.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Тема: Решение ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И аз имах късмета или нещастието да бъда с турчин
    по-скоро глупостта
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Хораааа хора..Ех тия турци бее-голяма вражда,голямо нещо..АЗ СЪМ ТУРКИНЯ И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА Да ходиш с турчин било голяма глупост,обрязан бил,нз кво 500 г. робство.. Пффф.. Аз пък не бих тръгнала никога с един необрязан ( абе хора,тва обрязване освен,че е нещо религиозно е и нещо,което се прави за хигиена..мн сте зле )
    Мн ми е любопитно до кога ще има такива ограничени хора,с такъв ограничен акъл ( а дали въобще го има тоя акъл не се знае :P ) ..Съжалявам,че се отплесквам от темата,но такива тъпи коментари виждам-турците това,турците онова,че не се сдържах да не напиша нещо... Мога да продължа страшно дълго,но по-добре да спра..

А сега по темата : Жалко за това,което си преживяла и,което в момента търпиш.. На мен не ми се е случвало ( слава Богу ) да ходя с българин и да се влюбвам,но съм сигурна,че и моите родители биха реагирали остро,но като видят,че го обичам този човек щяха да кротнат няма как..Съветвам те,ако все още имаш сили бори до последно,виждам,че обичаш това момче...Но,ако смяташ,че няма да издържиш,колкото и да ти е гадно зарежи го,намери си накакъв българин..И родителите ти да са доволни Все пак животът си е твой,това не го забравяй ! Един пример - чичо ми е женен за българка,имат си две деца и мн са си щастливи..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Деликатна ситуация в която трябва да се действа твърдо обаче. Говориш с приятеля ти и му казваш за нещата. Казваш му че искаш да се махнеш от вас и му предлагаш да отидете да живеете заедно някъде. Не при техните. Да видим дали той те обича толкова колкото ти него. Другия вариант е да му кажеш "Край!" и това наистина да е край. И пак да се махаш от вас.

На твое място бих постъпил по първия начин, а ако нещо не се получи като хората, то втория е естественото м продължение.

Интернационални връзки се започват след като си се установил някъде, отделно от родителите. Причината ти е ясна.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    лошото е ,че родителите ти явно нямат много доверие в преценката ти за човека,с който си...
    единствения начин е да седнеш и да поговориш открито с тях,да им кажеш,че се голяма вече и можеш да взимаш решенията сама-или поне някои,као това с кой си ти го решаваш...обясни им ,че със заплахи нищо не постигат освен да те отдалечават от себе си и че губят дъщеря си малко или много.Кажи им ,че те огорчават,обясни им как се чувстваш с 2-3 думи....
    ако имат поне малко акъл,ще се сетят и ще променят държанието си..пък и всеки заслужава шанс-ако вашите опознаят момчето,може и да го харесат-какво като е турчин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си