- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спиране на цикъла
Моля ви хора помогнетееДнес сутринта ми дойде аа до утрее вечерта трябва да ми спре задължително наистина си имам причина.Разбирам последствията от това не ме упреквайте ,но просто ми се налага
Моля ви ако знаете някакви начини за спирането на цикала на 2рия ден ще ви бъда много благодарна ако ми кажете. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
![]()
Момиче не си прави експерименти с тялото и организма си ! Явно не си наясно , закакво точно е този менструален цикъл и не знаеш това какво може да ти коства ! Какво толкова ти се налага ?! На мене като ми идва на 8-ми , а осми е рождения ми ден , същото беше и с рождения ден и на приятеля ми точно на 8 , когато исках да му направя изненада и то не обикновена си бях в цикъл.. Това не ми попречи , поне с бял панталон да съм , свикни , че не може да се контролира то идва когато не желаеш , и ти трябва да почнеш да го приемаш ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А и всъщност можеше да се направи нещо , за да ти закъснее с 1- 2 дена , но след като вече ти е дошло![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Изчела съм сигурно над 100 статии на тази тема знам какви са последствията ии знам че като ги пия просто си вредя но това ми е за първи път и е неизбежно.Но също така съм чувала че ако пия Метергил за 2 дена ще ми спре. Някои пробвал ли е и и знае ли дали това е вярно ?![]()
Twilight тупалката ли ще идва у вас,че ще трябва НА ВСЯКА ЦЕНА ДА СИ СПРЕШ МЕНЗИСА!?
Аз съм пробвала с витамини ,но няма кой знае какъв ефект ,пък и не е за 2 дни ,а поне 3-4.Другото - с противозачатъчни ,но ако почнеш да ги пиеш на втория ден ще ти продължи поне 10 дни отгоре ,казвам ти го защото онзи ден ги спрях ,понеже цикъла ми кара вече 15-16 ден и не мога да се понасям....а за секс да не говорим.....пробвахме ,защото нямаше кръв нито по тампона ,нито по превръзката и като започнахме.....КАСАПНИЦА![]()
![]()
Да обичаш значи да страдаш!
няма начин просто апък и мисля че можеш да изтраеш още 2-3 дена... ще си отложиш 1вия път за друг път какво толкова
LoVe iS tHe aNsWeR
мисля , че е невъзможно да го спреш след като вече ти е дошло![]()
Пий два пъти по три таблетки Витамин С ...намалява,доста.![]()
To infinity and beyond.
Мацки благодаря ви страшно много за съветите ... днес сме 30ти аа дали имам някакжа възможност поне на 1ви юни да ми спре само от витамин ц
![]()
Извинявай за любопитството ,но защо толкова му настояваш на този цикъл да спре ?
Да обичаш значи да страдаш!
Не съм успявала да го спра с витамин ц....успявала съм само да го забавя с ден-два.Той стеснява кръвоносните съдове и може да ти намали кървенето, но то като почне,трябва да си изтече. Разбирам че си имаш причина, но не се трови напразно. Витамин ц не е толкова безвреден.
Момичета, метода с ваденето не е гаранция-вярвайте ми, моя резултат спи в съседната стая и вече ходи на детска градина.
+1Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
+ за всичко си има време, нищо няма да ти стане да почакаш..аз например бях в цикъл на бала си .., но не съм се мъчила да го спирам и какво ли неПървоначално написано от sladkish_14
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не е редно да ти го казвам... но след като е толкова наложително, използвай червения бутон.Първоначално написано от sladyrche
![]()
няма начин по който да се спре ,а и не е хубаво . все пак така се пречиства организма ти . на мен ми е идвало в много неудобни моменти ,например на Бъдни вечер ,на Коледа .. и други .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
не може да спре веднага само ще го намалиш пак ще си има тъй че няма смисъл.. трябва повече време ако искаш да го спреш с витамини, а и дори тогава не е 100% сигурно че ще спре...![]()
ИмаПървоначално написано от sladyrche
по 3 витамин Ц-та 2 пъти на ден и си готова до 01
![]()
Виееее лудиии ли стееееее ?!? Как ще говорите тая простотия с това Витамин Ц после ще има да реве във форума,защо ми течее толкова и 2 седмици ще си седи у тяххНЕ давайте съвети,ако не сте сигурни как ще и повлияе
![]()
от витамин Ц няма какво толкова да и стане това което не се приема от организма се изхвърля. Също така ако го направи само веднъж следващия цикъл ще и се нормализират нещата
mn si e vuzmojno ako stane6 hiper klio6ta 6te ti spre cikula za vinagi prosto spazvai dieti hodi na pluvane razli4ni spotrove qj samo edin put na den budi adski klio6tava i nikoga prez jivota si pove4e nqma da 4ue6 dumata cikulПървоначално написано от xXxDeathPrincessxXx
Daite si skypovete pls
Нищо не е по-важно от организма ти,затова си з***и причината и дерзай.
Каквото и да пиеш другите са прави..надали ще спре..а и щом почнете да го правите - повярвай ми .. ще бъде много лошо..По-дорбе поговори с момчето и отложете с 2-3 дена. . .
Да нямаш предвит матергин?Пробвала съм с него..Не става...намаля супер мн,блъсках се с него като ненормална както и с примолут нор + яко витамин ц...намаля доста,но не спря.. и кат спрях да пия хапчетата се усили 2но..не моеш да го спреш,сорка!Първоначално написано от sladyrche
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.