- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли добре танцуващи момчета
Интересно ми беше да разбера да ли момчета които танцуват добре в диското привличат погледа на мацките?![]()
![]()
Под добре танцуващ разбираш да се лепнеш най-нахално до мацката и приятелката и и да започнеш да се кълчиш невменяемо, за да спечелиш някоя друга дума към теб в стил 'я се разкарай от нас, тъпанар' ?
Да, момичета кефите ли се някое момче като танцува добре (в моя случаи бреик денс)?
Абееее дечурлигаааааа , какви са тея теми в раздел 'Любов' , иди във 'Всичко тийн накуп' пък питай , ако искаш дали кучето ми танцува !! На 12 ли си , или не извинявай на 11 ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
..даам...ако не умее да върти мазни кючеци не ставаПфф... що за тема...
![]()
не, в никакъв случай. ако не е дърво за нищо не става...![]()
someone else...
Наистина темата малко губи смисъл ,но все пак ще отговоря, за да не става спам.Първоначално написано от 50cent
Някой ,който се кълчи в дискотека - не ми прави впечатление.
Някой, който играе брейк денс ме кефи определено страшно много .НО!Това не значи, че ще се влюбя в него, само ,защото танцуваВсе пак това ще е връзка, а не танц.
![]()
не би ми направил впечетление само ,защото танцува
харесва ми когато някой момче играе брейк денс .. но не бих тръгнала с него само защото танцува .. все ми е тая :P като може да си танцува да си танцува , нямам нищо против .. а ако не може не е болка за умиране :]~
Да ама добре танцуващ без кючеци ...![]()
Макар, че не е от голямо значение...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обожавам танцуващи момчета,такива стил Тимбърлейк,направо събуждат някакви скрити желания в мен![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
20 лева даваааа кючека да продължавааа!
Ако някой момче затанцува брейк в моята любима дискотека,всички ще са толкова надрусани че въобще няма да го отбележат.
аз мога да танцувам фокстрот
май това уникална драба в днешно време
Няма да коментирам негативните коментари само ще кажа.. извинявайте но аз несъм на 12 и не кисна по 10 часа в теен форумите такаче малко уважение.За 2-ри път посещавам сайта и несъм толкова ориентиран.Както казах любопитно ми беше да разбера.
п.с. аз лично танцувам няколко стила, завършил съм школи по тектоник,клубни танци и R&B.![]()
Друго си е да стоиш на бара и да гледаш страшно,а?Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
Ако танцуват хип хоп или куфеят на дръм или нещо подобно да ама не някви чалгарски истории.
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
О ай бе,кво са правите?!Всички пускаме Тони Стораро след 2 чашки![]()
Попринцип да,но много мразя като ни наобиколи една групичка от момчета и почнат да танцуват около нас
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Брей брейПървоначално написано от w0sh
Попринцип харесвам, когато някой танцува добре. Но ако танцува, а не просто да се кълчи и да прави стъпки тип 'аз съм робот'. Танцът е изкуство, за което не всеки притежава дарбата да го направи красиво.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
да НЕ досаждат в дискотеката, да НЕ се залепват за мен и да НЕ пипат с мизерните си ръчички, които трябва да бъдат извити
иначе нищо против танцуващи момчета
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг