- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сватба
Оооако лиготиите се броят значи съм имала предложения и oаже съм приемала.Даже и съм правила и ми приеха.Е още не съм омъжена.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
раничко ми е![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
и аз така мисляПървоначално написано от evelinka1122
имам много време за това.
да...ама на бъзик самос това мом4е така и не се събрахме въпреки 4е все още си го харесвам
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Тук мога да те контрирам - хем и двамата се харесвате, а не правите нищо по въпроса ( като напр. да реализирате брака виПървоначално написано от cinderella_gugutka
)
А по темата - не съм получвала предложение за брак, но пък имаме уговорката с един приятел до определена възраст, ако още сме сами, да се съберем![]()
Първо ще я забременя мойта шматка,пък след това ще мисля за сватба
За едни сватба,за други-брадва![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от balonche
![]()
Подобно...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
на шега съм получавала и приех![]()
Но за истинско предложение ми е доста рано
Не,това ще е най-голямата грешка на който и да е!
+1Първоначално написано от hooliganka89
(въпреки че всъщност не е толкова смешно..)
Не съм получавала.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ъъъъ доста ми е рано![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от gia_sena_mono
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Иха, не знаех. честито! не съм получавала още за жалост. Така ми се иска да чуя, ама....за сметка на това аз 100 пъти съм му предлагала и съм готова да се омъжа още утре, ако обстоятелствата покрай нас бяха по-различни.Първоначално написано от Wrathchild
Искал като ми предлага да знае, че може да ми осигури всичко. то е така, че с голата любов не се живее, ама аз толкова искам да съм цял живот с него. Е, думите искам да сме семейство и да имаме деца броят ли се? Ох, много ми липсва. 2 дни го няма и вече ще излудея.
++ Едва ли се брои въпросът "Ако сме на по24-25 били се омъжила за мен?"Първоначално написано от flowerlina
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
При мен нещата бяха по-драматични. Бях на 19 и получих предложение от чужденец, в който бях неистово влюбена, както и той в мен. Работата беше там, че трябваше или да ида да живея при него или това да е края, защото той не можеше да остане повече в България. Тогава много исках да прекарам живота си с него, но разумът ми надделя и реших, че не мога да напусна целия си свят заради една любов.
Само не питайте дали съжалявам...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Не съм получавала все още..рано ми е![]()