- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нашите са луди
ДобреПървоначално написано от AFT
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Уф...нищо не трябваше да казвам :@
Всички пичове.. преди да ти се вмъкнат в гащите .. и на други места ... са " свестни " просто внимавай ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ми на 15 е, за нея никога не са прави.Първоначално написано от MarkKnight
![]()
И аз бих се притеснила,ако 15-годишната ми дъщеря реши да върти любов.Сигурна ли си,че си готова за такава стъпка?Да не мислиш,че една връзка се състои в това да се разхождате,хванати за ръце и да му позволяваш да те целува веднъж на месец?Мисълта ти в тази насока ще е грешна.Той е на 18 и има нужда от връзка,изпълнена с любов,освен това той е мъж и ще иска да правите секс.Ти готова ли си да му го дадеш?Не мисля.
А по принцип не им казвам, макар че съм по- голяма от теб и не защото искам да ги лъжа, заради тяхната прекалена загриженост ми досаждат много![]()
Не са луди,просто има по - консервативни семейства.Замисли се след време ако ти имаш дъщеря и очакваш от нея да се учи ,да има добър живот ала бала,че си има приятел.Едва ли ще го приемеш с усмивка.Спокойно с времето ще свикнат.И аз си спомням бях може би на 13 или 14 когато завъдих първото гадже,голямо викане беше заради него ..аама от тогава колко минаха и заминаха -нищо не са ми казвали![]()
БАБА и , РОВИ в КОМПЮТЪРА![]()
![]()
![]()
![]()
ЯКА БАБА ,МАЙНА
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
+1Първоначално написано от Aicken
![]()
![]()
![]()
Да не си им казвала...нормално е все пак са ти родители и се притесняват за теб.
Момиче, просто си трай...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Не повдигай повече въпроса, когато те разпитват не отговаряй нищоИ ако ти харесва си излизай с него, но внимавай какво ще стане между вас
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
хах ем родителите ти мислят доброто ама май прекаляват с това мислене
Ти пък какво им казваш ..Кво о4акваш да ти ръкопляскат ли
![]()
при положение че ти е първият приятел,нормално е да се притесняват.+ това е по-голям от теб,което ги кара да мислят да не би случаино да те нарани и така като ти е първият ад се травмираш здраво ..прояви разбиране и нещата по нататък ще се наредят
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Това е нормално...Все пак са ти родители... Щеше да бъде по-зле, ако не се интересуваха с кой излизаш и какво правиш. Пък и е напълно естествено да се притесняват за теб, защото си само на 15. Да, наистина ти си имаш глава на раменете и може би знаеш какво правиш, но според мен трябва да мине повече време и вашите да разберат, че това момче наистина има сериозни намерения към тебе![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Евала на такива родители!!!Сигурно едва 20-30% от хората под 17-18 години го разбират, ама един ден като станат и те родители ще разберат какво е. Аз не съм родител, ама определено ги разбирам хората. Просто трябва постепенно да им разказваш за него и ще свикнат. И аз имам подобен проблем, самоче аз съм от другата страна - въпреки че тя е пълнолетна, отначало нея не я пускаха да я возя с колата извън града. Но след няколко срещи започнаха да я пускат
И все още дори с тяхните не се познаваме, явно тя им разказва за мен и постепенно те започват да ми вярват (поне така се надявам
) УСПЕХ!
![]()
Да понякога прекаляват с грижите но трябва да ги търпиме![]()
Точно ...Първоначално написано от Hilary_
![]()
подкрепям !Първоначално написано от tuzaro
те са ти родители нормално е да се притесняват за теб и да мислят само най-доброто за теб...но говори с тях и им кажи че искаш малко лично пространство неможе за всяко нещо да им казаш ти си на 16 трябва да имаш свой живот
Споко, не са луди.Просто за първи път им казваш за момче и е нормално да се притесняват.Лошото е,че са го разгасили на цялата рода.Не им показвай чак толкова лични неща.Просто запознай приятеля ти с тях,дасно се уверят,че е свестен.Аз така за първи път представих сегашното си гадже на майка ми,баща ми все още нищо не знае и тя много го хареса,макар до преди да кажа,че съм с него да говореше,че съм малка за любов.Сега е много доволна,понеже знае,че закъснея ли,той ще ме докара до нас,че се грижи за мен,че е внимателен.Постоянно ме пита за него,не от любопитство,ами просто си личи,че се радва.Като се има в предвид,че разликата ни е 5 години,а аз също съм на 15.![]()