- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нещо интересно !
какво е по хубаво да си момиче или момче ?????
http://prikazki.newforumpro.com - THE BEST сайт на counter-strike за негови фенове ! ! ! и търсим админи , модератори за сайта и за чата ! ! посетете го ! регистрацията изсква само потребителско , парола , и E-mail ! ! ! !
момиче..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
много е относително!
хубаво е и да си момче, защото ако си момиче винаги ти си еб*ния
обаче пък ако си момиче, само с една п*тка можеш да постигнеш много неща - кола, апартамент, пари... ако си момче за да имаш всичко това ще трябва да си изпотиш здраво гъза, ама не като момиче в оня смисъл, а в друг смисъл - разбота и такива неща![]()
Темата ти не м исе струва за тук...![]()
![]()
А иначе ми зависи... на някой им харесва едното на други другото...А тези, които им харесва да са момиченца а са момченца знаем как се казват... и обратното... така че всеки си решава...мен си ме кефи, че съм момиче, но завиждам на приятелството между момчета, защото между момичета няма...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
темата е безсмислена! аз откъде да знам дали ще ми е по- добре, като момче, след като никога не съм била и няма и да бъда.. същото се отнася и за момчетата. едно е да наблюдаваш другия пол и да правш заключения за това как би било по- добре, съвсем друго е, ако наистина сме на мястото на другия. така например, някое момче може да каже ''на момичетата им е по- добре, щото чичковци- паричковци тичат след тях'', ама тва е напълно безсмислено и невярно! така аз мога да кажа ''на момчетата им е по- хубаво, щото си ебат наволя и след тва си продължават към следващата, без да им пука, а на нас ни разбиват сърцата'', но и това е пълна простотия и е невярно твърдение.
та ако се намери човек, който да е бил и от 2- та пола и отблизо да се е запознал с добрите и лошите страни на това да си всеки 1 от тях, нека отговори по темата конкретно![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
еми много ясо че мъж... може да си бъркаш в носа, да пърдиш, ходиш в казарма, нямаш менструация и се чувстваш стар едва на 60 години
На тоя въпрос не може да се отговори като цяло.
Първоначално написано от w0sh
+ да изпиеш две бири, и да направиш едно здраво, звучно и красиво оригване... : )
да си чешаш мързеливо брадата... и да си мандръсаш топките...
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Както вече някой каза - не може да се каже, защото никой не е бил и двете, та за да прецени кое му харесва повече![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
а дана интернешънъл?Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()
Катеричка.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Момче - по-лесно ти минава всичко ,не ти пука, все преебаваш, може да минеш 100 момичета ,но не ставаш курва, а плейбой, нямаш никва болка - нито цикъл ,нито раждаш . . айляк . . +)
Момче , по много причини !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мнооооого праваПървоначално написано от DevilWish
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Не мога да кажа, не съм била момче...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Да си момче е по-яко!![]()
nicolepcd
момиче![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Момче, категорично. Колкото и да съм мислила по този въпрос, плюсовете на това да си male са много повече от това да си female. :/
Проникновена тема.
Дамм това им е хубавото на момчетатаПървоначално написано от Hilary_
Те не клюкарят, може да им се вярва и са страхотни приятели ( поне повечето) ...Понякога им завиждам за това
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
най-хубаво е да си травестит или хермафродит и от двете по малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това жените ги отвращава, така че никоя не завижда за това на мъжетеПървоначално написано от w0sh
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()