- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спиране на цикъла
Пробвай с витамин Ц,но орално ами вагинално![]()
АхаПървоначално написано от rabbit13
Аз като бях болна от анорексия ми спря за дълго. Все още не ми е дошло, но се надявам да ми дойде
![]()
^ и на мен ми беше спрял цикъла, което е много лошо ..но вече се оправих![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Здравейте приятели , искам да ви попитам как да си предодвратя цикъла .. смисъл мин. месец ми свърши на 15-ти .. сега 22-рия ден е на 7-ми .. мм искам да го забавя поне с 4-5 дена .. ;х не ми е толкова редовен чесно казано .. идва ми различно, но пък все пак да съм сигурна има ли някакъф начин.. чух за витамин ц , някой може ли да помогне.. ? да каже как се пие това ц .. мерси предварително !![]()
Mи ти как пиеш витамин Ц по принцип....Първоначално написано от monnynnkka
?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ми не аз не пия витамин ц , само като съм болна го пия ..Първоначално написано от Extremescream
Защо пишеш в стари теми?!Първоначално написано от monnynnkka
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Нека пише тука,моля те!В тоя форум само липсва тема 'Как се пие витамин Ц?'.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Например, за да не отваря нова за поредната глупава хрумка.Първоначално написано от Paramour
![]()
Първоначално написано от Extremescream
![]()
ок ок... само като видях, че темата е от 2009 и ...
да.. моя грешка
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Добре де... темата е с ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ... закво продължава да се драска по нея ?
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Щото Витамин Ц-то още е в срок на годност.Първоначално написано от ChalgaBoy
![]()
А ти изобщо каква работа имаш да пишеш в тази тема , не се заяждам.. но.. ако няма да изказваш мнение или да се опиташ да помогнеш няма смисъл и да пишеш ! Престанете с тези глупави вапроси , защо пиша в стари теми .. Еми ето ви отговора : Защото като направя нова, започвате да ме хутате защо правя нова,при положение,че има стари такива ! ! и да питам за количеството ..Първоначално написано от ChalgaBoy