Поразгледах форума и реших да напиша нещо и за моята история. Тя започва така :
Миналата година 1 месец преди лятото се запознах с едно момиче (няма да ви обеснявам, че е привлекателна интересна и т.н.) излизахме известно време и след седмица две станахме приятели. Всичко вървеше идеално докато не се наложи да замина за Испания. Тя не одобряваше заминаването ми , но не можех да го отложа. Както и да е заминах точно в началото на лятото за 3 месеца. Оттам си писахме по скайп, за да поддърйаме връзката. И на вторият месец от престоя ми в Испания те ми сервира с няколко реда, че чувствата й изтинали, не ме е обичала вече , искала да останем само приятели. Колкото и да е не се съгласих , защото я обичам прекалено много. Не мога на единия ден да и казвам Обичам те , да се гушкаме и целуваме , а на другия ден да си говорим все едно нищо не е ставало между нас.
Върнах се Септември месец с надеждата, че пак ще се съберем и пак ще бъдем щастливи. На рождения ми ден (22.11) се субрахме на купонче, и тя беше там, реших да си пробвам пак късмета и я целунах. Първият път тя се дръпна, но вторият път вече ми отвърна, което беше знак,че пак сме заедно. Издържахме 2 месеца и тя пак ме заряза с оправданието, че не иска да ме нарани и отново няма чувства към мен. Както и да е преглътнах и това. Но не спирам и до днес да я обичам.
След известно време си намери друг приятел. С него вече скъсаха преди няколко дена, и сега аз излизам виновен че те са скъсали, защото тя нямала чувства към него. Изпуснах и една подробност. Когато се върнах в България започнах много сериозно да си пиша с нея - разказах и за нещата които ми се случиха, когато тя ме остави, за чувствата ми към нея и още много разни за които няма да ми стигне времето да пиша. Една вечер си писах с нея по скайп и незнам защо докато си е писала с мен е плакала през цялото време. И разбрах от един приятел че тя е объркана в момента и незнае какво да прави, защото незнае дали ме обича или не. Тя сама ми каза,че скоро ще се върне при мен. Но аз не вярвам.
Помогнете ми Какво да правя. Наистина я обичам и незнам дали няма пак да ме нарани ако се съберем. Очаквам вашите съвети (без тъпи коментари- надявам се, че ме разбрахте) Благодаря предварително.