- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момче/момиче с дефект
така .. искам да попитам хората в този форум : Бихте ли имали връзка с момче/момиче което има " дефект " . Аз лично бих ! Нали външния вид няма такова значение :P [/b]
Бих имал връзка с момиче,което има 3та цица на гърба :/
Офф добре чудите се вече какво да измислите...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мм доста ободрителна тема..нека да си повдигнем настроението![]()
..ми не съм се замисляла по твоят въпрос : ((
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ще видим като му дойде времето..![]()
Иначе 6+ за темата..Няма по-тъпа тема![]()
Защо не?![]()
Самият аз имам един брой дефектно оконикой не забелязва и не знае докато не стане тема и не му каже (ваобще не ми пука как ше реагира
) А иначе защо не?
ай сега да не почвам аз че ще се оплашите от мен...![]()
имам късогледсво... кривокрака съм... имам грабначно изкривяване... пъпна херния и куп др. дефекти бихте ли ми станали гадже...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не е идеален докато не се влюбиш в него..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ха,да бе...външния вид не бил от значение.Не на мене тия.На бас,че ако видиш някое момче с дефект,да те гледа на улицата ще си кажеш нещо от сорта на"Я пък тоя идиот,ужас гледа ме..." .
Външния вид винаги е имал и ще има значение.Точно външния вид се забелязва и така даваме шанс на човека да покаже къв характер е.Колко от момичетата тука са ходили с дебели момчета с пъпки и с очила ?
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Faces, това че един човек има пъпки или носи очила не го прави грозен. Всичко си е до излъчването
Зависи за какъв 'дефект' става дума и зависи дали като характер ми допада и защо да не се получи една добра връзка?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Момчето, с което се виждам понякога има говорен дефект. Никога не ми е пречело за каквото и да е. Дори не съм го възприемала като нещо, което ми се набива на очи или е няк'во ненормално. Причината за това е, че той няма комплекс за това. Уверен е в себе си, държи се естествено и дори не повдига въпрос, нито за да се оправдае, нито за да скрие неудобството си от този дефект с шега (както например аз правя със своите собствени недостатъци). И това ме кара да си мисля, че не е важно толкова дали имаш дефект и какъв е, защото всички имаме такива, а как се отнсяш самия ти към него. Не мисля, че ако си някакъв супер общителен и забавен тип хората ще те избягват само защото имаш някакъв си шести пръст на крака, за който едва ли ще разберат или пък, защото заекваш по малко, или защото смехът ти е по - странен. В края на краищата всеки един твой дефект може да се превърне в ефект ако си с правилната нагласа.
Ъм, не знаех, че да си кривокрак или късоглед те прави изрод. о_O Как може да слагаш човека с шест пръста до човека с очила?!?! Ти добре ли си?! О, да, забравих, хората с проблем с очите са толкова малко, като видя някой по улицата го соча с пръст и му се смея. Ебати малоумната тема.
Не бих имала отношения с момче с дефект-липса на крак,ръка,слепота,частична слепота,кожни образования(не акне)
шизофрения,извадена челюст...
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Разбира се, че бих.
пф не ме разбрахте много добре какво исках да кажа![]()
Първоначално написано от lpfc1936
обаче много мили хора има ....... аз сериозно ви питам !![]()
Не бих се влюбил в някой дефект
Дефекта...всички си имаме дефекти ;]]]Повече не ми се коментира ;]
Не поясняваш особено точно за какъв вид дефект става дума,но предполагам,че е за разни дребни и поправими неща.
Еми не мисля,че този,който има за цел да намери ПЕРФЕКТНИЯ човек ще има особено голям успех...пък вие си търсете ако искате..
![]()
Мисля,че разбрахте отговора ми.
(Убедена съм,че хората с дефекти/така да се каже/почти винаги са 100 пъти по-готини характери от тези,които се вманиачават и парадират с това как да са идеални...
Дори да видя най-красивия пич на улицата веднага усещам как лъха на надут пуяк и моментално отива в графа - грознооо... )С една дума - други неща са по-важни.
Може за някои малко грубо да прозвучи или недомислено, но ако става дума за голяма любов, човекъв, с когото искам да прекарам остатъка от живота си...не мисля, че ще си позволя да се влюбя в човек със сериозни физически/психически недъзи. Доста често това се предава генетично и не искам децата ми евентуално да имат същите проблеми и да страдат.
Иначе, както по-горе вече споменаха, всичко зависи от т.нар. дефект. Това, че някой е по-прегърбен, кривоглед, момчето е плешиво, има протеза или пък заеква...не е особено фатално. Важно е всичко друго да му е наред и да може да се справя сам с живота си. Ако му лиспва самоувереност, няма как да увери хората около себе си, че е способен да обича и да бъде обичан.