- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислят днешната младеж за Бог?
Всичко може да бъде обяснено! Просто хората нямат достатъчно капацитет за това. Хаоса си има закономерности, просто не можем да ги проумеем. Едвам смогваме на три-четири измерения при налични десет.
Grumpy old madman
Тъдъъъъъъъъъъъм (нека в главите ви прозвучи минорен... много минорен акорд)![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Йо̀сиф Джугашвѝли?Първоначално написано от Canis_Dirus
Вашият бог на християните се казва Иисус! Онзи дъртия. жестокото копеле, дето е анихилирало някоко десетки милиона не му се знае името, понеже в древния иврит няма букви за гласни и на латиница името му се изписва YHVH. Та цялата работа на Мадона, ДOИП и тяхната секта Кабалaта това й е върховната цел - да разбере, какво аджеба е името на бог. Въпросното име е документирано да разцепва морета (предимно червени), да призовава орди насекоми (това и с бучка захар става), да прави тояга от змия (днес налични в усъвършенстван вариант - фолк-тупалка), срутва градски стени и прочее абсолютно непотребни днес неща.Първоначално написано от w0sh
Имаше един научно-фантастичен разказ "Шестте милиарда имена на бога". Четете, ей!
Grumpy old madman
Всъщност... Иисус е синът Божий... Бог си е Бог... точно както Аллах е Бог ("аллах" е думата за "господ" на арабски)...
И аз, ама кво от тва.Първоначално написано от w0sh
Пълни глупости.
а бог кво е, вятър, въздух, небе, вода..?Първоначално написано от afterforever
Бог го е фанала липсата.Първоначално написано от DimovB
отца; сина и светия дух... в това официално вярват християните
В Християнството Бог е един и е съставен от три основни неща както следва:Първоначално написано от afterforever
1. Ярка бяла светлина - символизираща дъртия.
2. Хипърлив на вид брадясал и косясал младеж с отношение към хората от което можеш да хванеш диабет
3. Бял гълъб.
Тези три нещица са така наречената тройца, или триединствено. Оригиналното три в едно (още се чудя, защо патриаршията не съди нестле)! Причината да ползвате три пръста докато се кръстите.
Grumpy old madman
Не съм съгласен, но в момента не съм и способен да изтъкна причината поради която не съм съгласен... затова се съгласявам![]()
![]()
възможно ли е едно от трите да е имало възможността да се eбe с човек
светлината.... тя е проникнала през тръбите на дева Мария
каниса цепи ;п
иначе..
Jhva Elohim Meth!
мухахаха..ха..ха..х?
кръстен съм, но не вярвам. но имам известно уважение - и от родни причини, и от принципни такива.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
пхахах, излишно е да се коментира просто тази божествена глупост![]()
Ако Инишъл-а види тая тема ше побеснее![]()
Брей, че доводи за липса на Бог...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Каквото и за баба яга и за торбалан.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
внимавайте да не излезна с гениалната мисъл, че Бог е еди-кое си коляно потомък а Древните богове, защото тогава става лошо.
примерно внук на Мардук, за да има рима.
О.о
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не мога да говоря от името на хората,но е факт,че българското общество е едно от най-атеистичните в Европа.Какво мислИ днешната младеж...
Моето мнение е,че Бог/боговете във всяка една религия не съществуват и колкото по-бързо човечеството се освободи от тези окови,толкова по-добре.
В противен случай?Първоначално написано от Dennitsa
Смърт за вярващите?
Апокалипсис?
Умници...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
И откъде стигнахте до извода, че да се "освободи" от религията възможно най- бързо е хубаво?
Интересно ми е просто![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
вярата е потребност. религията/църквата задоволяват тази потребност. на обикновените, прости хора от предишни епохи им е било достатъчно да знаят, че след тежкия живот, ги чака "рая".
интересувам се от теология, много чета и институцията "църква" /католическа, православна, протестантска/ е една голяма манипулация.
Иисус е реална историческа личност, но не е никакъв "божи" син.
Иначе не знам в какво вярвам. В себе си - да, в Господ - по-скоро не. За мен най-истинската "религия" е будизмът.![]()
Имаме прецеденти.Първоначално написано от hardball
Швеция: една от най-развитите държави - 23% религиозни. В много други европейски държави броя на атеистите расте (Франция, Холандия, Чехия, Естония). Само при поляците не расте (защо ли). Не виждам да имат сериозни проблеми или?
А какви са предимствата на по-големия процент атеисти? По-малък процент ИДИОТИ разбира се.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test