.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)

Спрете се бе идиотиии

Сори ако темата ми е тъпа ама няма как да не кажа нещо по този въпрос.

Ае все по често срещам батки ( чичковци ) , които го ръсят здраво на педофилия , последната случка беше днес . Звъни ми добра приятелка ( на 14 ) и реве и ми вика : "Заряза ме , използва ме " и тн. и аз отивам при нея . Почва да ми разказва как се запознала с 24 годишен ( идиот ) , които го раздавал зарибявка , ходили 3 седмици и ония поискал да правят секс , тя отказала първия път , обаче ония се направил на обиден и тя му пуснала ( знам че е шматка ама не само тя има вина ) . И тя тогава го е направила за първи път , след 2 дни той я зарязва , под основанието че има по - добра от нея . Та омръзна ми това , за тези неща не са виновни наивните момичета на 12 - 13 та и 14 години , за това са виновни ония големи идиоти които взимат отваряето като спорт . Тези хора не обичат те само използват , на тях не има пука нито за това дали сте го правели или не сте , дали обичате или не , на тях им пука само за това да се е*ат с повече девственици и даже и да не са девственици , сигурно им е много по яко да изчукат някоя лесна и наивна , отколкото някоя даже и с 3 - 4 години по - малка те търсят нещо от рода на 10 и нагоре по - малки от тях . Това го пиша като предупреждение към тези момичета които все още не са правели секс и са под 15 години и за момчетата , защото те са основните виновници за това , всеки може да го направи това , да завърти главата на някое момиче което е в пъти по малко от него , но не всеки може да не го направи , не всеки може да завърти главата на някоя на неговата възраст или близка до неговата . Затова помислете си , отнася се за всички !!!
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

лал, това е гадна случка . Но си права. Според мен причината един мъж на 25 да го прави с 14 годишна и то за пръв път е може би се чуства по-кмфортно защото тя не знае какво е и го мисли за добър, като той всъщност е кръгла нула ; )) и за това, плюс това и момичетата имат вина, те па да се пазят малко ..

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    лал, това е гадна случка . Но си права. ..
    Не съм права аз съм прав (; за информация аз съм момче
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

ами сру

А за 14 годишно момиче .. 10 години ралзика са много,не знам какво е очаквала..
    Но нали се сещаш .. Всичко се връща рано или късно .. Дай кураж на приятелката си,горе главата .. След всяко лошо нещо следва нещо хубаво ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Или още много лоши неща,но хубавото идва все някога.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    След всяка буря идва слънце!
    Всичко ще е наред!

добре бе тия момчета не се ли замислят малко.Да си "първият" е много отговорно незнам какъв човек трябва да си за да изчукаш някоя девствена девойка само заради секса.Незнам немога да ги разбера мъжете.голямо говедо трябва да си да го направиш това.а твоята приятелка ще си има обеца на ухото вече ще знае за друг път.

Град
    Валхала
    Че то може и момичетата да злоупотребяват!Мен редовно ме използват някви каки

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Едно нещо мога да кажа - НЕРАЗУМНИ СТЕ МОМИЧЕТА!
    Как може да тръгне с някакъв 10 години по - голям от нея, та чак да му пусне. На третата седмица. Незнам, за мен това е неуважение към себе си. Не, че само тя има вина де..

Добре, ще му предам
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си