.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Сънувах...

Сънувах...

Снощи сънувах нещо, което не очаквах. Сънувах едно момче, което съм виждала 2-3 пъти и не познавам, но в съня ми той беше някой когото не бях виждала никога. Бях си на село или нещо подобно, но там имаше много непознати гости. Сестра ми се занимаваше с нейни приятели, а на мен ми беше скучно. Видях едно момче (правеше нещо, което и аз бях изпратена да направя, но не си спомням какво) и започнахме да си говорим. И така почнахме да си прекарваме времето заедно, беше супер забавно, беше като много много добър приятел, викаше ми по някакъв много сладурски начин ( не си спомням как ). След това започнах да имам огромното желание да го целуна... и постоянно устните ни се озоваваха на сантиметри, но нищо не ставаше. Един път той започна да се доближава все повече и повече и тогава си помислих, че не искам, не искам всичко да свършва така, като обикновена връзка, исках просто да го искам. Така или иначе, целунахме се, беше много хубаво...

Въпроса е там, че си имам сериозен приятел и много, ама много го обичам, но ме е страх, че ако нещо подобно ми се случи, няма да имам силите да спра. Искам да разбера какво значи, защото не мога да спра да мисля за това от както станах ( от 2 часа )... Ще съм ви благодарна ако дадете мнение, какво според вас е това което толкова ми липсва и искам, че го сънувам по този начин.. (не ми се случва за 1ви път)

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    според съновниците не всеки ден сънуванато се случва е ти си сънувала на 30 така че няма да стане нищо хубав сън просто

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ами ако си от дълго време с приятеля си .... може би си сънувала новото... самата тръпка от нова емоция..или ддз и аз не мога да се изразя.. но това не е задължително да означава, че ти липсват нови авантюри или нещо подобно...просто може би (АКО си от доста време с приятели си) отдавна не си изпитвала.. тая емоция от новото и за това..

п.п ... тц...ега ти объркания отговор дето написах...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Та това е просто сън.Никой не казва, че щом ан сън го правиш и на яве ще изневериш.А и в съня си едва ли си била със сегашният си приятел.Това момче ти се е запаметило в съзнанието и за това си го сънувала.И аз в началото на учебната година сънувах 1 път 1 момче от съседния клас и след това 2-3 дни си мислих ,че го харесвам пък това беше под влиянието на съня просто. Иначе си ми е супер безраличен ,даже не го виждам като се разминаваме.
    Просто сън.
    Щом е било хубаво - enjoy it

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Това е просто един сън не трябва да е повод за каквито и да било съмнения ...

да, може би се прави... просто сън, но не мога да си го избия от главата

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Хахаха споко ве и аз преди няколко месеца бях сънувал че най добрия ми авер се целува с приятелката ми хаах и 2 дена го гледах кръвнишки просто и ти като мен имаш прекалено реални сънища и трудно се отърсваш от емоцията на съня
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Оф,не знам защо обръщаш толкова много внимание на един сън?

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Оф,не знам защо обръщаш толкова много внимание на един сън?
    дА не обръща ли??? ИзВИНЯЙ но една моя добра.... приятелка....харесва..едно..м омче...но то даже не я поглежда .И въпреки това тя го е сънувала много пъти но освен него в съня си е виждала друго момче .(не МУ ВИЖДА лицето но знае името му) след близо месец сънища то стоянно едни и същи.Тя започва да харесва едно момче не го е вижда но той е със същото име и е добър приятел на момчето което е харесвала.Как ли? аз това се чудя!Но ето знам съня показва МИНАЛОТО ИЛИ БЪДЕЩЕТО ИСКАШ ЛИ НЕЩО ВЯРВАЙ В НЕГО И ЩЕ СЕ СЛУЧИ .

