- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо против акне!!!
Хора, трябва ми вашата помощ. Имам акне вече не знам колко време... Лекари не помагат. Изписват ми все едно и също. Явно сама ще трябва да си помогна. Решена съм да го направя. Та въпроса ми е какво ще ми препоръчета за мазна и проблемна кожа. Нещо, което ви е помогнало.![]()
LEPTEN![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Свържи се с консултант по красотата на Oriflameпродуктите за проблемна кожа са много ефикасни и за около месец ще се изчистиш.Не съм обедена дали ще се получи най-ефикасен ефект но за едно 60% съм сигурна. Успех
![]()
Ам има такива темички и то не малко...Начините са много, но зависи до колко тежко е положението при тебе...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Hilary_, не е много тежко, но достатъчно за да ме притеснява и да се чувствам дискомфортно.![]()
![]()
![]()
...Казвала съм го и в други теми и тук ще го кажа... първо определи каква ти е кожата.. чувствителна, смесена, суха...Първоначално написано от reAL_TRuth
Ако спада към смесените или мазните мога да ти помогна...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лекар ми каза, че е смесена. Мазна е по брадичката, носа и челото. По бузите ми е съвсем нормална. Затова проблемите са ми там, където е мазна.Първоначално написано от Hilary_
спирт с розмарин (не изсушава много кожата) и хлорнитромицин,почти съм сигурна,че ще има ефект,но след това задължително използвай крем-Бочко или Здраве![]()
Пробвала съм го 2 пъти и изобщо не ми помага.Първоначално написано от infinity05
![]()
аа варианта козметик ?ако и т'ва не помага пробвай серията solutions на avon
![]()
Пробвай с почистващия лосион Garnier Pure и тва дето е 3в1 пак на Garnier около 10 лв са и двете на мен лично ми помага и резултата е доста добър,но след това е хубаво да използваш и хидратиращ крем няма значение какъв![]()
Пробвай с Garnier Pure 3in1 и AcneOut
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
AcneOut, Garnier Pure 3v1 ии продуктите на AVON за почистване на лице серията CLEASCIN - тее премахват омазняването на кожата
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
ЗИНЕРИТ![]()
![]()
Купи си "Акне Аут" .. аз го използвам и има голям ефект..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Zineryt & Acne out !![]()
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря