.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Нещо против акне!!!

Хора, трябва ми вашата помощ. Имам акне вече не знам колко време... Лекари не помагат. Изписват ми все едно и също. Явно сама ще трябва да си помогна. Решена съм да го направя. Та въпроса ми е какво ще ми препоръчета за мазна и проблемна кожа. Нещо, което ви е помогнало.

Град
    CrazyLand
    LEPTEN
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    и спри да ядеш боклуци, ако ядеш такива.

Свържи се с консултант по красотата на Oriflame продуктите за проблемна кожа са много ефикасни и за около месец ще се изчистиш.Не съм обедена дали ще се получи най-ефикасен ефект но за едно 60% съм сигурна. Успех

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ам има такива темички и то не малко... Начините са много, но зависи до колко тежко е положението при тебе...

Hilary_, не е много тежко, но достатъчно за да ме притеснява и да се чувствам дискомфортно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от reAL_TRuth
    Hilary_, не е много тежко, но достатъчно за да ме притеснява и да се чувствам дискомфортно.
    ...Казвала съм го и в други теми и тук ще го кажа... първо определи каква ти е кожата.. чувствителна, смесена, суха... Ако спада към смесените или мазните мога да ти помогна...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от reAL_TRuth
    ...Казвала съм го и в други теми и тук ще го кажа... първо определи каква ти е кожата.. чувствителна, смесена, суха... Ако спада към смесените или мазните мога да ти помогна...
    Лекар ми каза, че е смесена. Мазна е по брадичката, носа и челото. По бузите ми е съвсем нормална. Затова проблемите са ми там, където е мазна.

спирт с розмарин (не изсушава много кожата) и хлорнитромицин,почти съм сигурна,че ще има ефект,но след това задължително използвай крем-Бочко или Здраве

Цитирай Първоначално написано от infinity05
    спирт с розмарин (не изсушава много кожата) и хлорнитромицин,почти съм сигурна,че ще има ефект,но след това задължително използвай крем-Бочко или Здраве
    Пробвала съм го 2 пъти и изобщо не ми помага.

аа варианта козметик ? ако и т'ва не помага пробвай серията solutions на avon

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Пробвай с почистващия лосион Garnier Pure и тва дето е 3в1 пак на Garnier около 10 лв са и двете на мен лично ми помага и резултата е доста добър,но след това е хубаво да използваш и хидратиращ крем няма значение какъв

Пробвай с Garnier Pure 3in1 и AcneOut
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    AcneOut, Garnier Pure 3v1 ии продуктите на AVON за почистване на лице серията CLEASCIN - тее премахват омазняването на кожата
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Цитирай Първоначално написано от anitram
    LEPTEN
    НАПАЛМ!

Град
    на ЛуНаТа
    Купи си "Акне Аут" .. аз го използвам и има голям ефект..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Zineryt & Acne out !
    Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
    Докога?Докато друга муза не намеря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си