ПП.:кОЛКО то до приятеляти обичай те
    се !
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    при мен сънищата са или нещо,което се е случвало..или ще се случи..или нещо,което мн силно искам.. : ))

^^но в твоя случай..няма от какво да се притесняваш и да си мислиш какво ще се случи..ако наистина го обичаш..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Това е просто един сън не трябва да е повод за каквито и да било съмнения ...
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

късно вечерта си гледала 692 епизод от някоя колумбийска любовна драма...

Както всички казаха - това е просто сън! Днес емоцията ще надделява, ще те кара да се замисляш за отношенията си със сегашния си приятел ... утре ефекта от съня ще започне полека да отслабва и след 2-3 дни всичко ще е оставено в миналото. Не се притеснявай, на всеки се е случвало да си повярва толкова силно на някой сън, че да се чувства обсебен от него.. Но всичко отшумява Споко

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    за мен сънищата означават много да не казвам че понякога има хора на които винаги се сбъдват ама твойто е само сън нищо повече

Град
    40 Miles from the Sun
    Омфг. Преди известно време сънувах абсолютно същия сън. Със сестра ми на село, тя ме заеба и отиде при нейните приятели, имахме гости, пратиха ме с някво момче да вършим не помня каква работа, станахме приятели, обикаляхме по разни странни места и т.н. Разликата беше, че не познавах момчето нито в съня, нито в реалния живот. That's fuckin weird.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    за мен сънищата означават много да не казвам че понякога има хора на които винаги се сбъдват ама твойто е само сън нищо повече
    плашещо е но на мен много пъти са ми се сбъдвали..и лоши и добри : ||
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Аз сънувах сън със същия сюжет!! Леле... Аз не познавах момчето преди съня, дори и като се събудих се чудех кой е тоя... И вечерта го видях!!! Видях това момче!! От съня ми, момче, което никога преди не съм срещала, никога не е говорено за него, един вид не знаех, че съществува... Беше на абитуренския бал на братовчед ми... Бяха покалини много гости и познати и се оказва, че чичо ми му е кръстник... Много си го харесах тогава, но не правех първата крачка, а ми беше супер любопитно да си поговоря с него... И вече се стъмни, аз седя навън на стълбите и той идва и ме извика ПО ИМЕ...Идея си нямам от къде ми знаеше името, питах го, но той казваше все "Говорили са ми за теб..." и нищо друго... Сприятелихме се и на края на вечерта седяхме на огромната ни тераса и гледахме звездите и така се бяхме гушналиии....Беше мега яко.И накрая той тамън да ме целуне и...[познайте!!].... телефона иззвъня.Леле как се ядосах... Супер сладък момент беше....И той се засмя и продължи да си ме гушка... И после стана към 6-7 сутринта...Много ни се доспа, отидохме в една стая като си мислех, че там има две грамадни легла...Но тъй като всичко в къщата беше разместено и леглата бяха разместени, всъщност просто беше оставено само 1-то... И ние трябваше да си легнем на него... Леле какъв срам беше.Аз в единия краааай /буквално/, той в другия...И сме заспали... И на сутринта се събуждам...Демек след 3-4 часа... И него го няма!!!! Ауу....Изядох се от яд.Такъв сладур, такава вечер, а последното което ми каза беше "Лека нощ сладур..."
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

не знам... и аз съм имала такива сънища, и аз имам сериозен приятел..... но все пак това са само сънища.... това ни е другия свят... нереалния, който не трябва да позволяваме да става реален... спи спокойно
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Аз съновах че правя мизерии с най добрия приятел на гаджето ми , но наяве не съм такаче Просто сън Радваи му се .Предполагам че ти липсва тръпката от новото както казаха много преди мен

Град
    40 Miles from the Sun
    Бах го тоя сън, в на всички главите се бута ;д

Направете нещо също толкова изкушаващо и силно с приятеля ти .. Сигурно ти липсва това във връзката ви , за това го сънуваш ..
    Но сънищата са си сънища , не се впрягай толкова много ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си