.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Просто още те приемат за малкото им момиченце, а това, че излизаш с момче (и то по-голямо от теб) вече показва, че малко или много си пораснала и са се изплашили. Ще им мине, не бой се.

Абе, същото като на БайТоя, ама в милия вариант го казах. ^^ (Да взимаш пример от мен, ей!)
    Добре
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Уф...нищо не трябваше да казвам :@

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Всички пичове.. преди да ти се вмъкнат в гащите .. и на други места ... са " свестни " просто внимавай ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    От къде мислиш че не са прави
    ми на 15 е, за нея никога не са прави.

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз бих се притеснила,ако 15-годишната ми дъщеря реши да върти любов.Сигурна ли си,че си готова за такава стъпка?Да не мислиш,че една връзка се състои в това да се разхождате,хванати за ръце и да му позволяваш да те целува веднъж на месец?Мисълта ти в тази насока ще е грешна.Той е на 18 и има нужда от връзка,изпълнена с любов,освен това той е мъж и ще иска да правите секс.Ти готова ли си да му го дадеш?Не мисля.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
    Nuke-ваш ги... ако искаш ще ти услужа с уран, имам няколко тона, дето още не са отишли за бойни глави
    виждам че ти хлопа дъската
    НЕКА ПОЗНАЯ ТИ СИ 15 16 ГОДИШЕН ХЛАПАК ДЕТО СЛУША ДЕТХ И СЕ МИСЛИ ЗА САТАНИСТ
    Проблем?

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    А по принцип не им казвам, макар че съм по- голяма от теб и не защото искам да ги лъжа, заради тяхната прекалена загриженост ми досаждат много

Град
    Враца
    Родители, кво да ги правиш...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не са луди,просто има по - консервативни семейства.Замисли се след време ако ти имаш дъщеря и очакваш от нея да се учи ,да има добър живот ала бала,че си има приятел.Едва ли ще го приемеш с усмивка.Спокойно с времето ще свикнат.И аз си спомням бях може би на 13 или 14 когато завъдих първото гадже,голямо викане беше заради него ..аама от тогава колко минаха и заминаха -нищо не са ми казвали

Голям фен Аватара на Aicken
    БАБА и , РОВИ в КОМПЮТЪРА ЯКА БАБА ,МАЙНА
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    БАБА и , РОВИ в КОМПЮТЪРА ЯКА БАБА ,МАЙНА
    +1

Да не си им казвала...нормално е все пак са ти родители и се притесняват за теб.

Момиче, просто си трай...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не повдигай повече въпроса, когато те разпитват не отговаряй нищо И ако ти харесва си излизай с него, но внимавай какво ще стане между вас
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Не са луди,просто се притесняват за теб.Сега може да ти е гадно,но след време когато ти станеш родил ще ги разбереш.

Фен
    Град
    Рая
    хах ем родителите ти мислят доброто ама май прекаляват с това мислене

Град
    `In Hell`
    Ти пък какво им казваш .. Кво о4акваш да ти ръкопляскат ли

Повече от фен
    при положение че ти е първият приятел,нормално е да се притесняват.+ това е по-голям от теб,което ги кара да мислят да не би случаино да те нарани и така като ти е първият ад се травмираш здраво ..прояви разбиране и нещата по нататък ще се наредят
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Това е нормално...Все пак са ти родители... Щеше да бъде по-зле, ако не се интересуваха с кой излизаш и какво правиш. Пък и е напълно естествено да се притесняват за теб, защото си само на 15. Да, наистина ти си имаш глава на раменете и може би знаеш какво правиш, но според мен трябва да мине повече време и вашите да разберат, че това момче наистина има сериозни намерения към тебе
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Евала на такива родители!!! Сигурно едва 20-30% от хората под 17-18 години го разбират, ама един ден като станат и те родители ще разберат какво е. Аз не съм родител, ама определено ги разбирам хората. Просто трябва постепенно да им разказваш за него и ще свикнат. И аз имам подобен проблем, самоче аз съм от другата страна - въпреки че тя е пълнолетна, отначало нея не я пускаха да я возя с колата извън града. Но след няколко срещи започнаха да я пускат И все още дори с тяхните не се познаваме, явно тя им разказва за мен и постепенно те започват да ми вярват (поне така се надявам ) УСПЕХ!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Да понякога прекаляват с грижите но трябва да ги търпиме

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Обясни има, че за сега по - интимни отношения няма да имате с него (пък и те съветвам да не бързаш) ... докато го опознаеш наистина добре... не се мятай веднага на думите... те лъжат...
    Точно ...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    абе за това на родителите не бива да се казва с кого ходиш,па кало ли да ги запознаваш.
    моля?

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    а що всички момичета казвате че си имате гажета?? Аз до ся за нито една не съм казал, тва си е моя живот никой не може да ми каже с коя да ходя и кво да правя с нея.
    подкрепям !

те са ти родители нормално е да се притесняват за теб и да мислят само най-доброто за теб...но говори с тях и им кажи че искаш малко лично пространство неможе за всяко нещо да им казаш ти си на 16 трябва да имаш свой живот

Споко, не са луди.Просто за първи път им казваш за момче и е нормално да се притесняват.Лошото е,че са го разгасили на цялата рода.Не им показвай чак толкова лични неща.Просто запознай приятеля ти с тях,дасно се уверят,че е свестен.Аз така за първи път представих сегашното си гадже на майка ми,баща ми все още нищо не знае и тя много го хареса,макар до преди да кажа,че съм с него да говореше,че съм малка за любов.Сега е много доволна,понеже знае,че закъснея ли,той ще ме докара до нас,че се грижи за мен,че е внимателен.Постоянно ме пита за него,не от любопитство,ами просто си личи,че се радва.Като се има в предвид,че разликата ни е 5 години,а аз също съм на 15.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си