.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

безразличие

здравейте.вече съм отчаян не знам какво да правя. имам чувството, че на най-добрата ми приятелка вече въобще не й пука за мен на последък почти през цялото време се държи някак... по скоро не се държи никак с мен нито си говорим както преди,нито ми споделя нит нищо даже на моменти все едно даже ме избягва имам в предвид... преди си говoрехме, споделяше ми всичко... а сега... дори преди една-две седмици беше забравила да ми каже, че с едно момче са станали гаджета нещо което хич не е маловажно сети се да ми каже 3 дена след това... в училище с другите ходят до стола или до някъде другаде мен вече нито ме вика нито нищо например днеска първото междучасие решиха да ходят до стола, викна едно момиче,а мен нит ме викна нит нищо, даже ме подмина като дирек... а преди винаги ме викаше и доста често си ме подминава без да каже нищо а преди поне казваше нещо или ме попита нещо или поне нещо направи... а сега ме подминава и даже не поглежда към мен преди ми званеше от време на време, когато няма какво да прави, а сега... не сме се скарали.. там е работата не знам защо се държи така и още по странно е, че е на моменти... в малко случей, но все пак ги има си говорим както преди, но наистина е доста рядко преди след даскало кaто се прибираме (не само двамата ами и с други) каже "чао ще се чуем по скъпе по-късно", а сега казва едно "чао" и дори понякога не се и обръща докато го казва... направо си продължава напред в повечето случаи не знам какво да правя преди 3 дена стана нещо, което увеличи нещата... не сме се карали или скарали. първите два дена след това кажи речи през повечето време се правеше, че не ме познава повече дори и от преди, днеска поне не беше баш така с изключение на това със стола дето викна другите, а мен тактично ме пропусна и дето веднъж ми каза "ти па си гледай работата", което си го заслужих признавам си, но поне си говорихме днеска. от както стана онова преди 3 дена, аз искам да говоря с нея, защото има доста неща, за които да поговорим и тя каза че уж иска, но... всеки ден я питам а днеска ще моейм ли да поговорим и тя все ми казва утре, утре и... не знам вече чудя се дали въобще иска да говорим или наистина няма възможност и дали въобще вече и пука за мен сигурно няма да ме разберете и ще кажете "и кво толкова някоя си те отбягва", но тя е най-добрата ми приятелка и е всичко за мен, обичам си я повече от всичко на света и наистина е всичко за мен, и е направила адски много за мен, за което съм и много благодарен. тя не ми е обикновенна приятелка, не ми е и просто най-добра приятелка тя е повече, тя е най-скъпото нещо за мен. и моля ви не искам никакви лоши коментари по нейн адрес. аз вярвам че за всяко нещо си има причина пък и я познавам доста добре. така че моля ви без лоши коментари. все пак тя е най-добрата ми приятелка. какво ще ме посъветвате моля ви помогнете ми и без лоши коментари моля ви

ако го напишеш на кирилица, ще прочета

готово, но го смених с програма и може да има някакви грешки

Точно така, хващаш я някъде сама(или просто я дръпваш настрани от останалите) и й казваш "трябва да поговорим" и започваш да говориш, а не да си насрочвате дата за разговор. Казваш й всичко това и й задаваш необходимите въпроси. Така се прави, а не да чакаш да се отдалечи съвсем.

ПП: Не изключвам като вариант "гаджето" да й е пуснало някоя муха, но да не гадаем на сляпо. Успех!

сигурен съм, че не е това. ние се познаваме покрай въпросното момиче и знам,че не е такъв. няма как да я "дръпна" някъде за да поговорим няма занчение какви са причините, просто този вариянт отпада. а сега възникна и друг проблем техните са я наказали и не може да излиза демек няма да можем да говорим извън учебно време,а през учебно врема пак няма как. междучасията са по 10мин пък и тя ги прекарва с приятеля си, което е нормално не знам вече какво да правя, а има доста неща, за които да си говорим адски гадно ми е, че се отчуждаваме не исакм това да става защото без нея... ;(

когато искаш нещо, бориш се за него!
    няма "не мога"!!!

