.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Решение ?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Здравей!Разбирам те, защото бях с бившият си приятел 10 месеца - той беше турчин.И мойте родители не бяха много доволни, заради вярата му не за нещо друго.При това моят приятел не беше български турчин, а просто истински турчин от Турция, с който се запознахме тук в Белгия.Много се обичахме и той още си ме иска и просто всичко беше прекарасно, голяма любов, но аз реших да се разделим, точно , заради различията в културите.Бяхме стигнали до такъв момент ,в който ми казваше няма да излизаш с приятелките си ,ако аз не съм там; сама никъде няма да ходиш; не искам да слагаш блузки, където са къси и още много.Много време го слушах, защото си бях изгубила акъла по него.Но сега се чувствам толкова добре.Много е жалко, защото това беше истинска любов, но той сам си го направи.
    Ако твоят приятел не е такъв, напълно те разбирам ,защо толкова много го обичаш и искаш да си останеш с него.Да кажеш "ще отида да живея при него" при полужение ,че сте по-малко от половин година заедно е лудост и глупост.Не знаеш какво ще стане за напред.Друго е да сте навънка, друго е да делите един дом, чак тогава му осъзнаваш напълно характера.
    Бори се за него ако момчето си заслужава, но уважавай родителите си.Не им викай, не прави много неща против волята им.Просто им обесни ,че твърде много ги уважаваш и за това, никога не би искала да си далече от дома /поне не докато нямаш собствена работа и тн/, но трябва и те да разберат и че ще се види дали това е мигновенна връзка или ще продължи дълго.Помоли ги за шанс.
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Мога да ти кажа, че абсолютно цялата ти история съм я преживяла.
    Баща ми не даваше и дума да става да съм с момчето, което също беше турчин...
    Виждахме се тайно, какво ли не беше...караници.
    И накрая...баща ми каза...ок - бъди си с него!
    И...като чудо - нито гък не каза после.
    Спокойно си ходихме с момчето няколко месеца и...се разделихме.
    Просто изведнъж ми омръзна. Не защото е турчин, не защото ме дразни това. Просто е нормално момче, което може да ме издразни с нещо. И ако преди ми е бил по-интересен, защото беше забранен. Сега го имах. И го зарязах. Бях точно на 18. Сега не го помня.
    Така, че няма какво да се караш с вашите. Малко време сте заедно...не ми говори за чувства. И аз "уж" безкрайно много го обичах. Колко съм писала тогава тук във форума, идея си нямаш. Просто всички ме упрекваха и аз исках да си държа на моето.
    Не съжалявам за нищо...но както се казва...всичко е шум за нищо.

Обясни на вашите, че сте гаджета и няма да се жените, да се успокоят. При мен така мина номера...и така и се получи. Всичко идва и отминава.
    И това пробвах,не става.Казах им даже че може след месец или два да се разделим,но да ме оставят да е по мое желание,а не по тяхно
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Здравей!Разбирам те, защото бях с бившият си приятел 10 месеца - той беше турчин.И мойте родители не бяха много доволни, заради вярата му не за нещо друго.При това моят приятел не беше български турчин, а просто истински турчин от Турция, с който се запознахме тук в Белгия.Много се обичахме и той още си ме иска и просто всичко беше прекарасно, голяма любов, но аз реших да се разделим, точно , заради различията в културите.Бяхме стигнали до такъв момент ,в който ми казваше няма да излизаш с приятелките си ,ако аз не съм там; сама никъде няма да ходиш; не искам да слагаш блузки, където са къси и още много.Много време го слушах, защото си бях изгубила акъла по него.Но сега се чувствам толкова добре.Много е жалко, защото това беше истинска любов, но той сам си го направи.
    Ако твоят приятел не е такъв, напълно те разбирам ,защо толкова много го обичаш и искаш да си останеш с него.Да кажеш "ще отида да живея при него" при полужение ,че сте по-малко от половин година заедно е лудост и глупост.Не знаеш какво ще стане за напред.Друго е да сте навънка, друго е да делите един дом, чак тогава му осъзнаваш напълно характера.
    Бори се за него ако момчето си заслужава, но уважавай родителите си.Не им викай, не прави много неща против волята им.Просто им обесни ,че твърде много ги уважаваш и за това, никога не би искала да си далече от дома /поне не докато нямаш собствена работа и тн/, но трябва и те да разберат и че ще се види дали това е мигновенна връзка или ще продължи дълго.Помоли ги за шанс.
    Успех!
    Нз моят приятел никога не съм го питала дали мога да изляза с приятелите си (компанията ми е повече от момчета и най-добрите ми пр са момчета),да и е забранявал като го няма да ходя някъде или както ти казваш да ми забраняваа да нося разголени блузки.
    А за наашите гледам да не им отговарям,просто им казвам че няма да стане това което искат.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Цитирай Първоначално написано от balonche
    Преди две години и аз започнах да излизам с един турчин. Наще бяха твърдо против, особено баща ми.... казах им, че сме се разделили, но още бяхме заедно ( тогава и аз живеех в малък град, но никога не е имало неща от типа на следене... ) Нямах никакви проблеми с тях след това, но той се оказа идиот и скъсахме така или иначе
    Сега като се замисля, ако наще имаха нещо против приятеля ми, когото ужасно много обичам, бих им теглила една... ! Никой не може да ми каже кого да обичам
    Сама си прецени училището, бала или гаджето са по-важни...
    Аз не искам да им тегля една,а просто да намерим компромисно решение.Но те не искат и да чуят.Знаят си тяхното,а аз моето.

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Зарежи го.
    Ината не ти е решение.
    Ако беше за себедоказване или нещо такова пред нашите,не бих го направила.Не е инат,а любов.

