.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Цитирай Първоначално написано от bgroma
    Може за някои малко грубо да прозвучи или недомислено, но ако става дума за голяма любов, човекъв, с когото искам да прекарам остатъка от живота си...не мисля, че ще си позволя да се влюбя в човек със сериозни физически/психически недъзи. Доста често това се предава генетично и не искам децата ми евентуално да имат същите проблеми и да страдат.
    Иначе, както по-горе вече споменаха, всичко зависи от т.нар. дефект. Това, че някой е по-прегърбен, кривоглед, момчето е плешиво, има протеза или пък заеква...не е особено фатално. Важно е всичко друго да му е наред и да може да се справя сам с живота си. Ако му лиспва самоувереност, няма как да увери хората около себе си, че е способен да обича и да бъде обичан.

току що се отказах от живота кфо намекна това че аз като съм късогреда и имам доста други недъзи по хубуу да не живея щото могат да се родат и други като мен ли...
    това че не се мисля за красива и съм склонна ф яда си да се самообия ме прави по ненормална от другите ли... ами ако не е наследствено ми ако се е появило в следствие на некъв дразнител или нещо подобно...

Град
    кичука...
    Аз имам 1 приятел, който има проблем с краката, обаче сичко друго си му е наред и колко приятелки(сериозни) е имал...ехееее...И една която както вие казахте се смее по един такъф начин се едно я душат ама сички я харесфат Зависи какъф е самият човек...дори и голям дефект да има, ама не е надута и ала бала...може

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    мой приятел има лаф : " и к'во като нямам приятелка ... ще си намеря ... да не съм гърбав ... ? "

Случвало ми се е .. дори да не обърна внимание на някои набиващи се на очи .. неща ... защото съм бил заслепен ...
    бих има връзка .. с такъв човек ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    ай сега да не почвам аз че ще се оплашите от мен...
    имам късогледсво... кривокрака съм... имам грабначно изкривяване... пъпна херния и куп др. дефекти бихте ли ми станали гадже...
    Мне.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Зависи от дефекта. Аз като съм късогледа/не, че го приемам за дефект/ к'во никой да не ме погледне

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    още една скучна тема
    Indeed

еми аз съм фул с дефекти всеки които ме е виждал ще потвърди
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Зависи какъв е дефекта.

и що да не тръгна

Доста е относително, много зависи от дефекта

Someone somewhere is made for you !

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма препфекти хора на този свят, всеки има някакъв дефект. Нима, хората с дефекти не могат да обичат и нямат нужда да бъдат обичани?!? Глупаво е... Всички сме хора на този свят, никога не се знае какво ще ни сполети нас самите - днес сме здрави, а утре... утре вече може да имаме някои много сериозни дефекти.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от hardball
    имам късогледсво... кривокрака съм... имам грабначно изкривяване... пъпна херния и куп др. дефекти бихте ли ми станали гадже...
    Мне.

ако щеш... никоий не те кара... пак и ако някой си ме хареса то няма да е заради външността ми примерно или нещо подобно... а заради самата мен... тъйче ай да не говора...

Голям фен Аватара на mey_si
    ами зависи какъв е дефекта .. не знам

DeViLgIlrL16
    щом харесваш аниме те взимам веднага
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: момче/момиче с дефект

Цитирай Първоначално написано от hannahmiley
    така .. искам да попитам хората в този форум : Бихте ли имали връзка с момче/момиче което има " дефект " . Аз лично бих ! Нали външния вид няма такова значение :P [/b]
    Зависи... ако момичето става посреднощ и ми пие бирата... НЕ

Всичко е до човека. Тъжно ми е за хората, които отговарят, че външния вид е всичко или най-важното нещо, а всичко друго е второстепенно. Аз ще се радвам, ако съм грозна, за да знам, че момчето ходи с мен заради самата мен, а не заради външния ми вид.
    Случвало ми се е да се питам как може мъже тежащи не повече от 50/60кг да ходят с жени по 100+ кг. Питала съм ги даже и отговора винаги е бил, че за тях те са красиви и изключително ценни, понеже 1 грозен човек може да те дари с много повече щастие от 1 хърба дето ти кръшка непрекъснато.

Голям фен Аватара на Aicken
    едва ли
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    перфектни хора няма и това,че един човек е бил ощетен по някакъв начин от съдбата не го прави с нищо по-малко от нас...все едно да кажем,че сляпите хора не намират любовта и не се женят,че парализираните хора си нямат деца,че бавно развиващите се деца не постигат нищо в живота..защото това НЕ е истина..аз познавам много примери,за хора с недъзи както ги наричате,които имат прекрасен живот,намерили са човека за себе си имат семейство и страхотна работа..ето такива хора заслужават уважението ни,а не тези които наготово получават всичко,
    защото ние не знаем какво им и с какво се борят всеки ден..най-малкото общественото мнение и пренебрежителните или очудени погледи на хората по улицата,което си е доста обидно....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    перфектни хора няма и това,че един човек е бил ощетен по някакъв начин от съдбата не го прави с нищо по-малко от нас...все едно да кажем,че сляпите хора не намират любовта и не се женят,че парализираните хора си нямат деца,че бавно развиващите се деца не постигат нищо в живота..защото това НЕ е истина..аз познавам много примери,за хора с недъзи както ги наричате,които имат прекрасен живот,намерили са човека за себе си имат семейство и страхотна работа..ето такива хора заслужават уважението ни,а не тези които наготово получават всичко,
    защото ние не знаем какво им и с какво се борят всеки ден..най-малкото общественото мнение и пренебрежителните или очудени погледи на хората по улицата,което си е доста обидно....
    +1 =D>

Така като гледам аватара ти май- май наистина си кривокрака
    Ами ако нямаше тия дефекти изброени горе ( а ти ги нямаш), бих ти станал гаджи, кефиш ме

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    лично.аз.имам.един.огромен. ефект.по.лицето
    друг.е.въпроса,че.съм.имала. милион.гаджета

но.ако.бях.грозна,барабар.с. тоя.дефект,вервайте.ми,нико га.нямаше.да.разбера
    що.е.тва."гадже".

ха-ха

тъпото.е,че.държа.адски.мно о.на.външния.вид.на.половин ката.ми,а.не.може
    да.се.каже,че.всичките.ми.га джета.са.били.красиви

чесно.ти.казвам,зависи.си.а ски.много.от.ситуацията.ка .бих.процедирала
    зависи.си.си.доколко.идеали зираш.човека.срещу.теб,до.к лко.си.хлътнал
    и.от.там.насетне.вече.си.реш аваш.дали.искаш.да.имаш.нещ .общо.с.тоя.човек,ако.ще.и.б з.крака.да.е

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

Никой не е идеален докато не се влюбиш в него..
    това е достатъчно
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

роден съм с пареза на дясната ръка и крака и ще ви кажа едно нещо .. да забелязва се но ако вярваш в себе си и имаш самочувствието че си достоен човек и другите ще те възприемат такъв ... никога не съм бил дискриминиран. имал съм приятелки и парализата не ми е пречила в нито едно отношение... мн е важно да докажеш на себе си че си равностоен с останалите!
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    някой сте мн банални, т.е. всички дрънкати, че външния вид не е от значение, а накрая си търсите "перфектните" фотомодели, жалко и двулично е....
    Забавно е да правиш невъзможното!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си