- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с пениса!
И какво като отиде на лекар да му каже "Шефе, я кажи как да си оголяма оная работа". Иначе според мен е малко.
Споко бе... ще ти порасне... има време....
Аз примерно малко късно влязъх в пубертета, но размера му никога не ме е тревожил. На 14-15 години имах 12 сантиметров, а сега (когато съм на 22) имам 18 сантиметров мрежов кабел...![]()
Така че споко... Има време ще ти порасне...
Едит: Щях да забравя малко уточнение - висок съм 158 сантиметра.
Първоначално написано от DakaEnev
![]()
просто си растял на др страна
![]()
![]()
![]()
![]()
Moga i da povtoria niakoe mnenie, no v obshti linii kolkoto razlichni hora ima tolkova i razlichni penisi ima. Niakoi sa po-golemi niakoi po-malki. Srednata daljina ne se opredelia ot tova dali shte si go podrupvash ili ne a ot nivo na hormoni i geneticha oboslovenost na neshtata. Ne si spomenal kolkol kilograma si kolko si visok no v obshti linii pri polojenie che na tazi vazrast si s tezi razmeri .. spored men ne moje da se nadiavash penisa ti da bude ot nai-golemite na 18-19 g. prichini za podobno sastoianie mogat da budat mnogo kakto kazvah vkl. i hormonalni, no moje da sa i chisto mehani4ni. Ne e losho da se konsultirash za da se izkluchat sastoiania kato fimoza napr. koiato bi mogla da vazprepiatstva razteja v niaki specifi4ni sluchai.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Слушай сега внимателно: хващаш 2 индустриални клампи и 1 верига.Връзваш 2-те клампи за 2-та краища на веригата и после връзваш единия край за "чурката", а другия за някой тролей и чакаш да тръгне, а ти през това време тичай в противоположна посока.![]()
Има 1 поговоркa, която гласи: "по добре Дебел, отколкото Дълъг" така че не се притеснявай. Всичко зависи от дебелината и опита на капелмайстора.![]()
![]()
Поствам старо мнение от друга тема, защото ми писна да го пиша 1000000 пъти, айде следващия път да ползваме търсачката преди да пуснеме тема !![]()
“And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.”