- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет да продължа или не?
Ами накратко ще кажа какво се случи......ходихме някъде 4 месеца с едно момиче след което я скъсах(скъсах я поради това че 1 месец се прави все на заета....са 1 час за кафе да не намери беше смешно...въпреки че имаше състезания и тем подобни...) като я късах не ми изглеждаше да го желае,но аз трябва да си гледам и моя кеф все пак....после почна се държи мило аз пък първо се държах като с непознат....пък после я търсих за кафе но тя отказваше ест. ....и после почнахме по скайп си пишем тя на мене аз на нея но все несериозни работи .....тука на бала ми дойде в училище да се снимаме въпреки че не е 12ти клас тя...и нз кво да я права?Кво иска от мене не мога я разбера?Да се снима с големия батко ли кво да се направи на коя съм аз ли?
па де да знам зако се снимала с тебе ако ще искаш да сте заедно направи нещо по въпроса
пп
следващият който ми каже че говоря МЕКО ще остане без глава съвсем съм сериозен![]()
амиии като си пишете в скайп направо я питай директноиска ли да има нещо с теб или ...
като не иска да излезнете на кафе все няма как да те посъветвам да излезнете и да говорите , но ако я обедиш за кафе.. най-добре ще е очи в очи да си поговоритеа ако я някоя малка на 12-14г. е нормално да не знае какво иска и да има такова държание :]~
ние няма как да знаем какво иска тя от теб..ама тука е по-важно ти какво искаш?Искаш ли да си с нея?Ако искаш .... поговори с нея, обясни и какво не ти е харесвало във връзката ала бала... ако не друго така поне ще разбереш нейната гледна точка... (нали това искаше)Успех
гони 18 ама за мен е малкааз я питах директно кво ся игрички ли ще си играем тя се правеше на ударена....питах я ще продължим ли тя ме отряза мн яко ....но предполагам това се получи заради начина по който се държах с нея в даскало след като я скъсах въпреки че тя се държа мило ....мисля да я подпитам кога ще я черпа че завърших пък да видим кво ще стане...ако не оттебавам и тва е
Аха, ами и това може да направиш..
Ама така като те слушам нямаш кой знае какво желание да се занимаваш с нея.. тогава какво ти пука тя дали иска нещо от теб или не![]()
ами недей да се държиш детинскизащото понякога това влия и може това да е подразнило момичето по някакъв начин и сега тя да не е сигурна какво иска да има с теб
а и понякога караниците идват от това детинско държание и постъпки
![]()
Че ти си големият батко, понеже си цяяяла година по-голям от неяПървоначално написано от hanovete
![]()
Май момичето още има нещо към теб, но ти май си я накарал да ти отреже всички квитанции. Да се държиш детински НЕ помага.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми говори с нея... питай я ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
говориш МЕКОПървоначално написано от haritov
и ся кво?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
като за абитуриент си крайно тъп
Става ли да си моя форумен идол?Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Ми играете си на котка и на мишка бе,близко до акъла е![]()
Това му е най-хубавото![]()
![]()
![]()
всичко точно ама най-лошото е че тръгнахме и тя ми заяви след седмица как месец след като сме скъсали се е ебала с мексиканец и направо откачих и се държи така все едно нищо не е станало....нали не сме ходили,а кажете ми ся ко да права![]()
Играете си на "ето ти куклата, дай ми парцалите". Седнете и се разберете какво искате - дали отново да опитате и повече да не повтарят стари грешки или всеки по пътя си...![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ами ния опитваме в момента но нали това казвам че седмица след като тръгнахме отново ми заявява за мексиканеца и как даже след това искала и с един испанец но не се получилоПървоначално написано от Take_That
![]()
ТИ ГОВОРИШ НА МЕКО!!!Първоначално написано от haritov
а по темата: говори с нея.. време е да се изясните.. и ти и тя трябва да си кажете какво искате и дали изобщо искате да сте заедно.
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Виж сега БАТКО !! Ако беше БАТКО щеше да си наясно, тъй че не ти остава друго освен да пораснешПървоначално написано от hanovete
![]()
извинявам се за това което ще кажа но, ми изглежда доста лека жена... дакарай турчин и нз си къф си пак си напрайте 4-ка... не знае какво иска.. само те разиграва... говорете сериозно и ако нищо не се получи не си губи времето с нея...Първоначално написано от hanovete
![]()
Защо въобще се занимаваш с нея, само си губиш времето според мен... Каква връзка очакваш да имате, като тя заглежда всеки срещнат, който е по-хубав?Първоначално написано от hanovete
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
съгласнаа !Първоначално написано от rosencetooo
![]()
Разкарай я!!!!!