Еми може би баща ти по начало не харесва турци,не са му приятни и т.н.,то не може би,ами направо си е така..
    Не знам какъв съвет да ти дам,освен да чакаш - времето ще покаже

Цитирай Първоначално написано от weezybaby
    Еми може би баща ти по начало не харесва турци,не са му приятни и т.н.,то не може би,ами направо си е така..
    Не знам какъв съвет да ти дам,освен да чакаш - времето ще покаже
    Чакам... друг избор нямам

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Да не си им казвала. Ето затова родителите НЕ трябва да знаят, защото си мислят, че имат право да се бъркат в живота ти. Сега имаш 2 възможности: да им теглиш една майна, да се изнесеш от вас, да започнеш да работиш и да се надяваш по някое време да отстъпят. Или да им КАЖЕШ, че си го зарязала, дори за по-достоверно да представиш някакво ново гадже, българин.

И все пак. Такива дето ходите да се плющите с турци и други подчовеци сте МЕГА ЖАЛКИ. Толкова ли няма момчета от вашия етнос, че да ходите при резаци? За такива като вас в България място НЯМА.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Да не си им казвала. Ето затова родителите НЕ трябва да знаят, защото си мислят, че имат право да се бъркат в живота ти. Сега имаш 2 възможности: да им теглиш една майна, да се изнесеш от вас, да започнеш да работиш и да се надяваш по някое време да отстъпят. Или да им КАЖЕШ, че си го зарязала, дори за по-достоверно да представиш някакво ново гадже, българин.
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от hisy
    +1
    Живеят в малък град за новото гадже малко трудно да мине номера

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    мамаим турска ше еба :@ спр се нерва офффф прос сам знам ама имам проблеми и затва така викам :@:@:@:@
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    +1
    Ако не мине, остава най-умното нещо, което може да направи - да го зареже и да си намери свестен БЪЛГАРИН.

Цитирай Първоначално написано от spensi
    +1
    Ако не мине, остава най-умното нещо, което може да направи - да го зареже и да си намери свестен БЪЛГАРИН.
    Българин,Турчин,Арабин и т.н няма значение щом се обичат двама

Супер фен Аватара на fenasf
    ваще са много....

ами ако наистина толкова много се обичате и намеренията му са сериозни (съвместен живот, семейство...) остани с него все някак ще свържете двата края

ама ако е някво увлечение по-добре си уреди живота

Има и свестни турци ... стига са се хващали и те за нищо! Според мен ти си наеш най-добре какво искаш и какво те прави щастлива. С руснак се бях хванала по едно време, нашите нямаха против, ама ако е турчин ... по-добре да бягам далече от нас. Истината е, че родителите подхождат много резервирано. Плюс това ти си вече на 18, сама решаваш някои неща. Успех!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    40 Miles from the Sun
    Значи ще си развалиш отношенията със собствените си родители, заради човек, с който ходиш от 4 месеца? Честно казано, ако бях на тяхното място, щях да постъпя по същия начин. Моя съвет е да скъсаш с него, не си заслужава.

Аз ако съм на ваще дирекно те гоня. Няма да има по-голямо предателство на тоя свят за мен от това дъщеря ми да ходи с турчин.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    ^^и ти не си отчасти права - защото ако беше достатъчно обективна, щеше да помислиш в тази насока и за сегашната си любовна ситуация... а именно дали не е 'достатъчно шум за нищо'?!

За това не трябва да се встъпва в никоя връзка с недоверие и песимизъм, ако не е преднамерено нещо несериозно. Защото никога не знаеш дали от преднамеренето 'много шум за нищо', няма да се получат семейство, деца и щастлив семеен живот много дълги години.
    Тогава съм мислила съвсем различно от сега. А сега... не смея да помисля какво може да стане, защото сега се чувствам най-добре и ако трябва да споделя с някой, то е със него

Просто си взимаш багажа и се омиташ от вас. Ще работиш и ще изкараш пари за да си направиш бала, трудно ще ти е но ...
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Веднъж омърсиш ли се с турчин, арабин, негър, маймуна и друг подчовек, няма по-голям срам от това
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    На мен никога не са ми поставяли условия .. родителите ми .. но и да ми поставят .. по скоро бих послушал себе си ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Нз вече даже бившия ми ми чете едно конско.Защото с него си се караме,но се чуваме и като му казах как са нещата ми се разкрещя -"Зарязвай,тъпия фес,даже и да не си с мен не искам да си с турчин.Ти си супер готина мацка,махай го тоя"

Град
    Аахен
    Прав е.

абе и турците са хора не ги харесвам много но онзи ден се върнах от Турция и мога да ви кажа че нищо им няма ... рязани били нз си кфо си тфа е религия
    по темата - мила мн тъжно ми стана като прочетах в каква ситуация си кажи на вашите че това е любов която няма да могат да прекъснат ... така или иначе връзката ви е възможно да свърши (не казвам скоро а някога) и тогава баща ти ще ти се прави на "кой съм аз" ама ше издържиш само се дръж ... също пробвай да се натискате или целувате някъде около тях за да могат да видят и да се подразнят (не го пробвай ако не си сигурна повярвай ми много лош план )
    много е важно да знаят че ти си с него независимо от тяхното мнение и им кажи че ако те пускат на лека ръка да си ходиш само заради това значи те изобщо не са ти в пречка и щом ти не значиш достатъчно за тях значи и те не значат много за теб ... дано съм ти помогнал и искрено се надявам да се оправят нещата

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    И аз имах късмета или нещастието да бъда с турчин не знам как да го нарека Отначало всичко беше мн красиво но не посмях да кажа на наще за това. Както и да е края беше ужасен...Надявам се при теб да не е така и да нямате проблеми с родителите за да сте щастливи, но винагаи имай едно на ум. Успех с връзката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си