- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислят днешната младеж за Бог?
Няма спор, защото "добрата" страна не дава доводи.;
доводи могат да се дадът на някой който разбира....Първоначално написано от Sham
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
бог и религията като цяло са най голямото оръжие за масова манипулация
СЪК ИТ
Моля ?!
"Тежко брате се живее между глупци неразбрани..."
Само моля ви ограничавайте се с "Не вярвам"....
Недейте да псувате Господ , недейте да нападате и тези които вярват в него...Наистина ми е много тъжно...
Вярата наистина няма нищо общо с изкривените закони на някой църкви...Божието слово , Библията е едно... Всеки го тълкува по различен начин..Важното е само да вярваш в Бог..
От там нататък ти няма как да не си добър..Просто вярата трябва да е истинска... Ще се моля за вас.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QgbntWU7pG8[/youtube]
"Explain yourself!"
Ама не можеш, затова изглежда смешно.(И всички с лекота подминахте купищата ми въпроси, никой не каза дори едно нещо, обуславящо вярата му)
Защото нито едно чувство или емоция не са безусловни.
И което е, не просто е, то съществува с причина и цел.;
за да можеш да си отговориш на тези въпроси, ти трябват най малко 5 години обучение!И да ти отговоря, няма да разбереш!
То да не е халва - режиш и ядеш!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
аз пък съм сциентолог!!
Първоначално написано от Raybeez
За да СИ обясниш!
Задай конктерен въпрос, ще се опитам да отговоря!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Ами честно казано доста пъти съм се замисляла дали има Бог или всичко е въпрос на внушения и психическа нагласа... Въпреки всичко съм вярваща! Понякога се случват чудеса и не съм много сигурна, че всичко е чист късмет...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не затова говорех.Първоначално написано от PainMonopoly
Просто ако приемем, че ние сме някакви жалки, нищожни същества, с кратък и бесмислен живот, защо по- дяволите съществуаме ако няма бог, ако няма нищо по висше от това което представляваме ние хората,,,, и ако след смъртта всичко свършва. Никога не бих могла да живея щастлива, невярвайки в бог.
Не мога да ви убедя в нещо, което не вярвате,, това са глупости
Ако вярваш, за това не са нужни доказателства и е напълно бесмислено да ви натрапвам моето мнение... Сигурна съм, че всеки, който не вярва си мисли, че дрънкам някакви бесмислени глупости, а останалите поне отчасти са ме разбрали.
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Защо от всички налични девици, бог е избрал една женена да роди сина му и така е нарушил брака, който самият той е обявил за свещен?Първоначално написано от skuck
Защо всички християнски празници съвпадат с предишни такива езически?
Как по дяволите Дявола е лош, като дявола е убил едва 5 човека, а господ няколко десетки милиона (според Библията). или тук не трябва да четем дословно, ами да четем между редовете?
И като чета Писма от Земята на Марк Твен ми се ще да отида в ада - по-малкото зло е.
Нали знаеш, че гениалните неща са прости. Защо тогава толкова гениалната и велика религия е толкова сложна и неразбираема и изпълнена с противоречия?
Grumpy old madman
значи ако си купя китара, Бог ми е помогнал..
ами флейтата? и тя ли е помощ от Бог
Първоначално написано от Sarityyy
,и за двете страни.
лично аз не съм вярваща.
За кой брак говорш?Дева Мария не е била омъжена като е заченала...Първоначално написано от Canis_Dirus
Тва от "Шестото клеймо" ли го знаеш?Първоначално написано от Canis_Dirus
За кои празници става въпрос?
По своята природа Господ не може да върши зло, злото се случва по Негово допрощение, а доброто по негов промисъл. Един вид е позволил на дявола да убие тези хора, пък за дявола тва не е проблем!Първоначално написано от Canis_Dirus
Марк Твен според тебе е бил и на двете места...Първоначално написано от Canis_Dirus
Между другото, рая и ада не са физически места, дори не са и места, тва са състояния на душата.
Прост Пример:Първоначално написано от Canis_Dirus
Нима компютара от който пишеш е проста схема?За тебе не е, но за компютърния инженер е.Така както Християнството е сложно за тебе а за мене напълно разбираемо и логично
Точно за тва стааше въпрос ... обучението и т.н.
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Разбира се, че е така. Всеки избира в какво да вярва. В бог, розовото пауър метъл пони или в науката и логиката.Първоначално написано от guinessgirl
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ххах, грамотно се говори и пише само на испит!Стига си се правил/а на "света вода ненапита" и ти правиш грешки!Първоначално написано от Raybeez
И твоето си е чисто заяждане вече!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Първоначално написано от skuck
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С такива защитници как искате религията да прокопса...![]()
И аз мога да си променя мнението за някого само според това дали е вярващ или атеист.
Ее що го изтри.![]()
Не си спомням да съм казвал, че сте бездуховни или квото и да е било!
Определено търсиш само с кой да се заядеш!
Мисля, че форума не е място в което тряя да се старая да пиша правилно ... (лично мнение), смятам, че в общи линии се разбира какво съм искал да кажа от всеки мой пост!
До тука съм за тебе![]()
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
личи ти, че си добър християнин. Успяваш да говориш много и да не казваш нищо.Първоначално написано от skuck
Потопа, Содом и Гомор са Божи дела п негова воля. Сам ги е причинил.
Това добри неща ли са?
Grumpy old madman
А досещаш ли се защо ги е причинил?
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
^
4. Бог е безкрайно добър, но просто поставя нашата вяра на изпитание, за да можем да докажем, колко силно вярваме в него! Ще гориш в ада, защото не си като Авраам и не си готов да жертваш сина си, за да докажеш вярата си!
Но идеята - давам ти син, че да го убиеш е нереално извратена. Дори КунчЪТ не е способен на нещо такова.
Grumpy old madman