- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво количество плодове и зеленчуци изяждате на ден?
ми не може да се каже че често ям такива неща..а би трябвало
ако вечер си прая шопска салата..или ако бащата е купил череши...иначе не
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
+1Първоначално написано от PIF
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Лятото - по много. Просто не ми се яде друго. Зимата наблягам главно на банани и ябълки. Но като цяло плодовете и еленчуците са ми основна част от менюто.
Пресни зеленчуци ям всеки ден... термично обработени- по-рядко, а плодове - зависи понякога всеки ден , понякога 2-3 пъти в седмицата.
ми аз наблягам на салатите определенотва прави около 500грама салата на ден
а иначе от плодовете-досега съм била само на ябълки и банани-все още не съм си купувала портокали и др подобни
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ми аз напоследък ям много ябълки и банани от плодовете, а иначе зеленчуци на салатка вечер примерно и тва е общо взето![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Напоследък ям само краставици ( и то задължително белени) и банани ( ама да са зелени).
Трябва да разнообразя програмата.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Плодове не ям много. Понякога ям грейпфрути или ягоди, но рядко, Сега ям повече зеленчуци![]()
По - малко и от двете .. Вече стана топло и на мене хич не ми се яде в тези жеги ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не знам колко е нужно да се яде, но аз вече половин месец ям само краставици и сирене. Наскоро излапах и 250гр. ягоди... Ябълки също ям много..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аз съм много голяма фенка на плодовете ям ги постоянно.обичам всички без праскови и каисии просто към тях съм алергична .
колкото до зеленчуците обаче те никак не ми допадат .
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Обожавам праскови, череши, ягоди, банани и домати. На въпроса отговорът е общо взето голямо.
Don't worry, be happy!
Мм различно . Но тъй като не ям по много .. и особено лятото като дойде може да се каже , че въобще не ям други храни наблягам много на плодовете и зеленчуци , всяка вечер си ям салаткаа плодовете по всяко време , когато ми се приядат :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Зависи има дни в които не хапвам нито плод нито зеленчук,но има и такива в които само това ям.![]()
Ми сега лятото помнах със шопската салатка,краставица със сирене само или зеле и краставици пак на салата.Иначе плодове и аз нямам навик да се сещам да ги ям,ама се сещам все нещо да зема за деня.Портокал,ябълка,банан. ..абе по един плод на ден поне май ям.![]()
![]()
различно.. ям почти всеки ден домати и краставици (на салата).
праскови,череши,джанки,ябъ ки,но не всеки ден.
Ами аз не съм си казала например 'Всеки ден ще ям по 5 ябълки и 2 банана". Когато майка ми се сети да купи ги изяждам бързо освен, ако не са ябълки. Предпочитам плодовете пред зеленчуците и обичам най-много ягода, банан, портокал, киви и домат (но вече не уцелваме такъв с някакъв вкус).![]()
+1Първоначално написано от nasito88
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Плодове и зеленчуци ям само, ако са от кочина и са грухтели!
Grumpy old madman
Винаги за обяд и/или вечеря си правя салата домати и/или краставици. На сандвичите ми винаги отгоре има резенчета пресен домат или краставица. На вълни съм относно морковите, но нападна ли ги отиват 4-5, задължително сурови, иначе не ги ям. Лятото и пролетта преживявам на сурови зелени чушки, пълнени със сирене. Тиквички ям също сравнително често, повече пържени. Обожавам кьополу. Царевицата също е любим зеленчук, но ям предимно лятото и някой път зимата, като се сетя да си взема и не ме мързи да си я изваря. От плодовете обичам абсолютно всички, но по-често ям напоследък ябълки, а така ми се хапват грейпфурти, череши, ягоди, праскови или нектарини.. все тая, и двете ги обичам. <33
достатъчно
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Зависи ..понякога и изобщо не ям.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.