.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: HOLLYWOOD Slim

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

HOLLYWOOD Slim

Разбрах, че помагали за извайването на фигурата. Някой да е използвал тези хапчета - HOLLYWOOD Slim? Ако има някой, да каже какви са резултатите, защото съм навита да си взимам.

Голям фен
    Ех тези хапчета и диети,неможе ли да разберете че си съсипвате здравето по този начин........
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    София
    ее не.Не може да ви мързи толкова.Не става само с хапчета трябват и спорт и диети

По-добре започни да спортуваш, яж здравословно и готово
    Отколкото да пиеш такива измишльотини, от които само си прее*ваш здравето.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Спортувам и ям здравословно. Просто ми е любопитно дали има ефект, защото тялото ми се нуждае от усвежаване след зимата.

Аз пия тези хапченца , значи без спор няма да стане определено , не сам променила хранителния си режим и те карат да пиеш много вода, пият се по 5 таблетки на ден за 6 дни, струват 15лв и 90 стотинки но без движение не става, аз всеки ден си ходя да тичам и го правя вече 3 години но смея да твърдя,че наистина ускоряват отслабването, след 1та седмица има6 една почивка и после, ако смятате ,че имате нужда си вземате 2ра опаковка.Аз лично свалих 3 кг за 1 седмица , сега почивам и мисля пак да си взема ч опаковка но както повечето хора казват , вълшебни хапчета няма, трябва и малко да даде човек от себе си, дали разделно хранене или спорт
    Otka4eno mace s otka4eni razbiraniq za jivota

ГЛУПОСТ .. !! както и всички останали такива хапчета . само се тровиш с тях .. по - добре започни диета или някакъв здравословен режим на хранене :_)
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

аз ги ползвах преди около месец и да ти кажа честно нямаше никакъв ефект от тях,освен че ми се подуваше корема и си усещах главата сякаш всеки момент ще експлодира по-добре не си взимай,само ще си дадеш парите на вятъра.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Ех тези хапчета и диети,неможе ли да разберете че си съсипвате здравето по този начин........
    +1..Вместо да пиеш хапчета - може да спортуваш..да се храниш здравословно и готово
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Приятелката ми ги пие,но да ти кажа честно ефект не виждам! Храни се здравословно, спортувай и не ти трябват хапчета

Хапчетата е без значение помагат ли, докато вярваш и се надяваш на тея хапчета- няма да отслабнеш.
    Факт.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си