някой ако може да помага
1.мечтите и ограниченията на земното
2.наистина ли познаваме хората около нас
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
каква помощ искаш не ми стана ясноПървоначално написано от lilcheto
Ми иска есета по тия теми...Първоначално написано от plmn
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
аха.Първоначално написано от gabri3lla
като за начало може да си потърси.
нали не очаква някой да й ги пише : )
^ хаха, нали... сядаш си на д-то и пишеш![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
търсих и неможах да си намеря
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
жалко.Първоначално написано от lilcheto
и какво следва?![]()
Аман от деградирали индивиди.Ти мозък нямаш ли да помислиш сама?Това не е нещо,което да трябва да търсиш и преписваш.Това,че се опитваш може да значи няколко неща.Или те мързи да мислиш,или не ти достигат думи,за да изразиш това,което мислиш (тоест речникът ти е много беден),или най-лошото - нямаш собствено мнение по въпроса.Всъщност най-лошо би било да е комбинация и от трите.Дори това,че повечето са като теб не трябва да те успокоява.Направи си изводите за себе си и започвай да се образоваш.Време ти е.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
идеи какво мога да напиша
който иска да помага никой не е длъжен
обърни внимание на поста на MP. не става въпрос кой ще ти напише 5 реда, а ти да си съчиниш нещо. нали е есе? имаш пълна свобода, не си задължен/а да спазваш почти никакви досадни правила.Първоначално написано от lilcheto
Само ти можеш да си помогнеш.Първоначално написано от lilcheto
За мен винаги най-дразнещо е било,като са опитвали да преписват от мен по психология,философия или етика.Не на тестове,а на подобни есета.Разбирам да преписваш по математика,като не знаеш какво пишеш,но трябва да си наистина тъп,за да първата ти мисъл при вида на някой по-общ въпрос е да препишеш мислите на някой друг.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.