- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- алкохол и родители
...
Не пия алкохол изобщо,пък макар пред нашите.Някак грозно е момиче да пие още повече да се напива
<3forbidden taste is the sweetest<3
пиенето не е хубава нещо! Освен тва определението "по много" е много относително, щото ти като се напиваш от 1 чаша бира за тебе една бира е много, ако си редовен и смучеш като смок по 5-6 големи е съвсем друго нещо.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хаха. те ми наливат :Д
Мм ако бирата е алкохол...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Грозно е момиче да пие?Или по-скоро да се напива?Защото не виждам,кое му е лошото примерно на рожден ден всеки да изпие по една бира-момичета и момчета.Че пияната жена е грозна гледка-ДА,но...няма лошо понякога в компания да пиеш по 1-2 чаши.Първоначално написано от vivteen
Пия бира пред наще,да.Даже те ме питат дали искам.Няма нищо лошо.
Еми случва се по някой път. Те сами ме викатПо малко пия квот почерпят без ракия... (даже има рима)
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да се напива имам предвид.Първоначално написано от SuNsEt
<3forbidden taste is the sweetest<3
1 път само съм пил с бащата някаква видинска домашна, от 100мл щеше да се напия повече такава ракия не искам и да доближавам :С иначе 2-3 пъти в годината може да пийваме по нещо![]()
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
особено.жената.на.тати.през .2.минути.ми.цъка.наздравици .като.сме
само.тримата.в.нас.и.вечеря е
иначе.мама.е.по-голма.алкохоличка.и.винаги. като.й.ходя.на.гости
ми.взима.по.едно.поЛВинка.у ски![]()
алкохолици.сме.наШТо.семей тво...
По въпроса - да .. баща ми винаги ме пита дали искам, но не пия без причина ( само на купони,кръчми,диско или някви отделни случаи ) .. А сега като ходим на кръчма(гости) обаче ме кара да не пия, за да карам колата на връщане![]()
![]()
The Spark
цел живот на смукачПървоначално написано от CheriHool
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
С тате всяка вечер сме на по чашка. Или пък , когато има мач нещо.
Принципно страшно много му се кефя като се натреска,нема такъв пич просто![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
напоследък не пия много (запознатите нищо да не казват!), иначе се случва.
не ми пречи на мен![]()
Не пия с наще... Не обичам да ме виждат като съм на животно, иначе се е случвало да седнеме да пиинеме по едно, като има някакъв повод...
Най - много мразя като не ми усетят иронията...
Черният ми дроб ме мрази...Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден
Само по празници... И то по бира-две.. Не си позволявам волности пред тях.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
От 9-10 годишна ми сипват по чашка вино, на 12 пих бира с мама на морето, на 14 татко почна да ме пита ще пия ли водка/ракия наравно с другите. Един вид да![]()
Алкохолът ми е бил абсолютно позволен откакто влязох в гимназия, знаех къде е , позволено ми беше да пия и по време на купони ми беше припомняно ако има нещо останало, да не давам пари за глупости![]()
Обаче ми се карат като пия без повод, още повече пред компютъра.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от w0sh
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
всички.сте.провали.и.пропад нали.алкохолици!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от vivteen
пия с тях, но не се напивам с тяхВ ракмките на умереното си пия... по добре с тях да пийвам по малко, отколкото да забранят изобщо да пия (макар че вече е късничко за това) и да се напивам наляво и надясно видиш ли щото забранения плод е най-хубав
![]()
Пия си с тях най-спокойно. Главно с тате, защото мама не пие без повод. Даже най-спокойно мога да кажа, че човекът, с когото нааай-много обичам да пия, е тате. И моя тате е толкова горд, като разбере, че съм пила. Хахаха. А където и да отида с него, все пием бири. В други случаи и други работи. В родата на тате пък е лудница. Там не те пускат да си заминеш, ако не си пил и ял.
на мен ми е тъпо да пия с тях...
с приятели ми е по забавно. . .
то густо, то пусто