Цитирай Първоначално написано от Faces
Говори с него това е изхода ти връзка със съмнения успешно да е завършила не знам да има.Поговорете и решите какво да правите по въпроса а не да си мълчите и ти да се правиш че нещата са ок.Всички тези съмнения ти носят само негативни емоции които в една връзка далеч не са за хубаво разговора му е майката няма защо изобщо да му мислиш.Сядате някъде и на 4 очи му казваш всичко както на нас друг изход няма.
Ох мерси за съвета.Само се чудя утре като дойде ли да му кажа или пък да изчакам ако стане второ такова нещо.Защото честно казано сега нямам особени причини да се съмнявам.Щом е в къщи и тн . . Единственото ,заради ,което мога да се съмнявам е това, че сутринта ми казва идвам при теб, а след това изведнъж каза това за родителите си.Единственото ,което ме съмнява е това - та той е знаел и сутринта, че имат годишнина, тогава трябва да е знаел и че няма да го пуснат :С Но пък може би нищо не са били говорили и те са му се обадили и казали така и така ,трябва да стоиш в нас. . Но не се знае . . Та последният ми въпрос е утре ли да му кажа, за това, че се съмнявам или да чакам дали ще има втори път :С
Ако утре му го кажа смятам така да започна- след това ,което вчера стана ,ме е страх да не се получи като първият път, да ми кажеш не бях честен и тн и така ще си ни почне разговора. .
Та да чакам ли или не?
ПС - твоето мнение е важно за мен, защото вече зная ,че си здраво мислещ