- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- уреди за отслабване
вярвате ли на тези реклами ? незнам си кво незнам си що сауна ефект дрън дръназ лично не вярвам на тези реклами
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
И аз не вярвам!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Пълна глупост ..Не вярвам
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ако беше вярно до сега щеше навсякъде да има копия на Адриана Лима![]()
абе и аз не вярвах до преди 1 месец...майката на една приятелка има такъв колан (от онея дето вибрират) и аз реших да го пробвам. Стоях с него към сиг 10мин и като го свалих имах чувтвото, че съм правила коремни преси 10мин...стомаха ми беше изпотен, а на следващия ден такааава мускулна треска имахне можех да повярвам направо
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не вярвам.
Първоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns