- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момче/момиче с дефект
Първоначално написано от bgroma
току що се отказах от живота кфо намекна това че аз като съм късогреда и имам доста други недъзи по хубуу да не живея щото могат да се родат и други като мен ли...![]()
![]()
това че не се мисля за красива и съм склонна ф яда си да се самообия ме прави по ненормална от другите ли... ами ако не е наследствено ми ако се е появило в следствие на некъв дразнител или нещо подобно...![]()
Аз имам 1 приятел, който има проблем с краката, обаче сичко друго си му е наред и колко приятелки(сериозни) е имал...ехееее...И една която както вие казахте се смее по един такъф начин се едно я душатама сички я харесфат
Зависи какъф е самият човек...дори и голям дефект да има, ама не е надута и ала бала...може
![]()
мой приятел има лаф : " и к'во като нямам приятелка ... ще си намеря ... да не съм гърбав ... ? "
Случвало ми се е .. дори да не обърна внимание на някои набиващи се на очи .. неща ... защото съм бил заслепен ...
бих има връзка .. с такъв човек ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Мне.Първоначално написано от DeViLgIlrL16
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Зависи от дефекта. Аз като съм късогледа/не, че го приемам за дефект/ к'во никой да не ме погледне![]()
IndeedПървоначално написано от smileforyou12
еми аз съм фул с дефекти всеки които ме е виждал ще потвърди![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Доста е относително, много зависи от дефекта![]()
Someone somewhere is made for you !
Няма препфекти хора на този свят, всеки има някакъв дефект. Нима, хората с дефекти не могат да обичат и нямат нужда да бъдат обичани?!? Глупаво е... Всички сме хора на този свят, никога не се знае какво ще ни сполети нас самите - днес сме здрави, а утре... утре вече може да имаме някои много сериозни дефекти.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от hardball
ако щеш...никоий не те кара... пак и ако някой си ме хареса то няма да е заради външността ми примерно или нещо подобно... а заради самата мен... тъйче ай да не говора...
![]()
DeViLgIlrL16
щом харесваш аниме те взимам веднага![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Зависи... ако момичето става посреднощ и ми пие бирата... НЕПървоначално написано от hannahmiley
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Всичко е до човека. Тъжно ми е за хората, които отговарят, че външния вид е всичко или най-важното нещо, а всичко друго е второстепенно. Аз ще се радвам, ако съм грозна, за да знам, че момчето ходи с мен заради самата мен, а не заради външния ми вид.
Случвало ми се е да се питам как може мъже тежащи не повече от 50/60кг да ходят с жени по 100+ кг. Питала съм ги даже и отговора винаги е бил, че за тях те са красиви и изключително ценни, понеже 1 грозен човек може да те дари с много повече щастие от 1 хърба дето ти кръшка непрекъснато.
едва ли
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
перфектни хора няма и това,че един човек е бил ощетен по някакъв начин от съдбата не го прави с нищо по-малко от нас...все едно да кажем,че сляпите хора не намират любовта и не се женят,че парализираните хора си нямат деца,че бавно развиващите се деца не постигат нищо в живота..защото това НЕ е истина..аз познавам много примери,за хора с недъзи както ги наричате,които имат прекрасен живот,намерили са човека за себе си имат семейство и страхотна работа..ето такива хора заслужават уважението ни,а не тези които наготово получават всичко,
защото ние не знаем какво им и с какво се борят всеки ден..най-малкото общественото мнение и пренебрежителните или очудени погледи на хората по улицата,което си е доста обидно....![]()
+1Първоначално написано от lipsvashh_mi
=D>
![]()
Така като гледам аватара ти май- май наистина си кривокракаПървоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
![]()
![]()
Ами ако нямаше тия дефекти изброени горе ( а ти ги нямаш), бих ти станал гаджи, кефиш ме![]()
![]()
лично.аз.имам.един.огромен. ефект.по.лицето![]()
друг.е.въпроса,че.съм.имала. милион.гаджета![]()
но.ако.бях.грозна,барабар.с. тоя.дефект,вервайте.ми,нико га.нямаше.да.разбера
що.е.тва."гадже".
ха-ха
тъпото.е,че.държа.адски.мно о.на.външния.вид.на.половин ката.ми,а.не.може
да.се.каже,че.всичките.ми.га джета.са.били.красиви
чесно.ти.казвам,зависи.си.а ски.много.от.ситуацията.ка .бих.процедирала
зависи.си.си.доколко.идеали зираш.човека.срещу.теб,до.к лко.си.хлътнал
и.от.там.насетне.вече.си.реш аваш.дали.искаш.да.имаш.нещ .общо.с.тоя.човек,ако.ще.и.б з.крака.да.е
това е достатъчноПървоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
роден съм с пареза на дясната ръка и крака и ще ви кажа едно нещо .. да забелязва се но ако вярваш в себе си и имаш самочувствието че си достоен човек и другите ще те възприемат такъв ... никога не съм бил дискриминиран. имал съм приятелки и парализата не ми е пречила в нито едно отношение... мн е важно да докажеш на себе си че си равностоен с останалите!
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!