.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на DiDiChKa

рисуването на вежди

имам много тънки и редки вежди и тъмно руса коса какъв цвят молив ще е подходящ и как да го нанасям така че да изглежда естествено аа не все 1 съм ги обръснала ии съм ги татуирала??? някой с опит да даде съвети снимки или видео материал веждите ми са много светли с цвета на косата са (тъмно руси)
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на gabri3lla

Re: рисуването на вежди

Според мен щом е с молив няма как да изглежда естествено....

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Най - добрата ми приятелка има доста светли и редки вежди и ги прави със специален сив молив за вежди изглежда доста естествено

gabri3lla щом не с молив с какво само да е естествено а не като татуирани
    K.

Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Град
    CrazyLand

Re: рисуването на вежди

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Според мен щом е с молив няма как да изглежда естествено....
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Dark_Angel_F и аз искам да опитам с молив но как се нанася или ако не с молив с нещо друго но да стои по-естествено
    K.

Цитирай Първоначално написано от DiDiChKa
    Dark_Angel_F и аз искам да опитам с молив но как се нанася или ако не с молив с нещо друго но да стои по-естествено
    ПРосто трябва да избереш подходящ молив за вежди и нанася върху тях , но внимавай да не прекалиш ,защото тогава става смешно...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Мажи ги с Рициново Масло. Чувала съм, че от него растат по - бързо и стават по - гъсти, но незнам колко е вярно.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

А защо не ги боядисаш същия цвят като косата
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на nellllly
    имах подобен проблем миналата година - веждите ми са редки и светли, на всичкото отгоре ги обезобразих малко с пинсетката и стана една... затова с един кафяв молив за очи и вежди просто минавах леко върху веждите - без изобщо да натискам) и се получаваше добре, даже не личеше
    http://img207.imageshack.us/img207/3885/62816368.jpg
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Град
    на ЛуНаТа
    Един ден бях видяла един кафяв молив за вежди.. струваше около 2-3 лева.. ако искаш пробвай с него.. със сигурност ще ти отива кафяв молив щом косата ти е тъмно руса... но не прекалявай с молива защото както казаха по-горе ще изглежда доста смешно..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си