.unacs.bg/
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
и аз един ден се изтрепах да търся,но не намерих.Аз също и филма не мога да го намеря с ДОБРО качество.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
вчера го гледах на киноо супер е![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Няма смисъл да го гледаш още... Или го гледай на кино, или изчакай по-добър рилийз... Според мен качеството си играе доста голяма роля и не е яко да го гледаш в началото с крап качество (: Иначе нямам търпение да го гледам филма! Вероятно ще си чакам, макар че ми се ще да го видя на кино... Най-вече ми е мерак заради Матю Пери... Иначе оня не ме кефи нещо, но да видимПървоначално написано от cool_angel
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
филма е много як,и аз попринцип не харесвам много Зак Ефрон заради педалското му държание,но определно в този филм ми харесаа иначе като гледаш филм с гадно качество не ти доставя удоволствие изобщо,така че ако толково много искаш сега да го гледаш,отиди на кино.
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Все още няма субтитри и аз търсих в какви ли не всевъзможни сайтове но няма ;(
Няма как да го намериш с добро качество защото филма излезе съвсем скоро и затова и субтитрите ги няма но предполагам че до няколко дни ще има !Първоначално написано от vampirekiss
sdfsfsdf
филма може и да е як ,ама "Закчо" нещо не го понасям![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз такаПървоначално написано от krisscha
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Гледах го на кино и много ми хареса,въпреки че не харесвам Зак....
А за субтитри ще почакаш малко,както и за качеството.
Rest In Peace....We Will Never Forget You
филма е дебилно тъп
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И аз наскоро го гледах, като цяло малко бледкав с тия детски измишльотини за ангел хранител или галактически водач квото беше там, но иначе имаше яко смешни моменти![]()
Относно титрите провери пак в замунда вече щом го има по кината се обзалагам че и там го има с титри а и 100% по добро качество![]()
"Спрете Земята! Искам да сляза"
До са търсих по замунди арени дати и всекви такива и в сайтовете за титри, ама няма нищо! Странна работа![]()
Ем на мен лично титри не ми трябват но на автора ня темата явно му/ й трябвагт, а то да беше и само до титрите качеството е под всяква критика![]()