- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бански като БГ-то знаме
Много ми се иска да си взема бански с цвета на Българското знаме....Бяло,зелено,червено ...Само,че надали в обикновените магазини за бельо и бански ще намеря.Случайно ако пробвам в спортен магазин?Или просто да се откажа?...От София съм.
Едва ли ще намериш много лесно точно такъв. Нещо по поръчка ако се даде дали няма да стане?![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
точно такъв бански гледах в каталога на една известна българска фирма,която шие екипите на много спортни клубове . . . но в момента не мога да се сетяя за името![]()
Абсолютно, на Камелия ли ще се правиш?Първоначално написано от neocide
Както казаха по - горе, изключително глупаво е.
Чак пък на путката и циците...![]()
нема да е много хубаво да носиш на дупето, пuчката и цицuте трикольора.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
е кво толковаако беше с дрехи нали пак щеше да й е на гърдите и оная й работа.. само че щеше да има един сутиен и едни прашки разстояние.. а иначе не вярвам в магазините да си продават ей така
може би ще трябва да поръчаш отнякъде ама не съм от София и не ви знам магазините
уф че съм проста ама.. прачки![]()
![]()
Cruel Intentions
тениска на националите е съвсем друго, аз за други дрехи не се сещам.Първоначално написано от mysterious93
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ъм,не.Дори не слушам чалга.Не знаех,че Камелия имала такъв...Както и да е,щом трябва да си го поръчам-не мерси.Просто исках да се информирам,ако имаше няква друга възможност,що пък да не си взема?Големите патриоти на България!Все едно е кой-знае какво.Да не би да съм се отрекла,че съм българка или да мразя родината?Един бански,какво толкова?Все едно по международните конкурси,когато има българки не са били с такъв бански.Е,на мен не ми се иска,заради това.Ваш си е проблема,че гледате по такъв начин на нещата.Първоначално написано от DonnerWetter
Оригинално ще е ама се пак е кофти..А по темата не знам от къде можеш да си намериш![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()