Здравейте.
Искам да Ви попитам едно въпросче.Така на кракто вече съм почти 1 месец с едно момче.Като бяхме 1 седмица заедно, имаше един период, в който 2-3 дни все измисляше причина да не дойде, а всъщност беше просто с приятелите си.На този третият ден ми каза трябва да ти кажа нещо, не съм бил винаги честен с теб, по-добре е да се разделим.Аз му написах само "мерси за лъжите" почна да ми звъни, не вдигнах.Така няколко пъти и накрая ми остави гласово и на него плачеше и ми се извиняваше ,както и да е ,видяхме се ,извиняваше ми се ,рева, обещава, че няма да се повтори и тн.Следващите 3 седмици сам гледа колкото може време при мен да прекарва, постоянно ми обеснява колко ме обича и че повече никога не иска да ме загуби.Много се промени, много е добричък.Но нали знаете при най-малкото се съмняваш един път изгубил доверието.Днес например е първият ден, в който имам съмнение.Трябваше да дойде ,но каза идвам към 5-6, защото ще излеза с приятели и аз му казах добре, защото и аз исках да излезна с приятелки.И по 1 време ми пише смс няма да мога да дойде днеска родителите ми са 22 години заедно и за това ще идва фамилия на гости и тн . . Толкова ме е страх, да не ме лъже.Аз му писах "Е сутринта беше сигурен ,че идваш.." той ми написа "извинявай, наистина ,утре обещавам ,че ще дойда." и след това му написах сега какво правиш и той ми вика помагам да правим яденето.И аз му пиша "имам лошо усещане" и той ми вика "за какво?" и аз викам "ми не знам, че нещо лошо ще се случи" и той ми вика "С кое" и ме попита дали говоря за едно нещо ,което ми се случи наскоро и аз му казах "Не,не, остави" и сега просто си пишем.
Чудех се да го питам "Сигурен ли си??" ,обаче си викам ако пък е верно и ми каже "Не ми ли вярваш " и се скараме, заради това.Това е първото нещо ,което ме съмнява, но не зная какво да правя.Иначе нямам причина да се съмнявам, а и го знам на последък как се е променил, с баща си се кара даже да идва при мен по-рано. . Не искам да се скараме за нещо такова.
Кажете ми какво да правя?Да го попитам ли нещо по този случай и да му покажа, че имам съмнения или да изчакам и да видя дали 2ри път ще направи нещо такова - то тогава е ясно, че не е просто съвпадение. .?!
Мерси на всички ,които прочетоха.
И може би изреченията ми не са 100% смислени, но просто съм ядосана и стресната едновременно.
Та мерси още един път.