.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Riva
    Близките ми не са с IQ на синигер.
    хаха, не е нужно да си с IQ на синигер, за да бъдеш пречупен от проблемите в живота, още повече пък в тийнейджърска възраст, когато много хора са все още доста неориентирани и объркани.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    40 Miles from the Sun
    1. Къде съм показала неуважение към някого? Искрено съжалявам за случилото се.
    2. Не знам какъв ще е този родител, който няма да разбере, че детето му преминава през труден период, че го малтретират, че има здравословен проблем и т.н. Защото колкото и да работи (щото това е извинението по принцип), винаги трябва да намира време за собственото си дете, все пак за него ги изкарва тея пари, но ако не му обръщат внимание и го оставят да се затваря все повече и повече, парите за какво ще им послужат? За хубаво погребение? Има толкова много начини да помогнеш на детето си, ако видиш, че има проблеми! Дори без да броим разните лекари (психиатри и "компания"), които не одобрявам напълно, но все пак предполагам са помогнали на някой някога.

Мега фен
    ^ коментара ми не беше към теб, но и ти не си съвсем права. има много затворени деца, които по принцип почти не говорят- нито в компания, нито с родители, и трудно се отпускат. в такива случаи, ако всички хора о/о него са свикнали да го виждат мълчаливо и знаят, че по принцип не обича да общува, наистина не би могло да се разбере дали има някакъв проблем.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, според мен и самият факт, че не обича (и по-скоро не може) да общува си е проблем. В моя клас има момче, което за две години съм го чула да казва нещо само два-три пъти без да броим говоренето, когато го изпитват. Всички се опитваме да го накараме да говори, постоянно му дрънкаме на главата, но той най-много да се усмихне или да каже нещо тииихичко под носа си така, че никой да не може да го чуе. Не разбирам какво му е, но определено ми е странен и не мисля, че е като всички останали. Едва ли в тях говори нон-стоп, защото един приказлив човек не би могъл да издържи да мълчи цял ден. Тогава родителите му къде са?

Град
    Валхала
    Напротив,нужно е.Един средностатистически тийн(а.к.а. пубер) би се замислил преди да направи нещо подобно,нали?Ама има една част,които просто не го правят.Като си объркан молиш за помощ или мислиш над проблема,а не се хвърляш от някой мост.
    Пак казвам не си налагам мнението..

Повече от фен Аватара на w0lf
    Аз предлагам да поуспокоим личните страсти и да преустановим говоренето по темата, въпреки че постъпката е глупава да го оставим да почива в мир.
    madafaka

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Луд ли си, аз по-нормална дискусия в тоя форум не съм водела. Направо евала, че никой не започна с псувните. ;д Пък и баш по темата говорим, ти какво очакваше?

Повече от фен Аватара на w0lf
    Г/д нищо просто изказах възмущение от случилото се, а.к.а споделих
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    има и по-чувствителни хора на тая земя..
    подценявате ужаса и трагедията, които един човек може да изпита при любовно разочарование...

да, не е трябвало да постъпва така
    не е правилно, не го подкрепям
    но ето, случило се е, няма смисъл да обсъждаме

а може и (още) други проблеми да си е имал на главата...
    +1 съгласна съм
    само ти си любовта()

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Това е повече от тъпо според мен.Те тези повечето на 16 си ги менкат гаджетата през седмица,а се самоубиват.Това са пълни щуротии.Вярно е,че може много да го е боляло,но пък хората на този свят са много.Можело е един ден да срещне по-подходяща.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Наистина не самоубийството е решение на проблема, въпреки че и аз съм си го мислила по същата причина.., но станалото станало... Дано почива в мир!..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Не познавам това дете, не знам какво мога да кажа.
    Но със сигурност да отнемеш сам живота си не е решение на нито един проблем. Каквото и да става.. надеждата и вярата, че всичко един ден ще се оправя би трябвало да те държат на ниво. Човек калява чувствата си докато израства..
    Явно не е намирало причина да живее.. А може любовта да е била по-силна от колкото предполагаме. Не се знае.
    Но явно само си е намерило причини да направи това, което е направило.. И за него надеждата и вярата.. чувствата приключват своето израстване, още преди дори да са започнали.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

еми тъпо е въпреки 4е и на мен са ми минавали подобни мисли през главата
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си