моля помогнете кажете какво да правя сега си чатя с нея и се държи супер-както преди, не знам за6то на моменти се държи по-много по различен начин адски объркан съм

Затвори я в 1 стая с теб, завържи я, залей всичко с напалм и щракни със запалката

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Какво толкова ти пречи да я извикаш настрани и да кажеш, че е спешно? С отлагане само още повече ще се тормозиш.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

hora isakm da go napravq.iskam da govorq s neq. no razberete nqma kak da q drypna tochno sega... shte stane po losho. nqma da me razberete zashtoto ne znaete ostanalite faktori... prosto shte stane po losho kao go napravq

Мега фен Аватара на Mi6inka
    о0фф престани с това хленченее.. "какво да правя", "какво да правя" ... няма какво друго да те посъветваме освен да поговориш с нея... не ставало сега..защо??Като е наказана не може ли да отидеш до тях.. абее изобщоо има толкова мн варианти..просто теб те е страх да говориш с нея или незнаеш какво точно да и кажеш...само, че ние за съжаление няма как да гадаеем какво и става.. Сигурен ли си, че това нейно държание не е такова от както ходи с това момче... щото с някакво такова впечатление останах...Може той да ревнува от теб ...незнаааааам

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Re: безразличие

Цитирай Първоначално написано от slaboumcho
    здравейте.вече съм отчаян не знам какво да правя. имам чувството, че на най-добрата ми приятелка вече въобще не й пука за мен на последък почти през цялото време се държи някак... по скоро не се държи никак с мен нито си говорим както преди,нито ми споделя нит нищо даже на моменти все едно даже ме избягва имам в предвид... преди си говoрехме, споделяше ми всичко... а сега... дори преди една-две седмици беше забравила да ми каже, че с едно момче са станали гаджета нещо което хич не е маловажно сети се да ми каже 3 дена след това... в училище с другите ходят до стола или до някъде другаде мен вече нито ме вика нито нищо например днеска първото междучасие решиха да ходят до стола, викна едно момиче,а мен нит ме викна нит нищо, даже ме подмина като дирек... а преди винаги ме викаше и доста често си ме подминава без да каже нищо а преди поне казваше нещо или ме попита нещо или поне нещо направи... а сега ме подминава и даже не поглежда към мен преди ми званеше от време на време, когато няма какво да прави, а сега... не сме се скарали.. там е работата не знам защо се държи така и още по странно е, че е на моменти... в малко случей, но все пак ги има си говорим както преди, но наистина е доста рядко преди след даскало кaто се прибираме (не само двамата ами и с други) каже "чао ще се чуем по скъпе по-късно", а сега казва едно "чао" и дори понякога не се и обръща докато го казва... направо си продължава напред в повечето случаи не знам какво да правя преди 3 дена стана нещо, което увеличи нещата... не сме се карали или скарали. първите два дена след това кажи речи през повечето време се правеше, че не ме познава повече дори и от преди, днеска поне не беше баш така с изключение на това със стола дето викна другите, а мен тактично ме пропусна и дето веднъж ми каза "ти па си гледай работата", което си го заслужих признавам си, но поне си говорихме днеска. от както стана онова преди 3 дена, аз искам да говоря с нея, защото има доста неща, за които да поговорим и тя каза че уж иска, но... всеки ден я питам а днеска ще моейм ли да поговорим и тя все ми казва утре, утре и... не знам вече чудя се дали въобще иска да говорим или наистина няма възможност и дали въобще вече и пука за мен сигурно няма да ме разберете и ще кажете "и кво толкова някоя си те отбягва", но тя е най-добрата ми приятелка и е всичко за мен, обичам си я повече от всичко на света и наистина е всичко за мен, и е направила адски много за мен, за което съм и много благодарен. тя не ми е обикновенна приятелка, не ми е и просто най-добра приятелка тя е повече, тя е най-скъпото нещо за мен. и моля ви не искам никакви лоши коментари по нейн адрес. аз вярвам че за всяко нещо си има причина пък и я познавам доста добре. така че моля ви без лоши коментари. все пак тя е най-добрата ми приятелка. какво ще ме посъветвате моля ви помогнете ми и без лоши коментари моля ви
    Пич...ти си влюбен!

Не знам защо ... и не знам как ... но .. определно знам .. че си написал .. тази емотикона " " .. около 25 пъти ... .. за един пост
    Long Live Rock N' Roll .. !

Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    Не знам защо ... и не знам как ... но .. определно знам .. че си написал .. тази емотикона " " .. около 25 пъти ... .. за един пост

Близо беше . Доколкото вярно ги преброих са 24 , но може да съм сгрешила.

