.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Въпрос?

Въпрос?

С приятелката ми се натискахме днес. Тя ми наби една чекия някъде следобяд към 4 часа, после ходихме насам натам и вечерта към 11 пак се натискахме, аз си бях измил ръцете много пъти, но още не се бях изкъпал и пак си го пипах, и доакто се натискахме и бърках с пръстче и тя сега се е прутеснила да не би да има сперма от това дето свърших следобяда и с пръст да съм я вкарал и да е бременна. Има ли оасност и добре ли е утре да изпие един Ескапел или е излишно?

не е бременна....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    офф аман от такива теми не може да забременне от пръстче

сперматозоидите на създух умират до броени минути

Има хубави книжки за подобряване на сексуалната култура...подари и една, четете заедно
    С нищо няма да ви навреди малко сигурност и спокойствие.

Аз по-скоро си мисля че тия теми са просто някакъв вид СПАМ другият вариант е да се пишат от деца на по 11-12 години и тогава бих възприел за нормално че не знаят но пък не и това че ги правят тези трикове ... Пич не е бременна и няма как да забременее по описаният от теб начин , споко и внимавайте ей!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    брат по рангати гледам и невярвам че мое да питате тези въпроси начи казваш че в 4 си свършил добре и после в 11 си бръкнал ами ще ти го кажа така практически слкермата става негодна 1 минута ако е навън такаче ако искаш цяло ден си свършвай на пръстите и примерно през 15 мин рови НЯМА ДА ЗАБРЕМЕНЕ Е !!!!

Времее да се обединим!

Мега фен Аватара на machoka
    Вече казаха правилният отговор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си