- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той си отива :(
На твое място и аз няма да спя спокойно. Постоянно ще го мисля къде е, с кого е... дали не се е случило нещо нередно.Това си е тормоз... Особено ако му нямаш доверие.
Пък и като се замислим... плаж, море, мацки. Ужас.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Хмм ... на какво се крепи връзката???-на доверие а като гледам при теб липсва така че може да ходите не 1 а 2 години ,но щом не му вярваш никой неможе да ти помогне
Няма ли доверие в една връзка...рано или късно...Все пак ходите от 2 години и нещо(подписа ти).Ако след толкова много време ти все още му нямаш доверие...то кога???А искаш и да живеете заедно...Не знам...Ваша си работа...Никой не може да ти помогне в това отношение...Всичко(наистина всичко във вашата връзка) си зависи изцяло от теб(може и странно да ти звучи,ама...е така)...Айде успех...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Това е тъжно: не ми се иска да го казвам, но по-добре скъсайте от сега, понеже не виждам бъдеще в тази връзка. Без доверие за къде сте? След като ти му нямаш доверие значи сте до там! Въпросът, който трябва да си зададеш е не дали ще ти изневери, а дали той те обича истински, дати ти също го обичаш ама истински и дали му имаш доверие-ако отговориш и на 3те с да останете си заедно-в противен случей не си губете взаимно времето.
Ако питаш мене може и ти да си първата която ще му тегли една майна.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love