- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 14 години-1.57... как да стана по-висока?
Zdraveite,molq vi za spe6na pomo6tna 14 godini sum i sum visoka 1.57 iskam da stana 168-169 noo kak ? Vsi4kite mi vrusnici sa minali 1.60 ve4e ot otdavna ...bashta mi e visok 1.80 maikami 1.60 ?? Molqvi kajete mi na4ini ako znaete vsqkakvi molqvii dali she izrasta oshte do 21 ili she ostana 1.57?!? I NEED HELP :S :s s:
![]()
![]()
![]()
![]()
Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)
Възможно е да пораснеш, може и да си останеш така, най-важното е, че не можеш да направиш нищо особено по въпроса, освен да не се лишаваш от сън.. А и няма лошо да си ниска!
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Дам, и аз съм съгласна, че не може нищо да направиш...
момиче си не ти трябва да си висока и ако имаш нисък приятел ще го комплексираш когато си на токчета
Йога и мъдрост
Абе раздвай се, да си по нисичка е много сладко, едрите кобили кой ти ги харесва![]()
Еми да.Някво индрише 2 метра.Освен ако не искаш приятеля ти да си носи столче ...
хах по принцип е възможно това,но не е препоръчително за никой както казаха и другите нисичкото е по готино,но ако все пак държиш поговори с вашите и със специалист той ако прецени може да ти насрочи някаква терапия със соматотропинови хормони някакви и други методи,но пак казвам не е препоръчително![]()
Е това сега остава да почне да се блъска с някви хормони само, защото била 1.57.
Разбирам да си примерно 1.35-140, да имаш поне някакви основателни тревоги, а ти от нищото правиш проблеми и си затормозяваш съзнанието с глупости.
Радвай се на живота и всичко ще е окей.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Джобно гадже - идеално![]()
Изчакай няколко години и ще порастнеш.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
хех...че ти си 160, и си крайно апетитна в този формат за МомчетатаПървоначално написано от sexymamapcdl
стани 175+ и ще започнеш да ревеш тук колко си самотна..
xexe ms na vsi4kii ama pone da stana 164-165![]()
Хах, точно казаноПървоначално написано от kaspichanec
Познавам едно момиче, което е 155-160 и си е добре, за малките момичета има малки момчета
![]()
Едно "джобно гадже" може да излиза с висок , с нисък или с мъж със среден ръст , за разлика от високата жена , която може да излиза само с високиПървоначално написано от adrenal1n
![]()
Envoi moi ! ;]
mi za sajalenie vsichko e do gen i plys tva na mene sa mi mn po-sladki drebnite otkolkoto nqkvi kobili po 2 metra![]()
Аз съм почти на 18 и съм по- ниска от теб... Не реви!Първоначално написано от sexymamapcdl
![]()
Колкото и да се опитвате да я успокоите , не е нужно да казвате за високите момичета "кобили"Съжалявам , но това е прекалено . Все едно високите сме едва ли не прокажени . И между другото никога не съм страдала от липса на интерес от момчетата , а за годините ми съм доста висока
![]()
По темата : Миличка , спокойно , просто се харесвай , такава каквато си , а и ти тепърва може да почваш да растеж , това си зависи от човека![]()
Жените растът до 25 год. има време споко...![]()
Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!
Не е вярно.Първоначално написано от HouseEnergy
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
dobre sled kato bashta mi e 1.80 a maikami 1.60 az kolko she stana ???![]()
![]()
![]()
1.Това може и да е ген
2.Мъжете (момчетата) харесват ниските и дребни жени
3.Например,за да ускориш така да се каже развитието на растежа ти - баскетбол![]()
УСПЕХ![]()
И аз си мислех,че няма да порастна.Но се движа много,дин път в седмицата играя волейбол (като хоби ми е) и порастнах с 3 сантиметра за около месец.Пия си и витамини-цяла зима.Но то и гена има вина в цялата работа.А можеш и на баскетбол да се запишеш...
Хайде успех![]()
Не съм съгласен! , волейбол!Първоначално написано от LifeIsGood