Добър вечер на всички,макар че за мен не е така добра.
Работата е там,че съм много чувствителен човек,дори в момента плача ;(
Чувствам се много зле и имам чувството,че живота е много несправедлив.Защо има толкова много страдащи?не само от любовта,а въобще от живота?Не ми е добре,защото аз си имам всичко,а знам че има дечица които си нямат нищо и никого на този свят и просто много ме е жал за всичко това.Че когато ми е студено аз мога да се стопля,а те не,че когато съм гладна мога да ям,а те не.Съжалявам всички невинни дечица,които са малтретирани и унижавани,които постоянно ги обиждат и са незачитани.Сещам се за няколко такива деца,но знам че по света има много ,като тях.Познавам малки момиченца,изоставени от майки си.Баба им почина,останаха да живеят при дядо си да ги гледа,но как ще ги възпита един стар човек с консервативно мислене?а и да добавим ,че е пияница и като се напие дори буйства. .Познавам малко момченце,което има такова миловидно излъчване,но има затруднения в главата ,а всички го бият и му се гаврят.Познавам също така момченце,на което майка му почти не му обръша внимание и всички в училище го разплакват всеки ден и го бият,унижават го,присмиват му се,сякаш не е човек.Кажете ми всичко това справедливо ли е ?Защо трябва да нараняваме хората околко себе си,когато можем да ги обградим с любов.Толкова ли е трудно да помогнеш на някого?
Знам,че повечето ще кажете ,че не можете да направите нищо по въпроса,но вместо да мислим само за личните си нужди и удоволствия,можем да се замислим колко много невинни страдат и какви ли не хора се срещат по света.Вместо да ударим някого,можем да поговорим и да разрешим проблемите чрез спокоен разговор.
Извинявам се ,ако съм отегчила някого с моите разсъждения,просто напоследък това не спира да ме мъчи и да ми тежи на сърцето.Желая на всички ви много любов!
Правете любов,а не война,защото именно любовта ще спаси света.