- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Решение ?
Здравей!Разбирам те, защото бях с бившият си приятел 10 месеца - той беше турчин.И мойте родители не бяха много доволни, заради вярата му не за нещо друго.При това моят приятел не беше български турчин, а просто истински турчин от Турция, с който се запознахме тук в Белгия.Много се обичахме и той още си ме иска и просто всичко беше прекарасно, голяма любов, но аз реших да се разделим, точно , заради различията в културите.Бяхме стигнали до такъв момент ,в който ми казваше няма да излизаш с приятелките си ,ако аз не съм там; сама никъде няма да ходиш; не искам да слагаш блузки, където са къси и още много.Много време го слушах, защото си бях изгубила акъла по него.Но сега се чувствам толкова добре.Много е жалко, защото това беше истинска любов, но той сам си го направи.
Ако твоят приятел не е такъв, напълно те разбирам ,защо толкова много го обичаш и искаш да си останеш с него.Да кажеш "ще отида да живея при него" при полужение ,че сте по-малко от половин година заедно е лудост и глупост.Не знаеш какво ще стане за напред.Друго е да сте навънка, друго е да делите един дом, чак тогава му осъзнаваш напълно характера.
Бори се за него ако момчето си заслужава, но уважавай родителите си.Не им викай, не прави много неща против волята им.Просто им обесни ,че твърде много ги уважаваш и за това, никога не би искала да си далече от дома /поне не докато нямаш собствена работа и тн/, но трябва и те да разберат и че ще се види дали това е мигновенна връзка или ще продължи дълго.Помоли ги за шанс.
Успех!
Нз моят приятел никога не съм го питала дали мога да изляза с приятелите си (компанията ми е повече от момчета и най-добрите ми пр са момчета),да и е забранявал като го няма да ходя някъде или както ти казваш да ми забраняваа да нося разголени блузки.Първоначално написано от DevilWish
А за наашите гледам да не им отговарям,просто им казвам че няма да стане това което искат.
Еми може би баща ти по начало не харесва турци,не са му приятни и т.н.,то не може би,ами направо си е така..
Не знам какъв съвет да ти дам,освен да чакаш - времето ще покаже
Да не си им казвала. Ето затова родителите НЕ трябва да знаят, защото си мислят, че имат право да се бъркат в живота ти. Сега имаш 2 възможности: да им теглиш една майна, да се изнесеш от вас, да започнеш да работиш и да се надяваш по някое време да отстъпят. Или да им КАЖЕШ, че си го зарязала, дори за по-достоверно да представиш някакво ново гадже, българин.
И все пак. Такива дето ходите да се плющите с турци и други подчовеци сте МЕГА ЖАЛКИ. Толкова ли няма момчета от вашия етнос, че да ходите при резаци? За такива като вас в България място НЯМА.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
+1Първоначално написано от PainMonopoly
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Живеят в малък град за новото гадже малко трудно да мине номераПървоначално написано от hisy
мамаим турска ше еба:@ спр се нерва офффф прос сам знам ама имам проблеми и затва така викам :@:@:@:@
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Ако не мине, остава най-умното нещо, което може да направи - да го зареже и да си намери свестен БЪЛГАРИН.Първоначално написано от spensi
Българин,Турчин,Арабин и т.н няма значение щом се обичат двамаПървоначално написано от PainMonopoly
ваще са много....![]()
ами ако наистина толкова много се обичате и намеренията му са сериозни (съвместен живот, семейство...) остани с него все някак ще свържете двата края
ама ако е някво увлечение по-добре си уреди живота![]()
Има и свестни турци ... стига са се хващали и те за нищо! Според мен ти си наеш най-добре какво искаш и какво те прави щастлива. С руснак се бях хванала по едно време, нашите нямаха против, ама ако е турчин ... по-добре да бягам далече от нас. Истината е, че родителите подхождат много резервирано. Плюс това ти си вече на 18, сама решаваш някои неща.Успех!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Значи ще си развалиш отношенията със собствените си родители, заради човек, с който ходиш от 4 месеца? Честно казано, ако бях на тяхното място, щях да постъпя по същия начин. Моя съвет е да скъсаш с него, не си заслужава.
Аз ако съм на ваще дирекно те гоня. Няма да има по-голямо предателство на тоя свят за мен от това дъщеря ми да ходи с турчин.
Тогава съм мислила съвсем различно от сега. А сега... не смея да помисля какво може да стане, защото сега се чувствам най-добре и ако трябва да споделя с някой, то е със негоПървоначално написано от machoka
![]()
Просто си взимаш багажа и се омиташ от вас. Ще работиш и ще изкараш пари за да си направиш бала, трудно ще ти е но ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Веднъж омърсиш ли се с турчин, арабин, негър, маймуна и друг подчовек, няма по-голям срам от това
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
На мен никога не са ми поставяли условия .. родителите ми .. но и да ми поставят .. по скоро бих послушал себе си ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Нз вече даже бившия ми ми чете едно конско.Защото с него си се караме,но се чуваме и като му казах как са нещата ми се разкрещя -"Зарязвай,тъпия фес,даже и да не си с мен не искам да си с турчин.Ти си супер готина мацка,махай го тоя"
Прав е.
абе и турците са хора не ги харесвам много но онзи ден се върнах от Турция и мога да ви кажа че нищо им няма ... рязани били нз си кфо си тфа е религия![]()
по темата - мила мн тъжно ми стана като прочетах в каква ситуация си кажи на вашите че това е любов която няма да могат да прекъснат ... така или иначе връзката ви е възможно да свърши (не казвам скоро а някога) и тогава баща ти ще ти се прави на "кой съм аз" ама ше издържиш само се дръж ... също пробвай да се натискате или целувате някъде около тях за да могат да видят и да се подразнят (не го пробвай ако не си сигурна повярвай ми много лош план![]()
)
много е важно да знаят че ти си с него независимо от тяхното мнение и им кажи че ако те пускат на лека ръка да си ходиш само заради това значи те изобщо не са ти в пречка и щом ти не значиш достатъчно за тях значи и те не значат много за теб ... дано съм ти помогнал и искрено се надявам да се оправят нещата
И аз имах късмета или нещастието да бъда с турчин не знам как да го нарекаОтначало всичко беше мн красиво но не посмях да кажа на наще за това. Както и да е края беше ужасен...Надявам се при теб да не е така и да нямате проблеми с родителите за да сте щастливи, но винагаи имай едно на ум. Успех с връзката.
![]()