- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислят днешната младеж за Бог?
^^к'ви са тея безцеремонни обобщения?
Каквото е, такова.
А да вярваме в утопии, за да бъде всичко по-красиво, ли?
Знам че ще ви прозвучи тъпо, обаче много ме боли като разбера че някой не бярва в Бог![]()
Повече от 65% са атеисти...Първоначално написано от Lacroix
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Извини ме, погледнах повърхностно на нещата.Първоначално написано от tqnko
Зависи под какъв ъгъл ще го разгледаш.. Искам да вярвам във способностите да прибавям по нещо красиво в душата си. Главно на такава основа е. Старая се да приемам/изживея всичко като едно изпитание, дадено ми от живота.
Относно отделният въпрос - мисля, че можеш да си направиш изводите.
и аз какво да направя компот ли да им отворя ?Първоначално написано от SWASTIKA
и какво те боли?
дреме ли ти?
аз защо виждам една незаинтересованост от всичко/всеки, по-далеч от нечие носле?
Бог хм бог не е нещо за което може да се мисли , това е усещане ...Незнам как да го обясня ако става дума за бог християнския бог тои е фъш . Християнство заедно с ислеяма са се превърнали в едни от най мрачните религии . Бог не съществува .Хората са просто поредния жив организам измислил си свои тотеми , просто измислицаКато хубава приказка за да си мислим ,че сме по важни за да се чувстваме "хора".Чиста религия е будизма защото не е налагаща се както другите по нови религии
![]()
Това е моето мнение
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ми виждай си .... да дреме ми и просто ми е странно как човек не вярва в Бог и ако каже че вярва, значи е тъп ..Първоначално написано от Sham
И мен ми е странно, как хората вярват в бог, торбалан, дядо коледа и тн...
Grumpy old madman
Aз вярвам в Бог!
За мен това е логичното и естествено.
МОМИЧЕ СЪМ!
о, не слагай думички в устата ми!;
и как така вярваш? (това е еквивалент на твоя "как така не вярваш"))
то явно вече е грешно да се вярва в Бог ...
С какво ви манипулира християнството бе, келеши? Нали се сещате, че ако всички бяха вярващи, немаше през ден да се вайкаме за състоянието ни ?
Осъзнайте се, докато е време, щото после ще е късно.
разбирам, че си малък/ка още, но аз просто те питам, не давам оценкиПървоначално написано от Lacroix
ти не можеш да защитиш вярата си с... нищо?
тогава оправдани ли са едни такива надежди, молитви, преклонение?
Точно, и изобщо не е тъпо.Първоначално написано от Lacroix
ще дам един малко странен пример...
Всички сме виждали мухите по стъклата на тролеите, автобусите и т.н. как се опитват да излязат, но не могат.
Те виждат външния свят и са убедени, че ще полетят към него и продължават и продължават да опитват... Но истината е друга, света наистина е там, но не е този начина и колкото и да опитват, никога няма да успеят да полетят през стъклото.
Същото е и с атеистите...
МОМИЧЕ СЪМ!
Не мисля, че трябва да се визират факти и оправдавания.
Виж, на 14 почти 15 цъм. Не съм толкова малка. Наслусшала съм се на толкова глупости, изчела съм толкова коментари на тази тема и те пак не могат да разколебаят моята вяра. Това е лошото при невярващите, винаги им трябват доказателство, а как да ти докажа какво чувствам![]()
добър примерПървоначално написано от VQTUR
![]()
Да. Вяра, че няма в какво да се вярва. И е корава.Първоначално написано от SWASTIKA
Е па. Екстра е примера. Това сте вярващите - мухи и ядете лайна!Първоначално написано от VQTUR
Grumpy old madman
хахаха
по темата :Ботев си го казва в "моята молитва"
аз съм способна да докажа всяко едно от чувствата си,
защото са истинни и адекватни
ПП: И не съм атеист, доста по-вярваща от масата, всъщност.
Е и?
Не виждам защо е необходимо да се обиждаме.Първоначално написано от Canis_Dirus
Всеки си има виждане по въпроса.
МОМИЧЕ СЪМ!
Отиваш твърде далеч...Първоначално написано от DimovB
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!