.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Вирус :(

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Вирус :(

Значи преди малко се прибрах и видях ,че ми е пратен някакъв линк, който да подчертая НЕ СЪМ ОТВАРЯЛА и въпреки това съобщението се е разпратило на всичките ми абонати, пак с тоя линк и искам да попитам като пуснах целия комп. на scan с антивирусната, не ми дава нищо, т.е. че няма заразени файлове и искам да попитам как мога да позная дали се е махнал и дали ако си преинсталирам скайпа, ще се махне тва нещо
    П.П. с аваст съм, но пробвах и с една друга да проверя дали има frot antivirus mai se kazwa

Моя комп като хване вирус го блъскам с големия чук и викове "'ЗЕМИ ТОЯ ДЕМИДЖ, КОПЕЛЕ!". Вече шести комп сменям

и моя нод32 не става вече, изобщо не ми открива вируси и вчера изтеглих trojan remover от замунда, намери ми 3 троянеца, единия от които беше trojan download заради който не ми работеше Юторента, ама вече всичко е ок, тоя нод32 не го виждам ква сигурност ми дава

Никоя антивирусна няма да засече скайп скрипт.

Задник съм!

ще има преинстал

Цитирай Първоначално написано от amusement
    и моя нод32 не става вече, изобщо не ми открива вируси и вчера изтеглих trojan remover от замунда, намери ми 3 троянеца, единия от които беше trojan download заради който не ми работеше Юторента, ама вече всичко е ок, тоя нод32 не го виждам ква сигурност ми дава
    защо не пробваш първо да си го купиш и тогава да го плюеш ?!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз имам Virtual DAEMOND Manager(антивитусна мрежа).Не правя нищо,не я прочиствам.Когато стане червена вируса или после сам се маха или викам брат ми Иначе имам и Norton Security Scan.

Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    Цитирай Първоначално написано от amusement
    защо не пробваш първо да си го купиш и тогава да го плюеш ?!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    В нета има много инфо как се чисти това. Потърси за vbs скрипт.
    Като за начало може да забраниш на всички програми да имат достъп до скайп:

Долу в ляво има две стрелкички. Цъкаш на тях и махаш всички програми в листа.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си