Цитирай Първоначално написано от InnchetO
Според мен бог няма.
Ако имаше първо нямаше да има 918437 различни (алахове,буди,христоси и тн..) и второ нямаше всяка религия да противоречи на останалите. БОГ няма. Ако някой мисли друго.. нека кажа само, че съм убедена, че няма да може да се обоснове. Какво е бог? Сила? Къде я? Аз що я не виждам? Или може би бог е Великия Христос? Доказателство, че го е имало има ли?.. Бог може да се нарече вярата на хората. Някои просто имат нужда да вярват в нещо..

Аз съм атеистка и по мое мнение няма бог, няма рай, няма ад.. Всичко си е каквото си го направиш. Ако чакаш само бог да ти отговори на молитвите... ще си останеш с чакането.

ЕДИТ: като влеза в църква и ми прилошава..

Много ми е мъчно за теб...И за всички като теб...

Просто отворете сърцата си и ще повярвате - Бог е във всеки един от нас...

Доказателство ,че Бог съществува е факта ,че ти съществуваш..
Бог е всичко добро в хората...

Имаше една приказка на старите хора "Господ помага,но в кошара не вкарва.." ..

Не знам как да ти обясня...

Ще ти кажа аз защо повярвах в Бог.

Водих празен живот без смисъл...Без любов,без реална цел..Просто нормалните младежки заблуди..Бях убеден в същите глупости като теб..

Не вярвах ,че Господ съществува...Не вярвах в нищо...
Поне не истински...В моменти на отчаяние съм се молил , без внезапен ефект..

Докато в един момент в живота ми не се случиха опредлени неща...Появиха се хора които да помагат на семейството ми...Появи се КИТАРАТА която преобърна живота ми...

Появи се момичето което обичам и с което ще прекарам живота си...
Всички неща които са ми се случили са чудеса и сами по себе си доказателства ,че Бог съществува...

И аз го знам..Не защото съм го виждал..Не защото ми е говорил..
Защото знам че е там...Знам го в сърцето си ...

Осланяйте се на любовта и доброто..Следвайте сърцата си и ще намерите вярата - само това мога да ви кажа засега >