хаха колко смешно. радвам се 4е поне на вас ви е забавно

Аз се държа по същия начин с най-добрия си приятел, тъй като той се прави на света вода ненапита, а всъщност е използвач до мозъка на костите си. Гледай и ти да не си постъпил с нея по същия начин, защото повечето "добри" момченца се възползват от репутацията си и се сещаш. И все пак не знам какво да те посъветвам- да й обръщаш повече внимание или да се държиш каквто обикновено. А и още нещо: ако искаш може да се направиш, че не забелязваш нищо различно в поведението й. Така, ако държанието й е просто каприз или те пробва няма да си се поддал. И мисли дали не си постъпил глупаво- да си накарал да ти направи услуга, а после да си се правел на три и половина.

П.П.:Ще ми е интересно да разбера каква е била развръзката на ситуацията. Ако ти се пише, когато всичко приключи, може да драснеш един коментар тук.

Град
    sofiq
    няма да е зле да разбере6 за6то се държи така поговорете си много сериозно с нея и разбери къде е проблема в теб или в нея така 6те е най-добре поговорете си някой ден след даскало и се разберете какво 6те правите от тука на татъка .. ако наистина е толкова добра фр. не позволявай да я загуб6 толкова нелепо ... помисли какво може да е станало за да те подминава така ... според мен ти си направил не6то за да те подминава ... или просто й е умръзнало от теб ... незнам поговорете си сериозно и 6те разбере6 ... но не стой безу4астно... може и в това да е проблема ...
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Цитирай Първоначално написано от shnolka
    няма да е зле да разбере6 за6то се държи така поговорете си много сериозно с нея и разбери къде е проблема в теб или в нея така 6те е най-добре поговорете си някой ден след даскало и се разберете какво 6те правите от тука на татъка .. ако наистина е толкова добра фр. не позволявай да я загуб6 толкова нелепо ... помисли какво може да е станало за да те подминава така ... според мен ти си направил не6то за да те подминава ... или просто й е умръзнало от теб ... незнам поговорете си сериозно и 6те разбере6 ... но не стой безу4астно... може и в това да е проблема ...
    ne e v tova problema razpitvah q postoqnno dali shte moje da pogovorim no e nakazana.. nqma kak sled daskalo a mejduchasiqta sa malki... ot 203 dena vsichko e nared dyrji se kakto predi govorim si spodelq mi.nadqvams e neshtaat okonchatelno da sa se opravili no predi nqkolko chasa si pisahme tq kaza che sledmalko shte chisti malko sled tova q popitah enshto i tq ne otgovori nishto i reshih ceh e zapochnala da chisti i ne i pisah za da ne i se karat tehnite che uj chisti a postoqnno poglejda kakvo sym pisal (moje da i se skarat zashtoto e nakazana...) i tq nakraq napisa "hmm qsno bb"... razsyrdi mi se zashtoto si misleshe che sym iskal da si pishem koeto ne e vqrno... obesnih i che ne e vqrno no tq izlezna ot skype... i ot togava ne e vlizala

...ми нз за останалите ама от всички коментари които си писал до тука си вадя мнение че си някво супер разлигавено влюбено .. или ъъъ да (не се обиждай )
    тя ако иска да си оправите отношенията до сега да е говорила с теб ;]

Цитирай Първоначално написано от damdam
    Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl

Близо беше . Доколкото вярно ги преброих са 24 , но може да съм сгрешила.
    всъщност са 24, но изглеждат повече ...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от slaboumcho
    Цитирай Първоначално написано от shnolka
    ne e v tova problema razpitvah q postoqnno dali shte moje da pogovorim no e nakazana.. nqma kak sled daskalo a mejduchasiqta sa malki... ot 203 dena vsichko e nared dyrji se kakto predi govorim si spodelq mi.nadqvams e neshtaat okonchatelno da sa se opravili no predi nqkolko chasa si pisahme tq kaza che sledmalko shte chisti malko sled tova q popitah enshto i tq ne otgovori nishto i reshih ceh e zapochnala da chisti i ne i pisah za da ne i se karat tehnite che uj chisti a postoqnno poglejda kakvo sym pisal (moje da i se skarat zashtoto e nakazana...) i tq nakraq napisa "hmm qsno bb"... razsyrdi mi se zashtoto si misleshe che sym iskal da si pishem koeto ne e vqrno... obesnih i che ne e vqrno no tq izlezna ot skype... i ot togava ne e vlizala
    1 chas sled kato napisah tova tq mi zvynna da me chue.ne mi be6e syrdita.qvno prosto togava se e bila qdosala i... ianche sega uj vsichko e nared nadqvam se za postoqnno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си