.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Любовно писмо

Някога получавали ли сте писъмце? Ммм аз много искам да ми дадат писмо, такова розовко и нещо малко, но сладко.
    Angry Blonde

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    да... с текст :

"ти си роза, ти си крем, и си ебати пича"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Валхала
    Дааа,прати ми го Мария Игнатова

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    да... с текст :

"ти си роза, ти си крем, и си ебати пича"
    Ама ти сериозно ли ???
    Angry Blonde

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А трябва ли?

Град
    бълХаристан
    тва писмо е нож с две остриета! аз съм получавал от последната си приятелка, когато го получих бях много щастлив и обичах да го препрочитам, правеше ме щастлив. така няколко месеца го пазих с много любов и си го четях.
    обаче след като ме натири и ми би шута, тва писмо стана голям проблем! не можех да го чета повече, щото е пълно с думи, които днес май не значат нищо, за нея поне. скрих го на едно място, обаче пак ми се искаше да го прочета - прочетох го и ми стана много гадно. ама пък не ми даваше сърце да го скъсам и да го хвърля, щото навремето кат оче ли всичко беше толкова искрено написано! даже прибягнах до нещо странно преди няколко дни буквално - една сутрин написах на бял лист че не мога повече да го чета, защото вече не ме прави най-щастливия човек на света, а най-тъжния, мушнах го в един плик заедно с нейното и реших да и го оставя под чистачките на колата много разно сутринта. бях там, колата и беше там, обаче не можах - тва е гаден жест си помислих, колкото и да съм страдал за нея и да ме е боляло реших че не искам да и става гадно, защото мисля че поне малко ме обичаше. и така в 6 сутринта бях на 20 км от къщи с писмо в джоба, прибрах се и си легнах... а писмото седи в бюрото, ще мисля още какво да го правя

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    тва писмо е нож с две остриета! аз съм получавал от последната си приятелка, когато го получих бях много щастлив и обичах да го препрочитам, правеше ме щастлив. така няколко месеца го пазих с много любов и си го четях.
    обаче след като ме натири и ми би шута, тва писмо стана голям проблем! не можех да го чета повече, щото е пълно с думи, които днес май не значат нищо, за нея поне. скрих го на едно място, обаче пак ми се искаше да го прочета - прочетох го и ми стана много гадно. ама пък не ми даваше сърце да го скъсам и да го хвърля, щото навремето кат оче ли всичко беше толкова искрено написано! даже прибягнах до нещо странно преди няколко дни буквално - една сутрин написах на бял лист че не мога повече да го чета, защото вече не ме прави най-щастливия човек на света, а най-тъжния, мушнах го в един плик заедно с нейното и реших да и го оставя под чистачките на колата много разно сутринта. бях там, колата и беше там, обаче не можах - тва е гаден жест си помислих, колкото и да съм страдал за нея и да ме е боляло реших че не искам да и става гадно, защото мисля че поне малко ме обичаше. и така в 6 сутринта бях на 20 км от къщи с писмо в джоба, прибрах се и си легнах... а писмото седи в бюрото, ще мисля още какво да го правя
    Стана ми супер гадничко и се замислих за нещо . . Бившият ми приятел още ме обича, но се разделихме поради куп причини.И аз наистина го обичах и той мен.Бях направила 1 подарък за него, един фото албум и под всяка наша снимка бях написала хубави думи.Той един път го носеше и го забрави в нас и онзи ден като го видях се чудих дали да го хвърля и за това му писах смс да го питам дали го иска и той каза да.Но сега като ти чета поста и се чудя за какво да му го давам, ще го боли ужасно много като чете тези думи :С

Иначе получавала съм от него писмо /от бившия де/ и още си го пазя.Онзи ден го четох и като четях тези думи "завинаги" и нещо ми гореше в сърчицето. :С Но не го хвърлих не мога . .

Мега фен Аватара на Hilary_
    Смс-чета да... но за писма... не!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    епа я съм получавал валентинки и един път едно писмо с знаци, секи знак отговаряше на различна буква
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Писма съм получавала от приятелки ,но от гадже не съм получавала

Не...не съм...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Само не мога да разбера кое му е толкова смешното, преди години интернета не беше толкова разпространен и сека вечер да си пишеш с гажето.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

'tuzaro ' само истинската любов е толкова красива , че да се напише в писмо ! Те половината не са имали такава , ти писма искаш да имат ! В днешно време момчетата си търсят подходящ ФДТ за кожата , не пишат писма

За 2 години с бившия толкова много писма имам ! 2 - 3 от които МНОГО силни .. Честно казано съм ги сложила в една розова кутия пълна с наши общи снимки , мой , негови писма и други хубави неща и съм я задянала във възможно най - малкото и крайно кътче във стаята .. Както казаха преди мене 'сърце не ми дава да ги изхвърля!' , а толкова иска да чуе пак тези думи сърчицето ми , за щастие разума ми в момента е на 1во ниво !
    Иначе всеки петък си имам бележчица , с момчето с което бях след него си бяхме направили като традицийка всеки петък да си пращаме бележчица ! Дали ще пише в нея 'сърдя ти се' или 'обичам те' няма значение , пазя си ги и си ги гледам нищо , че и с него вече не съм , продължаваме да го правим ! Другия петък ще ви напиша какво сме си пратили

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    столицата
    Имах една руска авантюра.След раздялата,препрочитах писмото много пъти,но за нещастие,го затрих някъде.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Любовни писма не съм получавала.. Писала съм на приятеля ми в началото на връзката ни, когато нещата не вървяха, но така и не събирах смелост да му ги пратя..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен
    Писмо от момче съм получавала и там пишеше разни любовни глупости, ама сме били малки и не сме разбирали => не е любовно.
    nicolepcd

Мега фен Аватара на mynichka
    Е то не е точно писмо, ами написани няколко значими за нас неща едно листченце просто, което ме радва толкова много
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Аз съм писал 2 любовни писма, към момичета, които страшно много обичах, но те така и не отвърнаха на чувствата ми.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Град
    40 Miles from the Sun
    Получавала съм, ама само от тайни обожатели. о_O Бях меко казано възмутена, все още не знам кои са. ;д Хора, не пращайте анонимни писма, тъпо е. И все пак, предпочитам писма, отколкото СМС, чат в скайп или ЛС в някъв сайт. -.-

Веднъж писах на няква дет метълка бележка... с кръвта на един чалгар

Град
    Скитосвам по улиците
    Хах в 3 клас писах на едно момче на което въобще не му пукаше за мен..Нооо аз изпращах като луда..Горкото момче за каква ли ме е мислил
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Получавал съм.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Sofia, Bulgaria
    Получавал съм и сам писал :P
    Kogato samotnite sa tolkova mnogo, eguisti4no e da si samoten sam!

Супер фен Аватара на fenasf
    мхм пишеше че съм добър човек и математик

във 2ри клас беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си