- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- алкохол и родители
По принцип алкохол не пия от много време.
Опитвала съм много видове алкохол, пове4ето съм искала от любопитство, не 4е ще ги изпия. Наште са ми купували и съм опитвала пред тях. Не ми правят проблем, ако зимата ми се допие чаша вино или сега малко студена бира.
Никога не съм се напивала, където и да било нито вкъщи пред наште, нито навън с компания. За мен е недопустимо момиче да се напива!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Съдба...Първоначално написано от CheriHool
@SunSmile
Напълно съгласен съм, че освинването е за момчета. Няма по - грозна гледка от пияно на мотика момиче... (пюке)
Най - много мразя като не ми усетят иронията...
Черният ми дроб ме мрази...Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден
у нас като сме биричка с тати,иначе като излезем някъде и пия вино или нещо такова не протестират..![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ми алкохол пред наще не пия незнам дали ми дават ама не съм и пробвала само бира.![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Редовно свиркаме бира с баща ми.Даже пропуших покрай него
от пиене до пиене има разлика
не става въпрос да се натряскаш като животно с ваще,според мен.![]()
бира пия пред тях,естествено. и също по празници като се налага да сме цялото семейство пия водки,уискита и т.н
+1Първоначално написано от Joc
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Пиех биричка с майка ми. С баща ми съм пила водка, ром, бира, вино ... Но тези неща се случват рядко. Майка ми полудява при мисълта "Камелия-алкохол". Наскоро ми забрани дори бира да пияИ вече не пия с нея
![]()
Но наистина е скучно с родители да пиешОсвен ако не са на някой друг
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
пием си ... майка ми знае ,че пия повече отколкото трябва
и се ми вика пияница ли искаш да станеш ...
снощи от купона .. баща ми сам ми се смее като ми вика ,
че мн съм се била напила.. хах ...
веднъж съседа ни вика " сипи и на нея една ракия"
и баща ми "ние сега се учиме да пиеме" .. да бе да ... той ,ако знаеше
аз вече по - колко пия ...![]()
Говоря за твърдия алкохол , иначе бира редовно си пия пред тях
Тая сутрин с мъжа като се събудихме към 13 часа някъде и отидохме да си правим кафе в кухнята мама ни пита искаме ли чай с ром, след малко докато ядохме тати ни попита ще пием ли винце.
Като бях в гимназията още с мама пийвахме по някоя водка или винце или ром и беше мнооого забавно...
Saatana vittu perkele hate crew!
Мамам не пие, ама с бащаткото жулиме водката....![]()
Пия понякога с нашите , но гледам да е с мярка и да не се напивам пред тях
^ ще ти се дегенерат...
Вече не пия с наш'те![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Само с тате.И то съвсеееем малко. Преди и майка ми ме приканваше да пия с нея, ама видя, че невинаги ѝ отказвам и вече забранява.
![]()
Аз по принцип не обичам алкохола много-много, не ми понася.
Със и без тях си пия.С майка ми супер рядко ми се е случвало,на някакви семейни празници да се чукнем,колкото за наздраве.С баща ми почти всяка седмица петък или събота пием по малко.Преди да изляза с приятели,било то на дискотека или в заведение,имам навика да пия преди това в нас.И винаги се случва така,че баща ми и той си е в нас и пием заедно по няколко питиета.
интересно ми е дали пиете алкохол пред вашите - Правим си компания понякога, а с дядо ми на село - редовно. Ест умерено, не се напивам.
Ако да какъв алкохол - Бира, рядко ракия, много рядко, не ми е любимата просто.
и позволяват ли ви по много - Те ми позволяват, ама аз имам достатъчно акъл, за да не злоупотребявам.
много секс има в аватара тиПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
пс- сългласен съм с guinessgirl
Хах, още от малка помня как маминка ми казваше, че виното е 'кръвчица' и още от тогава съм 'пила'. Иначе сега, да като ядем, ако има бира или вино.
Никога не са ми забранявали да пия, но никога не съм злоупотребявала. Още повече, че не харесвам нито водки, нито джинове, ракии и тн.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Не пия с тях, само по празници... иначе акто бях 8-9 клас майка ми се сърдеше като се прибера направен, а сега ми оставя вода до леглото![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Пием ракия и вино/ бира/ на обед и вечер като седнем. Никога не са ми казвали нищо.пък и на нова година малко с баща ми се поизложихме
![]()