Не съм мислил още по въпроса, специално за раздел кофата всичко е индивидуално и се мисли по различен начин.
Еми благодаря за уважението. Ама да кажеш, че съм спорила с теб... ми не съм, констатирах някои факти и зададох въпроси за неща, които ми се набиват на очи. Точно като следващия ми въпрос. Без да разбирам и грам от техническата страна на нещата: защо има форуми, които са доста напред с материала, а вие все още си се точитес прословутата нова версия? (визирах конкретно форума на дог.бг)Първоначално написано от machoka
Ако почнат да се раздават рангове наляво и надясно без причина,ще се "обезценят".
babity
по техничеките въпроси не съм достатъчно компетентен. Все пак си има човек, наречен Алекс и друго хора, наречени сис админи и те знаят кое може и кое не може. Аз ги цитирам ; )
Интересно защо винаги се прехвърля топката на сис админите. Babity в своето горно мнение е права - защо още стоим на phpbb2, при положение че който и да питаш човек, разбиращ от форуми ще ти каже че phpbb2 има дупка в системата, остарял софтуер е и официално поддръжката им е спряна. Моля ви, не излизайте пак с това че phpbb3 товарел прекалено много форума. Може би ако сървърите са по-мощни нещата няма да стоят така, има много известни форуми на phpbb3 а си работят нормално, не виждам защо при teenproblem нещата да стоят другояче. Разбирам мачок че ти вина нямаш, не си сис админ, но все пак трябва да се знае защо и кое може и не може. Темата с предложенията си стои, от тези предложения да има нещо налице ? Е, факт неоспорим е че след миналия Септември форумът е много бърз, бързо се пуска мнение, не се чака като преди.
Някой заговори за опция всеки да си пише нещо под ника - тази опция е "закодирана" в SMF (Simple Mashine Forums) - там по аватара си пише текст произволен всеки потребител. Иначе мачок знаем че ти не си виновен, затова най-добре един сис админ да излезе и да обясни как стоят нещата.
Интересно защо винаги се прехвърля топката на сис админите. Babity в своето горно мнение е права - защо още стоим на phpbb2, при положение че който и да питаш човек, разбиращ от форуми ще ти каже че phpbb2 има дупка в системата, остарял софтуер е и официално поддръжката му е спряна. Моля ви, не излизайте пак с това че phpbb3 товарел прекалено много форума. Може би ако сървърите са по-мощни нещата няма да стоят така, има много известни форуми на phpbb3 а си работят нормално, не виждам защо при teenproblem нещата да стоят другояче. Разбирам мачок че ти вина нямаш, не си сис админ, но все пак трябва да се знае защо и кое може и не може. Темата с предложенията си стои, от тези предложения да има нещо налице ? Е, факт неоспорим е че след миналия Септември форумът е много бърз, бързо се пуска мнение, не се чака като преди.
Някой заговори за опция всеки да си пише нещо под ника - тази опция е "закодирана" в SMF (Simple Mashine Forums) - там по аватара си пише текст произволен всеки потребител. Иначе мачок знаем че ти не си виновен, затова най-добре един сис админ да излезе и да обясни как стоят нещата.
пристигаИначе мачок знаем че ти не си виновен, затова най-добре един сис админ да излезе и да обясни как стоят нещата
Здравейте,
причината да не преминем към друг тип форум не е една. Ето някой от тях:
- тази версия е доста модифицирана и вече не е стандартна 2-ка.
- целия сайт (всички други функционалности) са съобразени с използването на phpBB2
- тествахме как е държи 3-ката с база данни и натоваряне на TeenProblem и резултатите са плачевни. Тествахме тройката и на други сайтове и се оказа че този форум е една голяма греда и така ще бъде поне още година докато бъде изчистен от бъгове (сериозни бъгове).
- другите видове форуми са с доста екстри и доста недостатъци. Тествали сме доста от тях и всеки ни изненадва със сериозни недостатъци. Един от основните проблеми е броя на мнения и факта че ние не искаме да трием старата си база данни докато много форуми изтриват предишните си години и остават само настоящата или подобни схеми. Така старите постове са забити някъде си където почти никой не може да ги намери, и се пишат само нови. Това не мисля, че е много добра идея.
И въпреки това имаме някаква идея за тези рангове. А идва лято и ще бачкаме здраво по идеите.
Благодаря за отговора !![]()
гледам и ловсик има ранг, верно хубаво дете е, аз как може да си заслужа и за мене да има>?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
тузаро, като за начало да спреш да гледаш на форума като 'собствен пи*и развъдник', колкото и грозно да звучи.
кво лошо има да си намираш приятелки у форумо?? нали е затова...
Предлагам на натрапниците за специален ранг да им се слага съответно такъв - П.Д.К. - Последна Дупка на Кавала!
Grumpy old madman
БМХ на ПШМ !Първоначално написано от Canis_Dirus
според мен е малко тъп, май не си го избирал ти.Първоначално написано от Raybeez
^^ тука нямам пръст, май..![]()
между впрочем, всички рангове или права които съм дал, винаги са били по мое или на някой от екипа усмотрение, но НИКОГА по желание на самите хора... и те винаги са били много изненадани ; )
Все така се случва, че точно този който иска, не се вписва в някои критерии.
Ранга на psychopath беше даден от alex.Пуснах анкета в кофата и говорих със него (alex) за въпросния ранг.
Абе не знам.. форума от няколко години все си 'отива', а пък всеки месец уникалните посещения бележат нови 'рекорди'.
Вярно, това не е критерий за стойност, но правим всичко възможно да повдигаме и това качество.. с нови 'културни' раздели, със затягане на дисциплината в 'секс' и 'любов' от към глупави теми, с постоянно триене на поредни профили на флудери бълващи простотия.
За жалост или щастие, винаги е имало заядливци и провокатори като теб, които ВЕЧНО някой им е крив, вечно има някаква конспирация, вечно има толерирани хора, вечно някой е с връзки и въобще всички банални интриги, форума винаги 'си отива малко по малко' и т.н.
Има разлика между градивна критика и преднамерено заяждане, но да прекъснем този глупав спор тук и сега )
Аз ако правилно съм разбрал, книгата е сборник на статий от сайта, не и потребителски мнения, но не се знае. Някой ще каже ли какво съдържа точно, или да ходя да си я купувам ?Първоначално написано от tqnko
Проблемът е не, че форумът си отива а в групата от хора, която го посещава. Наистина броят на хората се увеличава, но коефициентът от среден акъл на юзър като че ли с времето малко, по-малко намалява. =]
Усещането може и да е свързано с годинките... защото, смея да твърдя, с годинките съм поумнял.... но аз лично имам това чувство -> че преди 3 години посетителите на този форум бяха по-умни, по-възпитани и по-интелигентни от сегашните....
А сега са забележителните 0 процента.... след като е забранено...