Снощи сънувах нещо, което не очаквах. Сънувах едно момче, което съм виждала 2-3 пъти и не познавам, но в съня ми той беше някой когото не бях виждала никога. Бях си на село или нещо подобно, но там имаше много непознати гости. Сестра ми се занимаваше с нейни приятели, а на мен ми беше скучно. Видях едно момче (правеше нещо, което и аз бях изпратена да направя, но не си спомням какво) и започнахме да си говорим. И така почнахме да си прекарваме времето заедно, беше супер забавно, беше като много много добър приятел, викаше ми по някакъв много сладурски начин ( не си спомням как ). След това започнах да имам огромното желание да го целуна... и постоянно устните ни се озоваваха на сантиметри, но нищо не ставаше. Един път той започна да се доближава все повече и повече и тогава си помислих, че не искам, не искам всичко да свършва така, като обикновена връзка, исках просто да го искам. Така или иначе, целунахме се, беше много хубаво...

Въпроса е там, че си имам сериозен приятел и много, ама много го обичам, но ме е страх, че ако нещо подобно ми се случи, няма да имам силите да спра. Искам да разбера какво значи, защото не мога да спра да мисля за това от както станах ( от 2 часа )... Ще съм ви благодарна ако дадете мнение, какво според вас е това което толкова ми липсва и искам, че го сънувам по този начин.. (не ми се случва за 1ви път)