.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59

Тема: ранг

Мега фен Аватара на machoka
    Не съм мислил още по въпроса, специално за раздел кофата всичко е индивидуално и се мисли по различен начин.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Да замазвам положение ли е? Нито имам повод, нито се чувствам длъжен.. от уважение ти отговарям на плоските опити за заяждане, това е.

Това, че ти се впечатляваш кой има ранг и кой не си е лично твоя вътрешна драма, в която аз не желая да участвам. Ако можеше всички да имат рангове, щяхме да пуснем тази опция. Тъй като не може, и тъй като аз така и така съм 'лошият', за да затвърдя практиката приеми, че ранговете раздавам аз по мое лично усмотрение спрямо различни критерии, и спора по темата приключва тук.
    Еми благодаря за уважението. Ама да кажеш, че съм спорила с теб... ми не съм, констатирах някои факти и зададох въпроси за неща, които ми се набиват на очи. Точно като следващия ми въпрос. Без да разбирам и грам от техническата страна на нещата: защо има форуми, които са доста напред с материала, а вие все още си се точитес прословутата нова версия? (визирах конкретно форума на дог.бг)

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ако почнат да се раздават рангове наляво и надясно без причина,ще се "обезценят".

babity
    по техничеките въпроси не съм достатъчно компетентен. Все пак си има човек, наречен Алекс и друго хора, наречени сис админи и те знаят кое може и кое не може. Аз ги цитирам ; )

Мега фен
    Интересно защо винаги се прехвърля топката на сис админите. Babity в своето горно мнение е права - защо още стоим на phpbb2, при положение че който и да питаш човек, разбиращ от форуми ще ти каже че phpbb2 има дупка в системата, остарял софтуер е и официално поддръжката им е спряна. Моля ви, не излизайте пак с това че phpbb3 товарел прекалено много форума. Може би ако сървърите са по-мощни нещата няма да стоят така, има много известни форуми на phpbb3 а си работят нормално, не виждам защо при teenproblem нещата да стоят другояче. Разбирам мачок че ти вина нямаш, не си сис админ, но все пак трябва да се знае защо и кое може и не може. Темата с предложенията си стои, от тези предложения да има нещо налице ? Е, факт неоспорим е че след миналия Септември форумът е много бърз, бързо се пуска мнение, не се чака като преди.
    Някой заговори за опция всеки да си пише нещо под ника - тази опция е "закодирана" в SMF (Simple Mashine Forums) - там по аватара си пише текст произволен всеки потребител. Иначе мачок знаем че ти не си виновен, затова най-добре един сис админ да излезе и да обясни как стоят нещата .

Мега фен
    Интересно защо винаги се прехвърля топката на сис админите. Babity в своето горно мнение е права - защо още стоим на phpbb2, при положение че който и да питаш човек, разбиращ от форуми ще ти каже че phpbb2 има дупка в системата, остарял софтуер е и официално поддръжката му е спряна. Моля ви, не излизайте пак с това че phpbb3 товарел прекалено много форума. Може би ако сървърите са по-мощни нещата няма да стоят така, има много известни форуми на phpbb3 а си работят нормално, не виждам защо при teenproblem нещата да стоят другояче. Разбирам мачок че ти вина нямаш, не си сис админ, но все пак трябва да се знае защо и кое може и не може. Темата с предложенията си стои, от тези предложения да има нещо налице ? Е, факт неоспорим е че след миналия Септември форумът е много бърз, бързо се пуска мнение, не се чака като преди.
    Някой заговори за опция всеки да си пише нещо под ника - тази опция е "закодирана" в SMF (Simple Mashine Forums) - там по аватара си пише текст произволен всеки потребител. Иначе мачок знаем че ти не си виновен, затова най-добре един сис админ да излезе и да обясни как стоят нещата .

Иначе мачок знаем че ти не си виновен, затова най-добре един сис админ да излезе и да обясни как стоят нещата
    пристига

Здравейте,

причината да не преминем към друг тип форум не е една. Ето някой от тях:
    - тази версия е доста модифицирана и вече не е стандартна 2-ка.
    - целия сайт (всички други функционалности) са съобразени с използването на phpBB2
    - тествахме как е държи 3-ката с база данни и натоваряне на TeenProblem и резултатите са плачевни. Тествахме тройката и на други сайтове и се оказа че този форум е една голяма греда и така ще бъде поне още година докато бъде изчистен от бъгове (сериозни бъгове).
    - другите видове форуми са с доста екстри и доста недостатъци. Тествали сме доста от тях и всеки ни изненадва със сериозни недостатъци. Един от основните проблеми е броя на мнения и факта че ние не искаме да трием старата си база данни докато много форуми изтриват предишните си години и остават само настоящата или подобни схеми. Така старите постове са забити някъде си където почти никой не може да ги намери, и се пишат само нови. Това не мисля, че е много добра идея.

И въпреки това имаме някаква идея за тези рангове. А идва лято и ще бачкаме здраво по идеите.

Мега фен
    Благодаря за отговора !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    гледам и ловсик има ранг, верно хубаво дете е, аз как може да си заслужа и за мене да има>?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    като представител на раздел 'кофата'
    май вече имаме два представителя
    кой е вторият?

ама кой е точно )

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    гледам и ловсик има ранг, верно хубаво дете е, аз как може да си заслужа и за мене да има>?

тузаро, като за начало да спреш да гледаш на форума като 'собствен пи*и развъдник', колкото и грозно да звучи.

Град
    hate city plovdiv, майна
    кво лошо има да си намираш приятелки у форумо?? нали е затова...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Предлагам на натрапниците за специален ранг да им се слага съответно такъв - П.Д.К. - Последна Дупка на Кавала!
    Grumpy old madman

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Предлагам на натрапниците за специален ранг да им се слага съответно такъв - П.Д.К. - Последна Дупка на Кавала!
    БМХ на ПШМ !

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    аз имам ранг...
    според мен е малко тъп, май не си го избирал ти.

^^ тука нямам пръст, май..

между впрочем, всички рангове или права които съм дал, винаги са били по мое или на някой от екипа усмотрение, но НИКОГА по желание на самите хора... и те винаги са били много изненадани ; )
    Все така се случва, че точно този който иска, не се вписва в някои критерии.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ранга на psychopath беше даден от alex.Пуснах анкета в кофата и говорих със него (alex) за въпросния ранг.

Абе не знам.. форума от няколко години все си 'отива', а пък всеки месец уникалните посещения бележат нови 'рекорди'.

Вярно, това не е критерий за стойност, но правим всичко възможно да повдигаме и това качество.. с нови 'културни' раздели, със затягане на дисциплината в 'секс' и 'любов' от към глупави теми, с постоянно триене на поредни профили на флудери бълващи простотия.

За жалост или щастие, винаги е имало заядливци и провокатори като теб, които ВЕЧНО някой им е крив, вечно има някаква конспирация, вечно има толерирани хора, вечно някой е с връзки и въобще всички банални интриги, форума винаги 'си отива малко по малко' и т.н.

Има разлика между градивна критика и преднамерено заяждане, но да прекъснем този глупав спор тук и сега )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Мисля да направя капания за събиране на пари за нови чарколи за сървъра ви. Но още се колебая защото си мисля, че и тогава пак ще има някаква причина за да не бъдат толерирани всичко. (рязаненавени)
    Да бе заради един ранг,струва ли си?!Те сега ще забогатеят..нали написаха книга на чужд гръб ...Трябва на всички дето са ползвали мненията да дадат по една книга и РАНГ!

Хубаво е обаче спор няма ,че са направили книжката,100% ще е полезна за всички и такова инфо едва ли някога е поднасяно по този начин.Евала!Аз ще си я купя ,защото обичам книгите,въпреки,че страстта са ми компютрите.Обаче...книгата си е книга!Надявам се само да е подредена поне,и да е интересно четиво!
    Мои мнения има ли в книгата?
    Аз ако правилно съм разбрал, книгата е сборник на статий от сайта, не и потребителски мнения, но не се знае. Някой ще каже ли какво съдържа точно, или да ходя да си я купувам ?

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Проблемът е не, че форумът си отива а в групата от хора, която го посещава. Наистина броят на хората се увеличава, но коефициентът от среден акъл на юзър като че ли с времето малко, по-малко намалява. =]

Усещането може и да е свързано с годинките... защото, смея да твърдя, с годинките съм поумнял.... но аз лично имам това чувство -> че преди 3 години посетителите на този форум бяха по-умни, по-възпитани и по-интелигентни от сегашните....

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    А сега са забележителните 0 процента.... след като е забранено...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си