.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Съвет да продължа или не?

Ами накратко ще кажа какво се случи......ходихме някъде 4 месеца с едно момиче след което я скъсах(скъсах я поради това че 1 месец се прави все на заета....са 1 час за кафе да не намери беше смешно...въпреки че имаше състезания и тем подобни...) като я късах не ми изглеждаше да го желае,но аз трябва да си гледам и моя кеф все пак....после почна се държи мило аз пък първо се държах като с непознат....пък после я търсих за кафе но тя отказваше ест. ....и после почнахме по скайп си пишем тя на мене аз на нея но все несериозни работи .....тука на бала ми дойде в училище да се снимаме въпреки че не е 12ти клас тя...и нз кво да я права?Кво иска от мене не мога я разбера?Да се снима с големия батко ли кво да се направи на коя съм аз ли?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    па де да знам зако се снимала с тебе ако ще искаш да сте заедно направи нещо по въпроса

пп
    следващият който ми каже че говоря МЕКО ще остане без глава съвсем съм сериозен

Супер фен Аватара на rosencetooo
    амиии като си пишете в скайп направо я питай директно иска ли да има нещо с теб или ...
    като не иска да излезнете на кафе все няма как да те посъветвам да излезнете и да говорите , но ако я обедиш за кафе.. най-добре ще е очи в очи да си поговорите а ако я някоя малка на 12-14г. е нормално да не знае какво иска и да има такова държание :]~

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ние няма как да знаем какво иска тя от теб..ама тука е по-важно ти какво искаш?Искаш ли да си с нея?Ако искаш .... поговори с нея, обясни и какво не ти е харесвало във връзката ала бала... ако не друго така поне ще разбереш нейната гледна точка... (нали това искаше) Успех

гони 18 ама за мен е малка аз я питах директно кво ся игрички ли ще си играем тя се правеше на ударена....питах я ще продължим ли тя ме отряза мн яко ....но предполагам това се получи заради начина по който се държах с нея в даскало след като я скъсах въпреки че тя се държа мило ....мисля да я подпитам кога ще я черпа че завърших пък да видим кво ще стане...ако не оттебавам и тва е

Аха, ами и това може да направиш..
    Ама така като те слушам нямаш кой знае какво желание да се занимаваш с нея.. тогава какво ти пука тя дали иска нещо от теб или не

аз имам желание ...но на моменти се държа детински....

ами недей да се държиш детински защото понякога това влия и може това да е подразнило момичето по някакъв начин и сега тя да не е сигурна какво иска да има с теб а и понякога караниците идват от това детинско държание и постъпки

Цитирай Първоначално написано от hanovete
    гони 18 ама за мен е малка аз я питах директно кво ся игрички ли ще си играем тя се правеше на ударена....питах я ще продължим ли тя ме отряза мн яко ....но предполагам това се получи заради начина по който се държах с нея в даскало след като я скъсах въпреки че тя се държа мило ....мисля да я подпитам кога ще я черпа че завърших пък да видим кво ще стане...ако не оттебавам и тва е
    Че ти си големият батко, понеже си цяяяла година по-голям от нея
    Май момичето още има нещо към теб, но ти май си я накарал да ти отреже всички квитанции. Да се държиш детински НЕ помага.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми говори с нея... питай я ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    па де да знам зако се снимала с тебе ако ще искаш да сте заедно направи нещо по въпроса

пп
    говориш МЕКО и ся кво?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    като за абитуриент си крайно тъп
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    като за абитуриент си крайно тъп
    Става ли да си моя форумен идол?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми играете си на котка и на мишка бе,близко до акъла е
    Това му е най-хубавото

всичко точно ама най-лошото е че тръгнахме и тя ми заяви след седмица как месец след като сме скъсали се е ебала с мексиканец и направо откачих и се държи така все едно нищо не е станало....нали не сме ходили,а кажете ми ся ко да права

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Играете си на "ето ти куклата, дай ми парцалите". Седнете и се разберете какво искате - дали отново да опитате и повече да не повтарят стари грешки или всеки по пътя си...
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Играете си на "ето ти куклата, дай ми парцалите". Седнете и се разберете какво искате - дали отново да опитате и повече да не повтарят стари грешки или всеки по пътя си...
    ами ния опитваме в момента но нали това казвам че седмица след като тръгнахме отново ми заявява за мексиканеца и как даже след това искала и с един испанец но не се получило

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от haritov

пп
    ТИ ГОВОРИШ НА МЕКО!!! а по темата: говори с нея.. време е да се изясните.. и ти и тя трябва да си кажете какво искате и дали изобщо искате да сте заедно.
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Съвет да продължа или не?

Ами накратко ще кажа какво се случи......ходихме някъде 4 месеца с едно момиче след което я скъсах(скъсах я поради това че 1 месец се прави все на заета....са 1 час за кафе да не намери беше смешно...въпреки че имаше състезания и тем подобни...) като я късах не ми изглеждаше да го желае,но аз трябва да си гледам и моя кеф все пак....после почна се държи мило аз пък първо се държах като с непознат....пък после я търсих за кафе но тя отказваше ест. ....и после почнахме по скайп си пишем тя на мене аз на нея но все несериозни работи .....тука на бала ми дойде в училище да се снимаме въпреки че не е 12ти клас тя...и нз кво да я права?Кво иска от мене не мога я разбера?Да се снима с големия батко ли кво да се направи на коя съм аз ли?
    Виж сега БАТКО !! Ако беше БАТКО щеше да си наясно, тъй че не ти остава друго освен да пораснеш

ами ния опитваме в момента но нали това казвам че седмица след като тръгнахме отново ми заявява за мексиканеца и как даже след това искала и с един испанец но не се получило
    извинявам се за това което ще кажа но, ми изглежда доста лека жена... дакарай турчин и нз си къф си пак си напрайте 4-ка... не знае какво иска.. само те разиграва... говорете сериозно и ако нищо не се получи не си губи времето с нея...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Защо въобще се занимаваш с нея, само си губиш времето според мен... Каква връзка очакваш да имате, като тя заглежда всеки срещнат, който е по-хубав?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    амиии като си пишете в скайп направо я питай директно иска ли да има нещо с теб или ...
    като не иска да излезнете на кафе все няма как да те посъветвам да излезнете и да говорите , но ако я обедиш за кафе.. най-добре ще е очи в очи да си поговорите а ако я някоя малка на 12-14г. е нормално да не знае какво иска и да има такова държание :]~
    съгласнаа !

Разкарай я!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си