- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е , че ... ?
Вярно ли е че хормоните на мажете в началото на пролета се "сабуждат" ? Това нещо го чух и по собствени наблюдения сам сагласен ,а и се интересувах и също потвардих от части че има такова нещо ?? Някой знае ли на какво се далжи това![]()
То да не е мечка,че да се "пробужда"?!Човешкото тяло постоянно си генерира тестостерон(това разбирам под мъжки хормон)и нивата му могат да се понижават или покачват в зависимост какво правиш напр. като си на плейбой бар да речем се покачва,а като гледаш детско се понижава.
Не вярвам..Едва ли е от сезона
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ми замисли се...пролетно време става топло, всички девойки вадят късите поли и тесните блузки. Как да не ти се събудят хормоните, като цяла зима си ги следат омотани в палта и шалове![]()
Момичета, метода с ваденето не е гаранция-вярвайте ми, моя резултат спи в съседната стая и вече ходи на детска градина.
Абе да ти кажа честно някой момичета ги предпочитам с якета и шалове,че като сложат полите губя едно от 5-те си сетива(най-често зрението) за неопределен период от време.
На всички ни се разбуждат хормоните, като се покаже слънчицето и разголим телца![]()
Естествено че е вярно , то и е логично да е така най-малкото защото както вече тук написаха това е сезон в който жените започват да се поразголват , усмивките стават повече , настроението е приповдигнато и във въздуха "мирише на секс" което действа на тестостерона като се образуват доста ендорфини на логиката предавател-получател , психологически ефект спрямо мъжете е по-голям ... Сега аз лично не бих се захванал да твърдя че точно началото на пролетта е пиковият момент но въобще пролетта и лятото въздействат повече дори да има и изключения. На мене хормоните ми бошуват 24/7 есен , зима , пролет , лято така![]()
Пък хормоните на жените бушуват през всеки сезон.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Май не съм единствения фен на Zeitgeist![]()
Просто исках да повдигна тема различна от другите тапотий![]()
Но последното нещо което прочетах се казваше че половите хормони не се влият само от сезоните но и от гравитационните норми на приливите и отливите и луната
![]()
представете си палнолуние и една глутница от развратни дядовци обикаля по улиците тарсейки свежа кръв
![]()
![]()
Еми при пълнолуние раждаемостта е най-висока,нищо чудно да има и повишаване в нивото на хормоните.
Събуждат се когато им е кеф. Ти само пролетта ли правиш секс ?![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Това е казано образно..
много буквално приемаш всички думи.
имало се е в предвид, че се събуждат пролетта, щото момиченцата тогава и през лятото като почнат да носят едни оскъдни дрехи и момченцата лудват. това е
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не а вие да нямате роднинска връзка с Къци ?Първоначално написано от ladykeisy
![]()
Не не хората обесняваха активизирането на половата жлеза !!! Защото се активизирала от "бомбантдирането" от мн фактори .. Нпример сланчевата светлина спомага за бурното задеистване на хипофизната жлеза а именно тази жлеза спомага за активното влияние над половата жлезаПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
По-добре с къци ,отколкото със глупаци наподобяващи твоя милост
Що ни са фаниш за палцитеПървоначално написано от ladykeisy
![]()
И аз те обичамПървоначално написано от JeAsUS
![]()
Знаех си , че между нас има искраПървоначално написано от ladykeisy
![]()
И аз те Обичам