- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислят днешната младеж за Бог?
Канисе, ела да ми сготвиш, аз през това време ще се обяснявам тука...Първоначално написано от Canis_Dirus
Няма друга схема иначе.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
повечето го споменават само в израза "омфг"
явно не е "на мода"
което е и + и -
защото преди всички са били длъжни да вярват.а то трябва да ти идва отвътре.насила хубост не става....
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
http://vbox7.com/play:b247f650 това е хубава песен има истина в нея и тя ми вдъхнови ника
Аз го споменавам и в JFC.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Колкото и да се правим че "нехаем" и че "не ни пука" за бог, не се влияем от религия, религията е нещо "немодерно", именно всички ние него (бог) "викаме" в трудните моменти - много често ще ви се случи ако паднете случайно да си кажете "о, боже", "о, господи" или пък често "ох, боже, все на мен ли"...малко или много всички вярваме в бог - дали в Иисус, Аллах, Яхве(Йехова), Буда, Тангра, Перун...все е същото, вие пак вярвате в нещо. Всички вярваме в нещо. Всички сме се кръстили (или показвали символът на своята религия) поне веднъж в живота си...![]()
Не вярвам в Бог
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Повечето влизат в църквата веднъж в годината...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
олтар на безсилието и празните надежди?Първоначално написано от fall_out_girl
необходимо ти е място, за да се отърсиш от греховността и античовешкото?
слаба воля и убеждения?
ПП: Само въпроси;
хах, кой го каза хахах!Според тебе, този който извисява мисълта си и търси отговори и си обяснява нещата има ограничено мислене, а този който вярва само на тва кото вижда има по обширен поглед над нещата?
Интересно, наистина!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Не, но този който си обяснява нещата с измислени магически същества, а не с помощта на логиката и е на повече от 13 годишна възраст, е идиот.
Първоначално написано от PainMonopoly
"измислни магически същества"![]()
![]()
Сигурен съм, че въобще не си се постарал да попрочетеш поне малко за същината на християнството, а си тръгнал да класифицираш Бог по този начин. Та... както споменах по горе, ако беше попрочел малко, щеше да видиш, че и в християнския култ нещата се обясняват логически!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Тъжно е колко ограничени, бездушни и невярващи същества са хората напоследък.Как може да се живее с мисълта, че няма бог..
![]()
Аз лично, вярата не я асоциирам директно с "религията"Религията е с цел власт, контрол и разделение на хората. Хубаво е всеки да вярва, че има някаква висша сила, някаква добра енергия, която просто съществува и не трябват доказателства, за да се вярва в нея.
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Хубаво е, да. Прекрасно е да прехвърлиш отговорността за действията си и всички събития в твоя живот на ВИСШАТА СИЛА. Яката работа.Първоначално написано от Sarityyy
Така е.Аз лично не вярвам в Бог.Ако нещо лошо ми се е случило,не започвам да се моля на нещо си всичко да се оправи,или да възлагам надежда,че това 'нещо' ще ми помогне.Не,приемам неща за дадени от съдбата и се опитвам да продължа напред.Вярвам,че аз самата контролирам съдбата си-това е моята надежда.Първоначално написано от PainMonopoly
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
PainMonopoly - За десйтвията не, за събитията от части! Все пак имаме Свободна човешка воля.Първоначално написано от Extremescream
Extremescream, дано успееш да контолираш падащата тухла (примерно) върху главата ти!Успех ти пожелавам!
![]()
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Първоначално написано от InnchetO
Много ми е мъчно за теб...И за всички като теб...
Просто отворете сърцата си и ще повярвате - Бог е във всеки един от нас...
Доказателство ,че Бог съществува е факта ,че ти съществуваш..
Бог е всичко добро в хората...
Имаше една приказка на старите хора "Господ помага,но в кошара не вкарва.." ..
Не знам как да ти обясня...
Ще ти кажа аз защо повярвах в Бог.
Водих празен живот без смисъл...Без любов,без реална цел..Просто нормалните младежки заблуди..Бях убеден в същите глупости като теб..
Не вярвах ,че Господ съществува...Не вярвах в нищо...
Поне не истински...В моменти на отчаяние съм се молил , без внезапен ефект..
Докато в един момент в живота ми не се случиха опредлени неща...Появиха се хора които да помагат на семейството ми...Появи се КИТАРАТА която преобърна живота ми...
Появи се момичето което обичам и с което ще прекарам живота си...
Всички неща които са ми се случили са чудеса и сами по себе си доказателства ,че Бог съществува...
И аз го знам..Не защото съм го виждал..Не защото ми е говорил..
Защото знам че е там...Знам го в сърцето си...
Осланяйте се на любовта и доброто..Следвайте сърцата си и ще намерите вярата - само това мога да ви кажа засега>
^Да разбираме, че вярваш в доброто, защото ти се случва и си щастлив?
То така и баба знае!:Д
Ами повярвай в доброто и ти , нищо не губиш...
Просто самия ти ставаш по-добър (sun)
Не отричаш.
Разбирам.^^
Много е лесно така.;
Звучиш като дрогиран.Първоначално написано от Skullbreaker
Това е и скъпоценния ви бог - ХЕРОИН.
Някои от вас май не са открили щастието => решават да избягват всякакви теми свързани с него. ;р Лесно е? Ами, да.. лесно е, но е нужен начален тласък.
Което ми напомня за един от моя клас, 'дето като се напука и почва да обяснява, че иска да живее като Иисус и, че ни обича всички и ни прощава...Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
По темата: вярвам в Господ по мой си начин, но като цяло не съм религиозна, не знам повечето ритуали и какво точно се прави в църквата на определените празници... Вярвам си, но не разчитам на него за важните решения в живота ми. Не чакам знамения, значи, сигнали... старая се да завися само от себе си.
Щастието не е в никакъв случай безусловно. Трябва да си го извоюваш.Първоначално написано от sword
Не да се надрусаш с БОГ и всичко да ти стане розово.
бахти как осъдихте човека ....
Извода е, че някой като почне да мисли за доброто, за духовното е смятан за наркоман....
да ви имам и обърнатите ценности и представи, майна!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo