- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето работи, момчето - не?
Има ли възможност за връзка ако момичето вече е завършило и работи, а момчето още е студент, остава му година и нещо, но не може да тръгне на работа сега, защото има много да учи накрая? На години са горе-долу равни.
това пък е последното нещо, за което бих се замислила, за това дали може или не може да има връзка... даже изобщо няма да ми мине през ума като причина.. много ясно, че може
Ами не е ли твърде кофти, след като момичето само си изкарва парите, самостоятелна е вече, а на момчето мама и тати му дават парите да я черпи![]()
е кофти е... ама нали в момента момчето няма друг избор... пък и ако искат да са заедно наистина това не би било причина, за да не са...
Има възможност за връзка при ВСИЧКИ случаи, ако двама души искат да я имат по между си и да си бъдат 'ние'.
Всичко останало е посредственост и оправдания.
и защо да няма възможност за връзка?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
защото хората винаги трябва да си намерят оправдание за нещо да не се случи, за това.Първоначално написано от mynichka
\Първоначално написано от machoka
/ И аз така мисля
Дали ще има връзка или не.. зависи само от вас ...
Това не е никакъв проблем.Какво като той е избрал по -дългичко да учи.Нима това може да попречи на една любов.Щом това даже е пречка в очите ти, не знам ако имате скандал за нещо какво ще го наречеш тогава. :С Помисли си дали искаш да си с него, а не дали е проблем, че той не работи![]()
+1Първоначално написано от flowerlina
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
И защо да не може..?!Аз не виждам причина... нито пречка...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Откъде да си намеря такова момиче?
Няма никакво значение,незнам на мен лично поне не ми пречи
Не виждам защо да не може..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()